Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny krotkie pytanko bo mam butelke brown's antykolkowa 230 ml i mysle by na start gdy bede po cc kupic ta medela calma co tak zachwalalyscie tylko jaka pojemnosc? 150 czy 250? Wydaje mi sie ze 150 bedzie ok? Jak myslicie? Moge sie mylic wiec prosze o podpowiedz) dodatkowo na stronce gemini jest osobno do zakupie ia nakladka ze smoczkiem medela calma za 42 zl a jest butelka medela calma za 47 lub te 50 cos jak 250 ml rozumiem ze roznica tkwi ze tam mamy tylko gore smoczek a tu butelka? Czy cos wiecej? Sorki jak to glupie pytanie ale juz nie ogarniam tych gadzetow dzieciecych
-
Ja planuje karmić piersią ale w razie czego butelki kupilam z Campol baby jedna małą na 120 i średnią na 240 ml,szklane obie,jakos nie jestem przekonana do plastiku,a szklaną można nawet wygotować. Zobaczymy czy sie sprawdzą,ale opinie czytałam całkiem całkiem
-
agaaa28 wrote:A ja mam też pytanie - jakiego olejku używacie do smarowania/masażu krocza?
agaaa28, Patrycja20, dorocia2324, Sue, Bietka, angelstw, Lara 82, Penelope, megg lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Ja planuje karmic piersia ale po cc to raczej mi nie dadza od razu tylko pewnie pierw z butli dadza malej jesc poki mi nie minie te pare h na przeciwbolowych.. Dlatego chce sie zaopatrzyc wlasnie w ta medele bo niby ciezko jak z cyca z niej leci... Ale specem nie jestem :p
-
Pia, ja zamierzam kp, butelki zamawiam medela calma. Sterylizator dla mnie to zbędny wydatek - można je wyparzyć wrzątkiem - nasze mamy gotowały butelki
Butelką zamierzam karmić tak jak Katiś - jak będę chciała wyjść, to P. dostanie butlę i będzie karmić
Zrobiłam pieczarkową, upiekłam muffinki, nastawiłam pranieNormalnie Rozenek byłaby dumna
Kupiłam wczoraj te liście malin na wagę, wygląda to jak marihuanaGosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:I mi zaczął odchodzić CZOP
haha Katis nie mogę z Ciebie jak czytam Twoje postyJesteś mega pozytywną osobą
W sumie chyba taka właśnie jestem
Gratuluję czopa, czopu, kij wie jak się to odmieniaWażne że odchodzi
Patrycja20, Penelope, Sue, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Sue wrote:Pia, ja zamierzam kp, butelki zamawiam medela calma. Sterylizator dla mnie to zbędny wydatek - można je wyparzyć wrzątkiem - nasze mamy gotowały butelki
Butelką zamierzam karmić tak jak Katiś - jak będę chciała wyjść, to P. dostanie butlę i będzie karmić
Zrobiłam pieczarkową, upiekłam muffinki, nastawiłam pranieNormalnie Rozenek byłaby dumna
Kupiłam wczoraj te liście malin na wagę, wygląda to jak marihuana
haha Sue, to samo pomyślałam o tych liściach jak je zobaczyłammam 100g
jak nie zużyje to może zacznę je palić hahahahahha
Póki co mój plan dnia jakoś chyba nie chce się kulać. Tzn rosól wstawionypranie poukładane czeka na włożenie do szafy. Myślę, że do powroty mojego T z pracy ( 18:30) się wyrobię
Sue lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnygadałam z ginem odnośnie ktg - powiedział że robi sie po terminie, także ja nie mam skierowania.....
kurde zaczęłam sie niepokoic bo troche mnie zalewa. I nie wiem czy to wydzielina czy to wody. Co prawda rano gin mówił, że nic sie nie sączy, wód dużo ale ja już zdążyłam załozyc 3 wkładkę!!. I nie wiem co teraz. Może to mocz kapie??? Tyle piję że nie ma on koloru żółtego ewentualnie baaardezo jasny słomnkowy i nie pachnie...
gin mówił, że wody moga się sączyć nawet przez zamkniętą szyjkę
ehh