Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie
Mój bobasek ma koło 2500 g szyjka się przygotowuje ... ginekolog powiedział ze patrząc na ta szyjkę może się wszystko już zdarzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 19:15
AsiaSzw, Suri97, słoneczna 85, dorocia2324, Bietka, ash, przedszkolanka:), derii84, megg, angelstw, Angélique89, Patrycja20, asia888, Januszkowa, Penelope, Lara 82, LadyDi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Dziewczyny a jak idziecie na ktg to bierzecie karte ciąży? Tak z ciekawości pytam, bo raczej nic tam nie wpisują, a zabrać przecież można.
Nic nie wpisują, ale może będą chcieli zobaczyć kartę.
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
U mnie na IP chcą zawsze dowód i kartę ciąży. Przed ktg też ja oglądaja zawsze i
i pytają o to co tam mój gin powypisywal.
A i każą zjeść batona lub coś słodkiego żeby maluch nie spał i się ruszał bo tak to wydłuża się ktg z 20 do 40 minut czy dłużej i jak kiedyś byłam i maluch spał to połozna kazała mi coś zjeść i wrócić za pół godziny.Laureczka25 -
Sue wrote:A ja mam głupie pytanie - jak zabieracie ubranka do szpitala dla dziecka, to na lewej czy prawej stronie? Bo wlasnie prasuje te, które chce spakować
i nie wiem czy przewracać
Jakie rzeczy bierzecie na wyjście? Bo ja mam tak:
Body z krótkim/długim rękawem (zalezy od pogody)
Pajacyk
Skarpetki
Misiowy pajacyk
Śpiworek do fotelika
Dodałybyście coś? -
Asiaa1201 wrote:Ale ślicznie Rudasku
Piękna mamusia
Dziewczyny teraz to na 100% wylecial czop, kuzwa jaki wielki gruby ciągnący brązowy! Zaczęłam się bać!Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
nick nieaktualnyAle wody i czop jeszcze we mnie siedza wiec chyba nic z tego narazie
Zauwazyliscie ze te ktore juz zostaly mamusiami znacznie sie wyciszyly na forum. Macierzynstwo pewnie pochlania w calosci
Jestem ciekawa jak tam Mistrzyni daje sobie rade z dwojka dziewczynek. Dawno sie juz nie odzywala. -
Suri97 wrote:Cholercia no zaczely mnie bolec te skurcze. Przedtem mialam normalne takie bezbolesne.
Tak co 20min sa teraz.
widzę, że sporo Nas ma ktg/wizytę 3.02, ja też mam
biorę kartę ciąży, bo mam od razu wizytę
deserek sobie zrobiłam! właśnie się chłodzi w lodówce malinowo-jeżynowyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 19:40
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Topola wrote:Ja mieszkam w Norwegii i mam tak samo jak piszesz. Mam tutaj co prawda kilkoro znajomych i rodzinę, ale mimo to ciągle siedzę sama w domu i tak pod wieczór mnie łapie mały dołek.