Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie:)
Seweryna, śliczny Dzidziulek, ciesze sie, ze wszystko jest dobrze!
Moj gin powiedział, ze na usg genetycznym juz moze bedzie widac płeć, bo cos tam mignęło miedzy nogami i powiedzial, żebyśmy sie nie sugerowali tym, ze to nie wskazuje na płeć. No i moj P. Oczywiście chciał wiedzieć kiedy bedzie wiadomo (ojciec oczywiście chce syna:)).
Nam maluch pokazał wczoraj rączkę, dokładnie było widac paluszki:) bedzie muzykiem, takie długie te paluchy;)
Ja jeszcze zakupów nie robie.
Mam pytanie - kiedy powiecie o ciazy?Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Słoneczko to super że dziś bez wymiotów, oby końcówka
Ja dzisiaj się nudzę i nic mi się nie chce ale tak strasznie jak nigdy... jutro do pracy trzeba wrócić ale tylko na 7 dni i znowu wolneciekawe ile będę miała maluchów:)
Sue ale komu kiedy powiemy o ciąży? Bo nie do końca wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 09:10
-
słoneczna 85 wrote:szczerze mowiac ja nie slyszalam o baby shower- u nas jakos chyba sie nie praktykuje
no nie praktykuje sieto prawda
ale jesli mamy kogos kto chce za nas zorganizowac taka impreze i jeszcze w dodatku zaproszone nakupuja polowe rzeczy, ktore tak musialybysmy kupic same to jest sens
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,11727741,6_powodow__dla_ktorych_warto_wyprawic_baby_shower.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 09:12
-
cath ja również miałam sny erotyczne, a dziś rano to już nie był sen... tylko kurde mam opór przed zbliżeniem. Boję się, że coś może się stać jak to tam wszystko takie ukrwione jest. No cóż mój T będzie musiał wytrzymać
słoneczna85 oby to był kres Twoich wymiotówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 09:10
Pola
Hania -
Witajcie Mamusie
Seweryna piekna dzidzia
Katis bardzo podobny wozek mialam dla corci super sie sprawdza i prowadzi bardzo polecam
Ja co do wozka na razie tylko patrze ale sama nie wiem co bym chciala pewnie tak jak wy zakupie w pazdzierniku wozek:) zakupow nie robie poki co bo jeszcze za wczesnie ale czasami jak patrze na te slodkie rzeczy to az ciezko sie powstrzymac
Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:U mnie wszyscy wiedzą
chodzi mi o dalszych znajomych czy znajomych z pracy:)
Ide jutro na wesele mojej przyjaciółki i musze znalezc wymówkę, ze nie bede Piła alkoholu:)
Po wczorajszym badaniu miałam ochotę powiedziec wszystkim!
-
słoneczna 85 wrote:a mi sie podobaja camarelo carera- tez bardzo polecane
dziewczyny - dzis bez wymiotow, moze to koncowka?wczoraj zafundowalam sobie 2 kroplowki-zeby troche sie wzmocnic i nawodnic.
nawet zjadlam koszyczek malin:) -
Sue na początku powiedziałam siostrze, rodzicom i w pracy. Później rodzicom mojego T i jego rodzeństwu. A później to już lawina poszła ( i nie ja o tym mówiłam
) Moje koleżanki dowiedziały się od mojej kuzynki. Noo u mnie to szło jak lawina
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Sue wrote:Mam pytanie - kiedy powiecie o ciazy?
Szefa na razie nie ma, ale jak wróci, to też mu powiem.
-
Hej, u mnie też już wszyscy wiedzą, co do wózka, mam upatrzony ale kupimy w listopadzie.
Dziewczyny mnie od wczoraj pobolewa kręgosłup tak bardzo na dole czy Wy też tak macie ? Czy to przez to, że tam wszystko się rozrasta ?Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Wiecie u mnie tez wszyscy wiedza ale ostatnio jak zobaczylam ta krew i przeszlo mi przez mysl "a co jesli cos jest nie tak, odpukac serduszko nie bije"
i teraz pomyslcie jak Wy przezywacie tragedie i teraz tym wszystkim ludziom trzeba to odkrecic a oni dopytuja o ciaze
np napisalam mojej babci ktorej nie widzialam 7lat, a mieszka w Niemczech i ma juz ponad 70tke że zostanie prababcia i teraz jak mialabym jej powiedziec, ze jednak nie?
dlatego ja rozumiem nie mowienie i np na fejsbuku sie jeszcze nie chwalilam co wiekszosc ludzi robiwrzuce zdjecie dopiero z brzuszkiem duzym
tak samo z tym kupowaniem... jest tyle czasu, nie ma sensu, zupelnie, jest za wczesnie a pozniej cos sie nie daj boze stanie a caly dom w ciuszkach dla dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 09:39
Madlene lubi tę wiadomość
-
No u mnie juz wiekszosc wie. Teraz to juz wkraczam w drugi trymestr powoli to będę sie chwalić każdemu. A z drugiej strony mój brzuszek juz troche widac. Mam taki pól ciążowy pól tluszczowy ale jak ubiorę obcisłą bluzke to widac i nie da się tego ukryć. Moja mama tez wcześnie miala juz brzusio qiec u nas to chyba dziedziczne
-
Słuchajcie moja koleżanka ma problem i nie wiem co jej pomóc opowiem Wam jej sytuacje może mi coś doradzicie:
Pracuje w przedszkolu na umowę na zastępstwo do końca sierpnia, w ostatnim tygodniu sierpnia podpisuje umowę na rok czasu w tym samym dyrektorem tylko będzie pracować z kierownikiem innej placówki, będzie w 4,5 miesiącu ciąży... słyszałyśmy że po 3 miesiącu kobieta jest chroniona... ale czy może coś jej grozić jak powie dopiero po podpisaniu umowy że jest w ciąży? Bo logiczne że jak powie wcześniej to pracodawca nie podpisze z nią umowy