Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No tak Gosiak, ja mam na jutro, dziś jeździłam samochodem ale chodzić nie mogłam, tak uciskał młody. Od dwóch dni Zdziebąd strasznie się rozciąga, drugi wieczór mi mi się zaczyna z bólami menstruacyjnymi. Ostatniej nocy trzy godziny od 2-5 a dziś się okaże. Wszystko gotowe, popakowane, codzienne golenie itp. Nie wiem jednak czy będę w grupie 5 procent kobiet rodzących w dniu wyznaczonego terminu. Oboje z mężem jesteśmy bardzo punktualni, fajnie gdyby po nas to odziedziczył i i zawitał jutroGosiak wrote:A kto ma na jutro termin? ;P
Penelope!AsiaSzw, LadyDi, Sue, Gosiak, Lara 82, Maarta:), megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Katiś wrote:Czy któraś rodzi : D? Kurde mamy 26 stycznia!!! Nuuuuda na tym naszym wątku
Może Angelcia, bo się nic nie odzywa.
Mi zostalo 7 dni do terminu. Zobaczymy jak to będzie. Moja koleżanka, która miala termin na 19 styczeń jeszcze nie urodzila...Penelope lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Uwielbiam telefony: jesteście jeszcze w dwójkę czy już w trójkę?
A coś się zmieniło od zeszłego tygodnia?
Tak, kurna, główka już wystaje... ;>
Zapytałam- gdzie?- bo do terminu mam jeszcze dwa tygodnie.
Masakra:/Gosiak, słoneczna 85, Penelope lubią tę wiadomość
-
A mnie nie denerwują telefony z pytaniem czy już urodziłam
Bliżsi dzwonią co kilka dni, dalsi rzadziej, ale ja odbieram to jako troskę i miłe zainteresowanie
Ja też czuję, że urodzę po terminie (po 9 lutym), ale nie ukrywam że najbardziej pasuje mi termin około 5 lutego, raczej nie późniejPóźniej mój pierworodny ma wyjazd na ferie, a chciałabym żeby jeszcze się zdążył nacieszyć bratem
Kasia_10.02 lubi tę wiadomość
-
Penelope a może już czas wybrać imię dla dzidziusia? Bo jak tak dalej pójdzie to Sue albo Katiś wpiszą Ci na listę Zdziebąda
Może siostra coś pomoże. Ja wybrałam mojej siostrze imię dla córeczki, teraz żałuję, bo sama tak nazwałabym swoją
Sue ja też czasami mam taki przypływ miłości do swojego męża, że patrze w niego jak w obrazek. Moja mama mówi wtedy z ironią- "Opraw go sobie w ramki"
Angelciu nie drocz się z nami tylko piszzzzz!Penelope, Laurka lubią tę wiadomość
-
mala_mi1982 wrote:Ja też czuję, że urodzę po terminie (po 9 lutym), ale nie ukrywam że najbardziej pasuje mi termin około 5 lutego, raczej nie później
Później mój pierworodny ma wyjazd na ferie, a chciałabym żeby jeszcze się zdążył nacieszyć bratem