Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri97 wrote:Man takie pytania. jak wam twardnie brzuch to przez ile sekund , minut macie nieprzerwanie twardy? I tak samo jak macie skurcze przepowiadajace to przez ile sekund tak srednio je macie?
ps cyce mi zmalałyMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sue wrote:A ja mam głupie pytanie - jak zabieracie ubranka do szpitala dla dziecka, to na lewej czy prawej stronie? Bo wlasnie prasuje te, które chce spakować
i nie wiem czy przewracać
Jakie rzeczy bierzecie na wyjście? Bo ja mam tak:
Body z krótkim/długim rękawem (zalezy od pogody)
Pajacyk
Skarpetki
Misiowy pajacyk
Śpiworek do fotelika
Dodałybyście coś?
ja wzielam body z krotkim i dlugim i 2 kaftaniki jeszcze male
pajace 3
skarpetki
bawelniane czapeczki bez troczkow
2 szt niedrapek
Pajacyk polarkowy
na wyjscie kombinezonik i ciepla czapeczka i polarkowe rekawiczki:))
a na wyjscie: to body plus pajac, na to kombinezonik, ciepla czapka i rekawiczki polarkowe
plus krem na buzie;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 18:58
-
Topola wrote:Ja mieszkam w Norwegii i mam tak samo jak piszesz. Mam tutaj co prawda kilkoro znajomych i rodzinę, ale mimo to ciągle siedzę sama w domu i tak pod wieczór mnie łapie mały dołek.
Tez tak mam w tej Norwegii, mimo, że mąż jest w domu popołudniu i synek,ale brakuje mi koleżanek, z którymi się spotykalam choćby w pracy. jeszcze kupiliśmy dom daleko od reszty i nikomu nie po drodze
-
Sue wrote:A ja mam głupie pytanie - jak zabieracie ubranka do szpitala dla dziecka, to na lewej czy prawej stronie? Bo wlasnie prasuje te, które chce spakować
Pajacyk
Skarpetki
Misiowy pajacyk
Śpiworek do fotelika
Dodałybyście coś?
Sue, ja poprzewracałam na prawą stronę. Pomyślałam że będzie wygodniej od razu gotowe do ubrania.
A do listy jeszcze bym czapeczkę dodała, a poza tym mam taki sam zestaw. -
Pajacyk
Skarpetki
Misiowy pajacyk
Śpiworek do fotelika
Dodałybyście coś?
Sue dla mnie idealne ubranko na wyjście. Ja mam czapwczke jeszcze, pieluszke i krem do Buzki, wszystko na prawej stronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 19:02
Sue lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Annie gratulacje!
Dzisiaj zadzwoniła do mnie koleżanka i zaprosiła do siebie na kawę- stwierdziłam- a co tam, jadę ostatni raz
Były jeszcze jej dwie siostry, jedna ma synka, dużo opowiadała o porodzie, nie przerażały mnie jej opowieści wręcz przeciwnie. Było dużo śmiechu. Ciesze się, że pojechałam i tak miło spędziłam czas
Jutro wizyta u lekarza, zastanawiam się czy pakować do samochodu torbęAle chyba niee
u mnie maz wlasnie zaniosl do auta:))
zamienilam sobie tylko szlafrok bo mialam cienki spakowany a mam swoj taki grubszy i codziennie go zakladam i zamienilam sobie:)) bo ktos pisal ze po porodzie trzesie zimno wiec wole cieplusi:))
jasiek wlozylam to ledwo dopielam
tylko dokumety i szczepionka i moge jechac:))
dla dzieciaczka rzeczy na wyjscie tez odlozone;))
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny