Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue bardzo ladna ta sukienka, taka dziewczeca i wdzieczna.
Moje dziecko aktywne bylo mocno w nocy i teraz tez sie rusza.
Do bolu pachwin doszedl mi bol sama nie wiem czego w sumie, ale caly przod okolicy lonowej mnie boli jak 150!
W zeszlym tygodniu dzieki jednej kobitce w pracy uswiadomilam sobie, ze w ogole nie mam jednej dosc notorycznej dolegliwosci ciazowej - bolu plecow! Zero! Ani w ruchu, ani w spoczynku, czy jestem w pionie czy w pozycji horyzontalnej - plecy mi w ogole nie dokuczaja! Ciesze sie tym faktem, bo jak juz wyzej opisalam od mega spuchnietych stop, kostek a teraz i rowniez lydek, jestem cala obolala od pasa w dol.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Mnie się podoba torba, którą mam przy wózku. Jest duża, mieści podręczny przewijak, pieluszki, chusteczki, pieluchę tetrową, nawet termos na butelkę. Zostaje jeszcze miejsce na portfel i zabawkę
Także mnie żadna inna nie potrzebna.
Laski ale mam dziś lenia. Wyprałam to co mialam w szpitalu, jutro spakuję torby jeszcze razi tak najchętniej to poszłabym już spać.
Pola
Hania -
Co do tych podkładów pod materac to ja miałam z jednej strony bawełniany z drugiej z jakiegoś tworzywa(gumopodobnego) był fajny miał na rogach gumki i pasował idealnie do łóżeczka, jednak się nie sprawdził bo corka strasznie się na nim pociła..i generalnie źle jej się spało
.Gdy się tego pozbylismy wszystko wróciło do normy wiec myślę że to zależy od malucha jak mu się będzie spało z takim podkładem. Może są jakieś super naturalne ale ja już sobie odpuściłam a teraz wiem ze moja córka nie lubi nosić nic sztucznego, w domu chodzi na boso, nie lubi matek przy koszulkach ani spać w śpiochach (musi mieć gole stopy) więc wszystko trzeba sprawdzać na sobie.Gosiak lubi tę wiadomość
Laureczka25 -
Asia , ide do branickiego na 16.15 w czwartek
a jutro na 11 do matkowskiego hehe :p
Ja nie mam torby z przewijakiem do wozka, moglam kupic za 420 zl!! Sick! Wiec szkoda kasiory zwlaszcza ze te torby dupy nie urywajai sa do uzytku jedynie pieluchowego :p
-
*Sylwia wrote:Gosiak - nie zgodze się. Wpierwszej kolejności do dupki przylega pampers i to pampers odparza. Przecież na podkład kładzie się prześcieradło. dziecko ma jeszcze spiworek i majkie gatki na nogach. WIęc stycznośc z podkładem jest żadna- tj przez kilka warstw bawełny. A najbliżej jest własnie pampers
Ale wiem, że nie po to kupiłam porządny materac zapewniający cyrkulację powietrza, żeby przykryć go ceratą.ash, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella ty to sie masz z tymi lekarzami haha Ja mam wizyte w czwartek o 21.30 wiec sie nie spotkamy
No ja ceraty tez bym niekupila, poszukuje podkladu ktory nie bedzie przemakal ale nie bedzie przy tym ze sztucznego tworzywa. Wiec skusze sie na ten bawelniany z motherhoodGosiak lubi tę wiadomość
-
My mamy pod przescieradlem podkład,z jednej str gumowastruktura z drugiej jakby bawełniana. Podkład kupiony w Biedronce. Z Tymuskiem miałam gumowy,ale nie mam pojęcia,gdzie jest.
Fatalnie się czuję,Mały nerwowy,wierzga boleśnie i nerwowo. Spróbuje się zdrzemnąć -
*Sylwia wrote:inna sprawa że za moich czasów takich podkładów nie było. Tylko mam kombinowała za jakimiś innymi rzeczami
Ja pamiętam ze mój brat moczyl się w nocy chyba do 5 lat. I rodzice kupowali jakieś folie które wyglądały jak worki na śmieciNapewno mu nie było miło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:52
Laureczka25 -
nick nieaktualnyPo dzisiejszej wizycie u gina dowiedziałam się, że właściwie mogę urodzić w każdej chwili – szok! : D To do mnie nie dociera. Ta ciaza tak szybko mi zleciala. Lekarz powiedział, że szyjka jest juz pięknie skrocona, miekka i jest juz lekkie rozwarcie. Kornelcia coraz niżej, więc pozostaje tylko czekać
Teoretycznie jestesmy umowieni na wizytę za dwa tygodnie, ale ani ja ani moj gin nie wierzymy, że się jeszcze zobaczymy
Nasza kruszynka wazy na razie 2800g.
Powiedzial ze to tylko kwestia czasu i dlugo juz nie pochodze. Jego zdaniem mamy sie spodziewac tego ze w nastepnym tygodniu coreczka juz prawdopodobnie bedzie z nami.
gusiaa, Gosiak, derii84, LadyDi, Patrycja20, truskawkax25, asia888, Angélique89, dorocia2324, słoneczna 85, Januszkowa, Lara 82, przedszkolanka:), kasia_1988, angelstw lubią tę wiadomość