Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Moze zapomnial u mnie o ktg??
jutro zapytam
Agaa a to rano tylko? Kurde wole zeby maz mnie wozil
Wiesz co mnie wyslal na ktg bo bylo kilka dni że naprawde bardzo slabo czulam ruchy. Potem kazali na kontrole za 7 dni i znowu i tak 2 lutego mam przyjsc na 4 ktg. Jak jest nasz dr to idzue sie po badaniu do nego i nie czeka na lekarza na ip. Dzis to jakis tlum babek byl, w sumie pierwszy raz tak a potem czekalam na lekarza i tak wyszlo. A co do godziny to wydaje mi sie ze pozniej tez mozna tylko wuadomo ze po poludniu nie bedzie juz naszego dr.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
A u mnie zimowej zawieruchy ciag dalszy! Gubernator New York City zamyka miasto na trzy spusty hahaha. Ponoc ma byc burza sniezna, ktora przejdzie do historii! Nam tez sie troche oberwie, ale cale szczescie nie az tak mocno. Tesc mnie rano bedzie wiozl do pracy.
Z kolei tesciowa do mnie dzwoni od wczoraj, bo chce kupic wozek. I wyglada a to, ze na Florydzie znalazla to, co bym chciala! Takze nowa nadzieja we mnie wstapila i sa szanse, ze bede miala wozek z gondola! Uzywany, bo uzywany, ale wazne, ze normalny wozek, a nie fotelik samochodowy wpiety w rame! Import z Niemiec w okazjonalnej cenie. Trzymajcie kciuki!Penelope, asia888 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja tez sie obudzilam wlasnie
mam nadzieje ze zaraz us d bo o 7 pobudka do pediatry
potem tez mamy jeszcze lekarza i w domku dopiero ok 13 pewnie bede, obudzilam sie bo moja kotka tak sie wtulila w moja glowe i zaczela grzac ze sie cala spocilam, a nie chcialam juz jej odpychac co by znowu sie nie sfochowalan:p
Kurcze a spac tez poszlam o 24 bo m w koncu mnie namowil bym zagrala z nim w talismana i jak zaczal mnie uczyc i wogole to tak siedzielismy 3 h nad gra... Oj ciezkie bedzie poranne wstawanie:/ -
Gosiak wrote:Ojej, no to faktycznie... Przestawiłaś się chyba no nocny tryb całkowicie, o której wstajesz?
10-11zawsze wstawalam 7-8, spac chodziłam przed 24.
Dzis mam oczy jak 5 zł. Wstane wcześniej, moze wieczorem padnę szybciej;)
Też mam gina 03.02, pozniej pewnie bliżej terminu jakoś
-
Sue wrote:10-11
zawsze wstawalam 7-8, spac chodziłam przed 24.
Dzis mam oczy jak 5 zł. Wstane wcześniej, moze wieczorem padnę szybciej;)
Też mam gina 03.02, pozniej pewnie bliżej terminu jakoś
Ciekawe do kiedy mi da dziś zwolnienie. Liczę, że do tego 08.02 przynajmniej....
-
No nic chyba juz nie zasne:/ kotka mnie zmolestowala strasznie dzis, jak nie twarz mi wygrzala i szyje to potrm sie do klatki przytulila i zaczela wpychac pod koldre- lubi w nogach moich spac.. Nie wpuscilam bo tam mi tez lala wiec cholera ja wie jaki jej cel byl :p oj juz chyba czuje mocno ze cos sie zbliza....
-
Dziewczyny, chyba zaczely mi się saczyc wody. Obudzilam się, żeby opróżnić nos i poczulam jak mi cos po nodze leci. Na przescieradle dwie plamy wielkości dloni. Zalozylam podpaske i zobaczymy. Spróbuje się przespać. Póki co nic mnie nie boli, Mloda pogmerala delikatnie a teraz cisza. Ciekawe czy to faktycznie wody, czy aż tak nagly, nadprogramowy nadmiar śluzu. Mocz to nie jest na pewno, bo czuje momenty wyplywania tego czegoś "ze środka", ze tak powiem.
Odezwę się jak wstanemam nadzieje ze uda mi się zasnąc...
Patrycja20, Gosiak, Lara 82, derii84, megg, dorocia2324, Aagnieszkaa, Penelope, Angélique89, Asiaa1201, asia888 lubią tę wiadomość