Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya propos ślubu. Ja wybrałam sukienkę w zasadzie w ciagu dnia - w drugim sklepie. W pierwszym tez sobie upatrzyłam, potem pojechałam do sklepu Agnej na władysława 4 e gdyni i tamjak przymierzyłam to wiedziałam, że to to. Takie moje poszukiwanie sukien trwało jakie 2-3h. Fakt faktem, że wczesniej w necie miałam obczajone modele, które mi sie podoibają (przynajmniej fasony) także nie przymierzałam w ciemno. Wiedziałam czego chciałam. A męzowi w zasadzie tez w ciagu 1 dnia wybralismy garnitur tez w Agnes.
Obrączki mamy zwykłe tj. Półokrągłe 4mm bez bajerów, i mamy swoje imiona i datę. data to urodziny mojegomęża więc nie zapomni
LadyMK - u mnie tez niestety wyszły rozstepy. Z przodu na udach -
nick nieaktualny
-
mój bąbelek ma termin na środę popielcową
ale moja mama mówi, że urodzę 17luty, bo to jej urodziny
ja w sumie przeczuć żadnych nie mam kiedy co nastąpi... Niech się dzieje wola NiebaLaurka lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
*Sylwia wrote:
LadyMK - u mnie tez niestety wyszły rozstepy. Z przodu na udach
Trochę mnie te rozstępy przybiły, podobnie jak waga... mam nadzieję, szczerą, że mały będzie takim malutkiem wymagającym uwagi, że nie będę miała czasu jeść i głodu zbytnio nie będę odczuwała. Bo teraz przez ostatnie 3tygodnie to mam ciągle wilczy apetyt... obawiam się o mój żołądek, oby się nie rozciągnął za bardzo ;/
dziś na obiad zjadłam caaały woreczek kaszy z sosem mięsnym. I... nadal byłam głodna, nic nie poczułam, żebym zjadła!ALE psychika mówi: STOP.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 20:00
megg lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Suri97 wrote:Po dzisiejszej wizycie u gina dowiedziałam się, że właściwie mogę urodzić w każdej chwili – szok! : D To do mnie nie dociera. Ta ciaza tak szybko mi zleciala. Lekarz powiedział, że szyjka jest juz pięknie skrocona, miekka i jest juz lekkie rozwarcie. Kornelcia coraz niżej, więc pozostaje tylko czekać
Teoretycznie jestesmy umowieni na wizytę za dwa tygodnie, ale ani ja ani moj gin nie wierzymy, że się jeszcze zobaczymy
Nasza kruszynka wazy na razie 2800g.
Powiedzial ze to tylko kwestia czasu i dlugo juz nie pochodze. Jego zdaniem mamy sie spodziewac tego ze w nastepnym tygodniu coreczka juz prawdopodobnie bedzie z nami.moze mam podobne hehe
asiaa888 a gdzie rodzisz? w Niemczech mozna jesc i pic podczas porodu:)
Katis w takim razie musisimy duzo pisac i przekroczyc 2000Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 20:04
-
nick nieaktualnyja przeciwnie - od ponad tygodnia nie mam w ogóle apetytu. I mogę nie jeść w ciagu dnia. A wczesniej to kilka posiłków dziennie.....
Ja mam jakies skurcze - średnio przyjemne. Nie sa regularne i nie sa długie więc sie nimi nie przejmuję. Bardzo nie boli ale juz je czuje i mi przeszkadzają..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta ja na pewno szybciej urodze bo szyjki juz prawie nie mam
Nie no mam juz tak konkretnie ja skrocona... I tak sie dziwie jeszcze dzidzia siedzi bo chciala juz wychodzic w 24 tc. potem byl pessar i myslalam ze na dniach urodze jak mi go sciagneli.
Po za tym mam twardnienia brzucha sa dosc konkretne od kilku dni.
A mala czuje juz tak nisko jakby pomiedzy nogami czasami mam takie dziwne uczucie.
Ale jeszcze nie zauwazylam czopu.
Zobaczymy czy sprawdzi sie to co mowil gin o przyszlym tyg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suri97 wrote:Piszecie ze macie bole jak na @ a ja nic. A gdzies przeczytalam ze jak ktos ma takie bole to wlasnie przed porodem takie sa. Najpierw slabe potem coraz mocniejsze. I potem sie w skurcze zamieniaja. Nie wiem ile w tym prawdy.
-
Mnie często boli jak na miesiączkę... ale to taki ciągły ból a nie jakiś regularny. A ostatnio tak mnie kuje jakby w szyjce że czasami usiedzieć nie mogę. Dobrze ze jutro do ginekologa ciekawe co powie
Suri tak jestem pewna juz że na Wyspiańskiego... Mamusia z marcówek pisała ze bardzo zadowolona... a nad Wojewódzkim się zastanawiałam ponieważ chciałam mieć w razie czego znieczulenie, ale jak i tak go tam nie dostane to jednak Wyspiańskiego