Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja, mez do pracy sie szykuje a ja was doczytuje. Kurcze cos dzis glodna jestem z rana i chyba bedzie zaraz sniadanko. To do nas nie podobne.
Moje dziecie ewidentnie nie lubi poniedzialkow taki byl wczoraj spokojny. Mam nadzieje ze sie dzis rozkreci
LadyDi to juz taka pora ze lepiej niech nie straszy tylko sie rozkreca i siup i bedziecie razem. Raz a porzadnie niech akcja sie zacznie.
Moj mis wlasnie ma czkawke. Lubie jak ja ma szczegolnie w te spokojne dni.LadyDi lubi tę wiadomość
-
Wow na suwaczku liczba 38
no i chyba powoli trzeba sie starac o jakas eksmisje, umowa wynajmu powoli sie konczy, no i trzeba przekonac synusia, ze sie rodzice o nowy cieply kacik dla niego postarali i ze tez jest fajnie
Gosiak, Pia Gizela, derii84, megg, słoneczna 85, Bietka, Sue, Aagnieszkaa, Penelope, Asiaa1201, asia888 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Ja też od godzinki nie śpię. Zjadłam już rogalika
Lady powodzenia:)
Trzymam kciuki za wizytujące.
Ja dziś na 14.30 mam KTG i jak będzie ok to bez wizyty, jak źle to z wizytą...
Tymczasem leżę :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 07:01
derii84, LadyDi lubią tę wiadomość
-
ja juz po badaniach i sniadanku
LadiDi powodzenia jesli to to
udanych wizyt dzis
sloneczna bezbolesnego sciagnia pessera
czy komus prócz mnie dziecie sie jeszcze nie obrócilo??słoneczna 85, LadyDi lubią tę wiadomość
-
witam się z Wami w rozpoczętym 38tc
i po nadrobieniu całego wczorajszego dnia
co do wagi, to ja jestem przerażona
miałam już dziś nie stawać na wagę, no ale ciekawość wzięła górę i oczywiście pożałowałam...+16kgi u mnie jakoś nie działa zasada że końcówką ciąży już się nie tyje, albo nie wiele...
co do rozstępów, na brzuszku - brak, ale pośladki praktycznie od początku ciąży mam całe zsieczone rozstępami...mam tylko nadzieję, że szybko zbledną i nie będą tak widoczne jak teraz.
Suri planujesz rodzić w wojewódzkim w Bielsku? Ja również. Mam nadzieję tylko, ze zdążę bez problemu dojechać. Mam niecałą godzinę drogi autem pod warunkiem, że nie będzie za dużego ruchu na drogachdo tego muszę doliczyć ewentualny powrót do domu Męża z pracy...
LadyDi niech się szybko akcja rozkręcikciuki zaciskamy!!
gratuluję wczorajszych udanych wizyt!
piąstki za dzisiejsze zaciskamLadyDi, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Ja sie wybudzilam z budzikiem o 7, mialam jechac do pediatry ale nie dalam rady sie zlec i m powiedzial ze mam zostac w domu bo jetem w ciazy i mam sie oszczedzac, i sam pojechal.... A ja sie teraz tak wybudzam i przysypiam jednoczesnie... Ciekawe co mu babka powie o szczepionkach, poszedl do anny sass w lux med bo niby kolezanka mowila ze jest bdb... Zobaczymy
-
Bella tez jestem ciekawa co powie o szczepieniach.
Nawet myslalam o Groszku wczoraj. Dziecko szczepi sie w 100% zdrowe a tu sie okazuje ze malutki po kilku dniach ma jakas infekcje. I co w takiej sytuacji??!!!
Nikt nigdy w pierwszej dobie nie moze nam zagwarantowac ze nasze malenstwa sa zdrowe...Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Asia, branicki nam mowil ze oni szczepia w 3 dobie przed wyjsciem... A nie w 1 szej... My generalnie chcielismy nie szczepic od poczatku.. A teraz sie lamiemy bo sami tez bylismy na gruzlice szczepieni:/ a wzw to jak wezmiemy to engerixem oczywiscie... Ale jeszcze nie mamy decyzji.. Dzis ta sass a jeszcze moze do wlazowskiego sie umowimy
-
dobry dobry
u mnie dziś piekne słoneczko za oknem i lekki mrozik
Ja już na nogach, mam jakiś przypływ energii dziś, czyżby sie poród zblizał ?
Wyprawiłam R do pracy, pomyłam gary z wczorajszej posiadówki, siostra jeszcze kima za sciana a ja już bym kawke piła i na szmatki leciała....taki mam dziś plan ale czy jej sie bedzie chcialo....ja już sie troche boje sama wychodzić na miasto bo ciagle mnie przesladuje mysl ze mi wody na srodku ulicy odejdaha ha ha
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ciezka decyzja ogolnie z tym szczepieniem i nie szczepieniem, nie ma zlotego srodka niestety, jakby nie mogli wynalezc takiej szczepionki na 100% bezpiecznej bez rteci i szkodliwych dodatkow... Juz niech kosztuje ona ile tam se chce ale niech wynajda cos
-
Witajcie super że mogę do was się przyłączyć jestem z Bielska-Białej. Tydzień ciąży to 36 i 1 dzień termin mam na 24.02 ale z racji tego że mam zaplanowaną cesarkę to planowo 11.02 idę do szpitala a 12.02 mam mieć cięcie tak że już nie długo i nasza kruszynka będzie na świecie :-)Dziewczyny mam do was pytanie otóż jak ukończył mi się 4 miesiąc ciąży to od tej pory tak cholernie bolą mnie w nocy ręce że praktycznie nie śpię a teraz to już w ogóle przy końcówce jest masakra zdrentwiałe i bolące cały czas masakra jakaś ale wracając do meritum mojego pytania czy któraś z was też tak ma.Wiem że woda zbiera się i naciska na nerwy ale żeby aż tak normalnie każda noc jest dla mnie zbawienie bo wiem że już coraz bliżej porodu i w końcu przestaną boleć i wiem że i tak nie będę sypiać w nocy bo moja córcia nie raz pewnie mnie obudzi ale to wstawanie będzie na pewno przyjemne.
truskawkax25, Suri97 lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:A wogole jakkolwiek glupio to zabrzmi... Mega boli mnie w lewej nidze sciegno jakbym je naderwala jezdzac na koniu :p i tak od wczoraj.. Taki zakwas ze nie wiem skad...
Bella a może jeździłaś na koniu tylko przyznać się nie chceszSue lubi tę wiadomość