Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm wchodze raz to LadyDi rodzi... Wchodze teraz Patrycja
no to sie nam rozmreca porodoweczkan:)
Powodzenia dziewczyny! Przyjcie ile sil by szybko poszlo
My z m gadalismy ze jakby nam sie akurat dzisiaj dziecko zaczelo pchac na swiat to by tak zle nie bylo bo raz ze mielibysmy z glowy problem z terminem cc, dziecko samo gotowe do wyjscia to jeszcze dzis moich 2 lekarzy dyzuruje na zaspie :p hehe... Ale skubana mala chyba dzisiaj nie chce opuszczac lokum... To przedluzam jej wynajem min na tydzien bez mozliwosci wczesniejszego wypowiedzenia :psłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Asia888 juz mi wszystkimi otworami ta zima wychodzi!! To jest naprawde mega utrapienie. I jak sobie pomysle, ze mam niedlugo rodzic, a nie daj Boze bedzie taka pogoda, to dojazd do szpitala zajmie z 80 minut (jesli bedziemy jechac z domu). Dzisiaj tesc mnie wszedzie wozil swoim pickupem, bo ja moja Hondzinka bym nie podolala.
Patrycja luuuhuuuu!Trzymamy kciuki. Dajecie dziewczyny!
Ja sie zastanawiam co to bedzie na mojej czwartkowej wizycie - ulozone glowka w dol czy nie? Lekarz skieruje mnie na USG czy nie? Bo jesli tak, to moze i ja sie na samym finiszu dowiem, ile moje dziecko wazy!
I ja tez zycze kolorowych snow, ide juz do lozia. Dlugi mialam dzien, ledwo sie slaniam na tych moich serdelkowych nogach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 01:43
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka, ja też nie wiem ile moje dziecię wazy i pewnie dowiem się w szpitalu jak zacznę rodzic, bo niby maja mi usg wtedy zrobic.
Widziałam dzis w tv jakie tam u Was śnieżyce, masakra. Ty pracujesz w nowym jorku? Pracujesz teraz normalnie czy jak? Bo szpitala raczej nie zamkną.
Jak to dzisiaj oglądałam to sie cieszyłam, że we Wrocławiu śnieg spadł i zaraz stopniał, bo szczerze to sobie tego nie wyobrażam.
Zawsze tak jest?
Mnie nadal boli, możliwe, że to przez te liscie?
-
Juz jest z nami synus cudowny wazy 3040 i 52cm skonczylo sie cc opowiem jutro jak sily wrócą
Asiaa1201, kasia_1988, Sue, laureczka25, derii84, Lara 82, agaaa28, mala_mi1982, Penelope, AsiaSzw, Gosiak, megg, angelstw, Katiś, kafabi, słoneczna 85, Boroniówka, Stokrota :), Bietka, przedszkolanka:), Januszkowa, juska19, dorocia2324, marcela29, ash, gusiaa, Maarta:), truskawkax25, Angélique89, asia888, Suri97, LadyDi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeże na porodówce bo sączą mi się wody. Skurcze były teraz nic. Zobaczymy co dalej. 3majcie kciuki
Lara 82, Penelope, Pia Gizela, Gosiak, megg, derii84, Asiaa1201, kasia_1988, słoneczna 85, cath, bella84, Bietka, przedszkolanka:), Januszkowa, juska19, dorocia2324, agaaa28, ash, gusiaa, Maarta:), truskawkax25, Angélique89, asia888, Aagnieszkaa, Suri97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny