Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDi super !!! No nareszcie któraś rodzi! Dziękuje
kochana
agaaa u mnie to zaczęło się od czwartku rana- brązowy glut. Potem po każdej wizycie lekkie plamienie, trwało to hmm do soboty. Potem cisza, a dziś po wizycie w wc taki przezroczysty glucik , coś a'la śluz w dni płodne. - Czy któraś już mnie nie lubi za moją dosłowność?
LadyDi, Gosiak, dorocia2324, Pia Gizela, Penelope, Sue lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Jestem
Zaraz Was będę nadrabiać, ale najpierw realacja.
Na KTG wszystko super, ani jednego skurczu oczywiście - pytałam położnej czy to normalne, mówi, że tak - że niektóre panie nie mają żadnych przepowiadających itp.
Zwolnienie dostałam do 15.02 czyli tak naprawdę sporo po terminie
Następne KTG i wizyta za tydzień 03.02
I jak byłam na KTG, to mój M. mi kupił przepysznego pączka, mówił, że wybrał najładniejszego - pyszny był
Pewnie niedługo pójdę odespać nockę.Patrycja20, słoneczna 85, Penelope, Lara 82, Januszkowa, asia888 lubią tę wiadomość
-
No i plan dnia nie wypali ;p do 12 mam się stawić na porodowce, sprawdza czy to na pewno wody. No i będę rodzic z mega katarem i kaszlem :po
Będę pisać w miarę możliwości, bo tablet będę miala ze sobą. Tym czasem lece dopakowac torbę, pod prysznic i może cos zjem. Trzymajcie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:12
dorocia2324, ash, Gosiak, Patrycja20, Boroniówka, megg, angelstw, słoneczna 85, Pia Gizela, przedszkolanka:), Penelope, Katiś, truskawkax25, Bietka, Sue, Lara 82, Angélique89, Januszkowa, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) Lady powodzenia
wszystko się uda na pewno :)i tak podziwiam,że jesteś tak spokojna ja bym już chyba dawno siedziala w szpitalu i panikowała
u mnie dziś też byla w połowie nieprzespana noc, czekałam aż Mały zacznie się ruszać bo byl strasznie spokojny wczoraj i sie martwiłam,za to dziś od rana czkawka i przeciąganie się na zmianę
Miłego dniaLadyDi lubi tę wiadomość
-
Witam,
Powodzenia rodzącym, ja właśnie przejzalam listę i przede mną jeszcze 21osob także ja w tym tygodniu jeszcze się nie szykuje;) poczekam sobie spokojnie do lutego, a potem biorę się za wyganianie malej z brzucha... Póki co sprzątanie, gotowanie, spacerem z psem i ćwiczenia na piłce (wczoraj miałam fatalny dzień a po ćwiczeniach jak nowo nagrodzona, chyba będę na piłce rodzic :p) piękne słoneczko mam dziś tylko śniegu brakLadyDi lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Słoneczna ja codziennie rano z moim M pije normalna kawke. Jedna dziennie jeszcze nikomu nie zaszkodzila.
Ja tez sie wlasnie zastanawiam nad braniem nospy i mg no i ja jeszcze lutke pcham. JUz mam dosc tego nie ukrywamsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Witajcie z rana...choć dla naszych nocnych markow to już środek dnia.
Strasznie Wam współczuję że macie takie problemy ze spaniem. U mnie póki co ze snem nie mam problemów. Ale z każdym dniem czuję się coraz bardziej ociezala. Czuję że Mały i rośnie jeszcze i wkreca się w kanał rodny coraz bardziej. Już chodzę jak kaczka, a z drugiej strony brzuch mi nie opadł, i piętki małego obijaja mi zebra z prawej strony, tak intensywnie, że mam wrażenie że mam tam siniaki
LadyDi...trzymam kciuki. Mam nadzieję że urodzisz bezboleśnie i w expresie
Bella i ja chętnie posłucham relacji z wizyty u pediatry. Ja wciąż nie wiem co zrobić z tymi szczepieniami.
A po za tym dziś mam leniwy dzień. Za chwilę przyjedzie kurier z przewijakim na łóżeczko i koszulka do karmienia z happymum. Nie mogę się doczekać. Obiad mam z wczoraj. Więc mogę wreszcie skończyć książki które zaczęłam w weekend: Dobry poród, i Joga na czas ciąży i porodu.
Dziewczyny, umiecie oddychać przepona, robicie sobie teraz przed porodem krótkie treningi? Ja polecam to przećwiczyć, tak żeby na porodowce to było czymś normalnym. Prawidłowe oddychanie zmniejsza ból, i dotlenia mamę i dzidziusia 10krotnie bardziej niż płytki oddech. Przyspiesza poród.
Miłego dnia.Sue, LadyDi lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Gosiak ja tez mysle ze z tydzien pochodze .
Chcialabym urodzic w lutym a nie w styczniu.
Ale wczoraj jak czulam takie skurczowe pobolewania to sie wystraszylam;))
Mam takie durne sny ze to pojecie przechodzi;))
Dzis mi sie snilo ze gola, na dmuchanym kole wplynelam do gina jak mial inna pacjentke i wyplynelamGosiak, Sue, Pia Gizela, Lara 82, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Aagnieszkaa wrote:Dziewczyny, umiecie oddychać przepona, robicie sobie teraz przed porodem krótkie treningi? Ja polecam to przećwiczyć, tak żeby na porodowce to było czymś normalnym. Prawidłowe oddychanie zmniejsza ból, i dotlenia mamę i dzidziusia 10krotnie bardziej niż płytki oddech. Przyspiesza poród.
Aagnieszkaa lubi tę wiadomość