Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
bella84 wrote:A wogole jakkolwiek glupio to zabrzmi... Mega boli mnie w lewej nidze sciegno jakbym je naderwala jezdzac na koniu :p i tak od wczoraj.. Taki zakwas ze nie wiem skad...
Kochana mialam to samo dwa dni..wczoraj R mi zrobił lekki masaz i dziś jest duzo lepiej..nie wiem co to sie dzieje -
Hehe, ja tam sobie nic nie przypominam ;p m mowi ze byl grzeczny jak spalam
wiec sama nie wiem skad ten zakwas
ale az chodzi mi sie dziwnie od tego :p 2 dni to taki standard chyba by zeszlo wiec jutro powinno minac
Zastanawiam sie czy jak juz zdecyduje sie na cc w ltorejs tam dacie.. Czy nie pouzywac z m sobie.. W koncu potem to chyba 6 tyg trzeba odczekac? Czy moze cc to nie dotyczy a tylko sn bo krocze peka? -
Witam się z kubkiem kawy w ręku.
U nas śnieg i ziiimno. Brrr nigdzie nie wychodzę. Na drogach ślisko ze hej.
Dziś dopakuję torbę do szpitala, bo produkujecie tak, że 2000 stron pyknie chyba jutro, jak nie dziś. Aaaa i zabieram ze sobą rogala do karmienia, bo po 1 używać będę do karmienia, a po 2 posłuży mi jako "jasiek" do spania, bo te szpitalne poduszki jakieś płaskie są.
Oo właśnie w wiadomościach mówią o burzy w Nowym Jorku, fajna masakra.
Trzymam kciuki za odchodzące wody. U mnie tylko i aż czop odchodzi w dalszym ciągu.LadyDi lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Dzień dobry
U nas też troszkę przysypało,ale 0 stopni jest to będzie ciapa ..
LadyDi jak sytuacja?
Groszka pochłonęło chyba macierzyństwo
Katiś ja też biorę i do karmienia i przy okazji dla siebie,bo jak leżałam w lipcu to mi jaśki dowozili takie cienkie te szpitalne
Słoneczna a Ty już po ściągnięciu czy to dzisiaj,bo nie doczytałam?
Patrycja ja w nocy też miałam bòle i twardnienia
Ja dzisiaj w planie aktywnie,chcę posprzątać,malutkiej pokoik ogarnąć na ostatni guzik ,obiadek i długi spacerek
Miłego dnia!LadyDi lubi tę wiadomość
-
Witam:)
Ja zasnelam przed 5, o 8 już oczy jak 5zł. Moje dziecko turlało się w brzuchu aż czkawki dostało, a teraz śpi królewicz.
Od godziny próbuje zasnąć, ale nie ma to chyba najmniejszego sensu:)
Od trzech dni patrzę sobie na ogromna kupę prania do wyprasowania i ją tylko przekładam z miejsca na miejsce
We Wro też śnieg spadł, miałam dziś jechac do lumpa po jakąś sukienkę do porodu, ale chyba oleję
LadyDi, trzymam kciuki jeśli to rzeczywiscie akcja!!
Ciekawe jak tam Gosiak po ktg.
Pia, za Ciebie rownież kciuki.
Ciekawe co u Angelci, obraziła się czy co?LadyDi, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
A właśnie, Mami, witaj w gronie
Jak wstanę do kompa, to dopiszę Cię do naszej listy:)
A Ty się rozgość
A z tym bólem rąk czy innych członkówto ponoc normalne - w ciazy zwiększa się ilośc relaksyny, żeby miednica mogła się rozszerzyć, żeby dziecko mogło przejść przez kanał rodny, a to moze powodować bóle stawów - niektóre kobiety czują bol w rękach, inne kolanach czy biodrach.
Już niedługo i przestanie boleć
A Słoneczna, o której masz dzis wizyte?
-
A ja chyba dziś zrobię bezy. Mam zamrożone białka, a jakoś nic słodkiego w domu nie ma. Przy okazji mój T się ucieszy, bo uwielbia. I jednak jeszcze posprzątam. W końcu jak tak dalej będę siedzieć na kanapie to w życiu nie urodzę
I leń dziś z tego mojego dziecka. Kurde wolę jak się rusza, że aż boli.
Narobiłyście mi smaka tym rosołkiem, więc dziś ja go zapodaję na obiadPola
Hania -
Wstalam. Do 7 lezalam i myslalam czy to to. Zrobilam caly plan dnia, ze trzeba poodkurzac, ogarnac ogolnie, co na obiad i w ogole ;p
Poszlam do WC a tam sluz zabarwiony na rozowo, wiec juz chyba nie ma odwrotu... Boje sie troche, nie wiem co mnie czeka teraz..
AsiaSzw, Patrycja20, dorocia2324, Aagnieszkaa, Pia Gizela, angelstw, przedszkolanka:), Lara 82, Angélique89, Januszkowa, Asiaa1201, asia888 lubią tę wiadomość
-
Jejku ja to sie tak ostatnio rozleniwiłam, że zanim wstanę i się ogarnę to poludnie się robi. Muszę się kurcze w garść wziąć. Dziś to samo. Za chwilę 10 a ja przeurlałam się tylko z sypialni do salonu i zalegam na kanapie. Musze sie jakos wziac za siebie !!!!
Hmmm, moze zaczne od herbatki.
A ten czop to dlugo odchodzi?