Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My po drzemce, zaraz ide obiad robic bo P wraca z pracy. Dzis na obiad frytki i rybka, wczoraj mialam kapusniak. Byl pyszny ale nie bede opisywala jakie gazy mnie meczyly...
A z tym sluzem u mnie to sama juz zgupialam. Bo mam caly czas uczucie mokrosci na wkladce, jest on zolty, bezzapachowy. Nie jest ani grutkowaty ani galaretkowaty ani wodnisty. Kurde taki chyba jak nieplodny tylko zolty. Ale nie szczypie mnie ani nie swedzi wiec to chyba nie infekcja. Moze czop pomalutku? No nie wiem.
A co do wagi to ja po pierwszym synku bardzo szybko schudlam a karmilam tylko 1,5 miesiaca piersia. Bralam mlodego na rece i duzo z nim tanczylam, duzo spacerow i zdrowe odzywianie. Mysle, ze teraz tez mi sie szybko uda schudnac. -
A ja Wam powiem, że nie ma chyba bardziej upierdliwej rzeczy, niż prasowanie pieluch tetrowych. Zaraz mnie szlag trafi, po jaką cholerę ja tyle tego nakupowałam? Końca nie widać
Angelcia, w Twoim stylu jest fajny artykuł o teściowych;) niby mowi, że teściowa nie taka zła, ale po przeczytaniu go stwierdzam, że każda, ale to absolutnie każda ma jakies zastrzeżenia do swojej synowej. Mama P krytykuje jego bratowa czesto, ale nie przy niej. Nie wiem co gorsze. Dlatego ciesze się, że mieszka 400km stad, bo nawet jak bedzie cciala przyjechać, to sie zapowiedziec musi:) ja ją lubię, choć czasami jest męcząca:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:47
Gosiak, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:Dziewczyny, a ja zmienię na chwilę temat - macie w pracy ubezpieczenie grupowe, z którego dostaniecie kasę za urodzenie dziecka? Interesuje mnie wypłata za pobyt w szpitalu - bo podczytałam na styczniówkach, że dostają za każdy dzień pobytu i zajrzałam do moich warunków - tam też coś takiego mam tylko ciekawi mnie czy to obejmuje też poród i opiekę poporodową. Może któraś jest obeznana w temacie.
Odcięli mnie od netu na całe pół dnia
Gosiak ja mam grupowe. Zrobiłam już zgłoszenie do PZU, że byłam 2 razy w szpitalu w ciąży, mam nadane numery spraw, ale m musi jeszcze zawieść do nich wypisy ze szpitala, ksero mojego dowodu i numer polisy i dopiero wtedy zobaczymy czy cokolwiek mi dadzą za dzień pobytu. To wtedy dam Ci znać. Mam nadzieję, że chociaż z 50 zł za dzień pobytu dadzą to by za paliwo nam się zwróciło, no ale nie wiem. Jak to powiedziała mi pani na infolini sprawa dp rozpatrzenia. -
nick nieaktualny
-
Chciałam podzielić się naszą radością, dziś urodził się nasz Julian- 2760g i 49 cm, trzymam kciuki za wszystkie pozostałe dziewczyny
megg, Laurka, Suri97, dorocia2324, Angélique89, mala_mi1982, juska19, Penelope, AsiaSzw, derii84, Lara 82, angelstw, Bietka, słoneczna 85, Maarta:), gusiaa, Januszkowa, Boroniówka, kafabi, truskawkax25, MoniaP, Krokodylica, agaaa28, asia888, LadyDi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny