Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aptopos porodu na zaspie i cc, to u branickiego byla ladka ktora miala 5 lat temu cc i powiedziala ze na zaspie od razu przystawiaja do cyca dziecko, stodki przeciwbolowe daja takie ktore sa bezpieczne podczas karmienia
Wiec to spory plus, a jak sa duze problemy z laktacja to daja jakos ze strzykawki na palec czy jakos tak, by dziecko sie do butli nie przyzwyczailo, byly 2 laski ktore na zapie beda rodzic i obi todzily 5 lat temu tam i byly bardzo zadowolone i polecalyAsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Gosiu jeszcze nie mam terminu. Dzis bede miala wyznaczony a skoro ten gin ma dyzur 3 i 8 lutego to ktorys z tych dni zapewne. Jaaaa ciekaweee.
Bella ja tez sie troszke obawialam szczegolnie jak uslyszalam o teori 4 trymestru. Ale wychodze z zalozenia ze zaden lekarz nie wezmie odpowiedzialnosci za taki porod gdyby mialo byc cos nie tak. A ja coraz czesciej mam sercowe problemy i to bardziej mnie martwi jak moja wada wplywa na malego. I chce juz miec to za soba bo cholernie sie boje ze moze cos sie stac a wiem ze zaraz bedzie gotowy. Od poniedzialku moge juz rodzic -
Byc moze u mnie to panika przedporodowa.. Jakkolwiek glupio to zabrzmi... Kocham swoj brzuszek.. Maz sie ze mnie smieje.. Bo tak sie przyzwyczailam do mojego brzuszka i ruchow dzidzi, ze nie chce go "oddac", super sie czuje poza wymiotami w pierwszych 4 miechach cala ciaza idealnie przebiega i tak mi dobrze w niej ze chce byc jak najdluzej :p
-
Hejka trochę was poczytałam, ale szczerze mówiąc to nie ogarniam
Dzisiaj mieliśmy kontrolę i Leoś ładnie przybiera wszystkie badania super, ja mam coraz więcej pokarmu i częściej go karmie bez butli już, czasami jak się jeszcze domaga to dostaje. Ja czuję się już bardzo dobrze, śmigam jak szalona, trochę zmęczona, nawet bardzo ale próbuję odespać jak mały śpi, gdyby nie mój M to bym nie dała rady, jest super pomocnymam nadzieję że już niedługo się ogarnę i wrócę na forum pozdrowionka i czekam na następne maluszki
U Tatusia jest super
Wielki Mały człowiek
truskawkax25, Lara 82, Katiś, AsiaSzw, mala_mi1982, Laurka, Maarta:), dorocia2324, Gosiak, derii84, kafabi, Bietka, Sue, MoniaP, kasia_1988, Angélique89, gusiaa, agaaa28, przedszkolanka:), słoneczna 85, Kathy's, LadyDi, Penelope, megg, Januszkowa, asia888, Patrycja20, Aagnieszkaa, juska19, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jutro musze się perfekto ogarnąc na sobotę, bo w końcu mam to KTG - nie powiem, bo chciałabym, aby wyszło coś na nim! Żebym została w tym szpitalu, uhh! Tak mi ciężko jak nigdy, ale cięzko bardziej psychicznie niż fizycznie... Chcę już zakończyć ten okres zwany ciązą - muszę jutro jakoś podkręcić atmosferę mojej macicy, a nóż coś z tego będzie!
Jutro kupię sobie jeszcze zwykłe podpaski.
Aha, coś chciałam się dowiedzieć - czy na podstawie ph jesteśmy w stanie określić czy wody się sączą? Ja zawsze miałam inne ph, a teraz 5,5 więc nie wiem... -
Justa ślicznego masz synka :-*
Ash już trzymam kciuki za Cb, żeby wszystko było po Twojej myśli.
AsiaSzw to zrywaj dupsko i do roboty
Bella będzie dobrze, zobaczysz.
Właśnie zjadłam budyń czekoladowy, taką miałam ochotęna dniach tez musze pączki zrobić,bo za mną chodzą, a mam przeczucie, że do tłustego czwartku rozpakuje się
AsiaSzw, ash, justta, dorocia2324 lubią tę wiadomość