Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to sie nam ciekawie zrobilo.
No niezle porody online sa juz na naszym forum
Takie rzeczy to tylko na lutówkach
A ja sie jeszcze straasznie boje nacinania. Niektorzy mowia ze nie boli inni ze cos poczuli....
A ja jestem przerazona na sama mysl o rozcinaniu tam...Penelope lubi tę wiadomość
-
Lady jestes juz na porodówce?
))
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Suri97 wrote:No to sie nam ciekawie zrobilo.
No niezle porody online sa juz na naszym forum
Takie rzeczy to tylko na lutówkach
A ja sie jeszcze straasznie boje nacinania. Niektorzy mowia ze nie boli inni ze cos poczuli....
A ja jestem przerazona na sama mysl o rozcinaniu tam...
jak leżałam na podtrzymaniu w sierpniu to byłą obok dziewczyna która mi mówiła,że ją nacinali odrazu ale,ze to nie boli bo robią to na maksymalnym skurczu i ,że poczuła jakby tylko lekkie ukłucie więc może nie będzie tak źle
ja się na pewno na cięcie zgodzę,gdyby było za ciasno mimo,że teraz chronią bardzo -
nick nieaktualny
-
jestem! zaraz was nadrobie!
opowiem po krotce!
mialam na 17,20 ale dr gdzies wyszedl i przyszedl pozno wiec siedzialam 40 min w poczekalni z mezem! przyszla po mnie kobieta ( chyba nie w ciazy) i potem jeszcze nastepna w ciazy ok 5 miesiac. i sie pyta kto ostatni? no i ta nie w ciazy mowi ze ja a potem ona...
no i siedze i mowie kurcze siku mi sie znow chce
to maz mowi: idz! wiec poszlam, ale slysze ze dr wchodzi bo stukal butami!!!! wiec biegne juz a patrze a ta kobieta po mnie weszla no i stoje jak wryta i mysle nie no .. zapukam bo dopiero weszla!
wchodze i mowie przepraszam ale ja bylam przed PAnia chyba!!
a ona do mnie : ale ja jestem z 17,40!!!!!!!
a ja do niej ze ja z 17,20! i wstala i wyszla!!!!!!!
bezczelna!!!! no i siadlam to taka bylam zla i mwoie ze przepraszam dr ale ja tez czekalam i sie spiesze! mam nadzieje ze nie jest pan na mnie zly!
a on ze nie bo tak powinno byc.
i mierzy mi cisnienie a tam 150!!!!!!
nigdy tak nie mialam
myslalam ze jej walne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i dobra: siadam na fotel i mowi ze wyjmujemy pessar i musi go najpierw chwycic.
BOze!!!!!! jak to bolalo bo sie zassal!!!!!!!!! jakby mi wyrywal ta szyjke!!!!! myslalam ze sie poplacze tak bolalo!!!!!!!!!
no i potem sprawdzil serce , ilosc wod, lozysko i zeszlam. mowil ze rozwarcie na palec i moze sie zaczac za 4-5 dni ale i dzis tez bo glowka moze napierac
wiec juz sama nie wiem i sie boje.
jutro zadzownie do poloznej i sie umowie a jak zacznie sie dzis to pojedziemy w ciemno.
dokladnie dzis nei mierzyl bo mowi ze daje bobasowi ok 3200 mase urodzeniowa wiec rodze naturalnie
no i ktg mam w przyszlym tyg a 5 ide ( jak dotrwam) ocenic dokladnie mase i po zwolnienie chociaz pewnie nie dotrwam..
i wrocilam to az sie rozplakalam!
bo raz ze baba mnie wkurzyla a dwa ze tak mnie bolalo i sie boje poprostu.
i wkurza mnie wsyztsko.
dzownila do mnie tesciowa ze sie denerwuje i w ogole! a wczesniej dzownila do meza i opowiadal co i jak..
wiec jeszcze gorzej mi teraz i placze..(
megg, Lara 82, Asiaa1201, przedszkolanka:), Penelope lubią tę wiadomość
-
Boroniówka wrote:Cath ostatnie zdanie mnie rozwaliło
No to wysoka dziewczyna będziesame dobre wieści dzisiaj
wiec tylko dwie cechy po ojcu ma
Boroniówka lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Cath nie przejmuj sie. Sa dzieciaczki, ktore sobie wychodza na dzien lub dwa przed planowanym wywolywaniem ciazy.
ale wiecie jak to jest za 3 dni termin mam większość książkowych objawów a tu nic!
-
nick nieaktualny
-
LadyDi powodzenia i podziwiam cie!
Cath Konstancja modelka:)
Słoneczna spokojnie wazne ze juz po, tez bym miala nerwa na ta beszczelna laskę
tez mam ten podgrzewacz co pisalas a pierwsza go chyba zakupila Januszkowa
głowa mnie boli, ide lezecLadyDi, słoneczna 85, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
LadyDi podziwiam ze taka dzielna jestes i tak dobrze Ci idzie!
Sloneczna to hormony tak dzialaja masz prawo plakac i sie bac, my tez mamy obawy. Ale spokojnie bedzie dobrze!
Boroniowka ja sie wlasnie boje naciecia jak cholera..
Na szczescie w DE nie robia tego rutynowo, babka na zapisie do szpitala mowila ze tylko jesli jest naprawde taka potrzeba.. a i lewatywy tez nie ma, bo niby organizm sam sie oczyszcza, takze mam nadzieje ze u mnie sie oczysci
Cath ale duza corcia a moze sie pospieszy i wyjdzie lada moment:)
Laurka instynkt na pewno sie wlaczy i bedzie pieknie - ja w to wierzesłoneczna 85, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kolejne moje pytanie z serii "głupie pytanie "....powiedzcie mi, jak to jest możliwe, że w piątek, jak nie w sobotę, ważyłam 70kg od jakiegoś czasu, a teraz,wczoraj 72,a w tej chwili 73kg, przecież to absurd
-
Cath no to biegaj po schodach, dom chyba masz pietrowy? A na deser seksy i mala wyskoczy ;]]]
Sloneczna biedactwo. Mi tez by cisnienie skoczylo. Nietrudno sie zdenerwowac jak ludzie sie tak zachowuja jakby oni jedni byli na swiecie a Ty wcale tam nie czekalas...słoneczna 85 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya