Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia, dzieki:) 06.02, tak jak pisała Gosia:)
Słoneczna, moj teraz głownie sie wypycha pupa po lewej stronie. Czasami to jest az bolesne.
Wlasnie lazimy za garniturem dla P. Faceci to maja przesrane - tryliard rozmiarów. My mamy xs, s itd i jakoś tak łatwiej:) mnie wybranie sukienki zajęło 20 minut, a z nim drugi dzien!
Ale z drugiej strony jak wychodzi z przymierzalni, to wyglada tak, ze nogi mi sie gną
Teraz myślimy co grawerowac na obrączkachderii84, Gosiak, gusiaa, Angélique89, Januszkowa, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZostalo 25 stron do 2000. Czyli tylko 500 postow do napisania. Co do dla nas
Moj brat chce zebym urodzila 6.02 bo ma wtedy urodziny.
Sue sliczna sukienkaTez mam jedna z Happy mum. Kupowalam jak szlam na slub ciotki w 5 msc.Chyba kazda sukienka podoba mi sie od nich.
Sloneczna Odpowiedz brzmi Nie! -
A ja jak wcześniej się zalilam ze nie chce urodzić po terminie tak teraz strach mnie obleciał i gdy czuje jakieś skurcze to od razu się kładę żeby nie zacząć rodzic..
A co do płaczu to ja też ostatnio wylam pod prysznicem a później coś mi się ubzduralo ze nie kocham męża i przez dwa dni byłam obrazona..co on się ode mnie nasluchal to głowa mała..ale chociaż wyrzuciłam z siebie wszystkie żale i teraz już nie płaczeLaureczka25 -
Sue wrote:Gusia, dzieki:) 06.02, tak jak pisała Gosia:)
Słoneczna, moj teraz głownie sie wypycha pupa po lewej stronie. Czasami to jest az bolesne.
Wlasnie lazimy za garniturem dla P. Faceci to maja przesrane - tryliard rozmiarów. My mamy xs, s itd i jakoś tak łatwiej:) mnie wybranie sukienki zajęło 20 minut, a z nim drugi dzien!
Ale z drugiej strony jak wychodzi z przymierzalni, to wyglada tak, ze nogi mi sie gną
Teraz myślimy co grawerowac na obrączkach -
Asiaa1201 wrote:Dzieci u Was leniwe czy energiczne?Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Gosiak wrote:Ja bym nie wytrzymała z pierwszym moczem po nocy dojechać do szpitala, a taki ponoć najlepszy.
No i każą najpierw się podmyć itp... wolę to wszystko w domu ogarnąć
hehe nie no u nas nie wymagaja pierwszego
Ja po wizycie sie melduje, maluszek 2990, poki co nie spieszy mu sie kompletnie, nie zszedl nizej i gin twierdzi ze spokojnie jeszcze do terminu dochodze bo on nigdzie si enie wybiera jak narazie!
je tez slon hehe! dzis moja lekarka pokrecila glowa ze przybylo mi 2kg od ostatniej wizyty 2 tyg temu, az mi sie glupio zrobilo!
musze zaczac sie baczniej przygladac temu co jem
no i dowiedzialam sie ze tu KTG dopiero w 40 tyg robia! niewiem ciekawe ile ciezarnych zdola dotrwac :p
tu podczas porodu nie mozna jesc i pic
kurcze dziewczyny ale rosoly smarujecie! koniecznie taki musze zrobic bo ja zawsze na kurakach i nie wiedzialam nawet ze mozna inaczej :pp
megg, Patrycja20, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Justa cudowny Leos!!!!
ja tez mam ochraniacz na materacbo maluch i tak w spiworku bedzie spal wiec poki co nie ma znaczenia czy ten materac oddycha czy nie
Sue sliczna sukienka!
Moj to leniuch tylko pozno w nocy dokawuje i rano jak sie budze, tak w ciagu dnia to malutko go czuc troche sie tylko powypina nie meczy matki ;p
mi nic nie puchnie ale za to w nocy wiecznie mi dretwieja rece palce itd