Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie. Dzieć ma 3400 g (tydzień temu 3000 g), jest spory...
No i najlepsze - na ktg wychodzą mi często mega skurcze (odczuwam tylko twardnienia)nawet sporo powyżej 100. Czy tez tak macie? Bo ja jestem zdziwiona wykresemSzczególnie, że nic szczególnego się nie dzieje.
Chciałam pokazać zdjecie wykresu ale nie umiem załaczyc.derii84, truskawkax25, dorocia2324, megg, Penelope, Januszkowa, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Justta, te stópeczki mnie rozłożyły na łopatki!!
Ja też już chcę...!
Bella, co Ty sobie znow wkreciłaśgdyby to było szkodliwe, to lekarze nie robiliby cc przed terminem.
Pisałam jakiś czas temu - moja koleżanka miała cc 10 dni przed terminem i maluszek jest oazą spokoju, rozwija się pięknie:)
Nic się nie stresuj, bo dziecko tylko stresujesz kochana. :*
Już niedługo wszystkie będziemy tulić takie maluszki, ja w to nie mogę uwierzyć!!derii84, Boroniówka, Lara 82, bella84, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mala_mi w takim razie jestes szczesciara i nie odczuwasz.. niektore kobiety juz te na 60-80 odczuwaja jako bol, wiec sie ciesz:) Moze porod juz blisko
Zeby wstawic zdjec mozesz wejsc np. na fotosik.pl i potem stamtad wziac linka wstawiajac go tutaj na forum jako fotke:)derii84 lubi tę wiadomość
-
Ja to juz sama nie wiem co sobie myslec i czego sie spodziewac. Kiedy moj porod nastapi? Wiekszosc z Was odczuwa jakas zwiekszona wilgoc, ma wrazenie, ze cos cieknie, saczy sie lub wyplywa lub ma jakies skurcze. U mnie ani zmian w sluzie, ani podejrzanej wilgoci ani skurczy. To co? Dopadnie mnie jak grom z jasnego nieba????08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Maarta:) wrote:Mala_mi w takim razie jestes szczesciara i nie odczuwasz.. niektore kobiety juz te na 60-80 odczuwaja jako bol, wiec sie ciesz:) Moze porod juz blisko
Zeby wstawic zdjec mozesz wejsc np. na fotosik.pl i potem stamtad wziac linka wstawiajac go tutaj na forum jako fotke:)
No nie wiem czy taka szczęściara ze mnie... Mam już jeden poród za sobą i takie bólu to do tej pory nie zaznałam -
Sue wrote:Justta, te stópeczki mnie rozłożyły na łopatki!!
Ja też już chcę...!
Bella, co Ty sobie znow wkreciłaśgdyby to było szkodliwe, to lekarze nie robiliby cc przed terminem.
Pisałam jakiś czas temu - moja koleżanka miała cc 10 dni przed terminem i maluszek jest oazą spokoju, rozwija się pięknie:)
Nic się nie stresuj, bo dziecko tylko stresujesz kochana. :*
Już niedługo wszystkie będziemy tulić takie maluszki, ja w to nie mogę uwierzyć!!
Sue uwielbiam Twoje pozytywne postyEmanuje z Ciebie taka pozytywna energia :-*
Sue lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Ja to juz sama nie wiem co sobie myslec i czego sie spodziewac. Kiedy moj porod nastapi? Wiekszosc z Was odczuwa jakas zwiekszona wilgoc, ma wrazenie, ze cos cieknie, saczy sie lub wyplywa lub ma jakies skurcze. U mnie ani zmian w sluzie, ani podejrzanej wilgoci ani skurczy. To co? Dopadnie mnie jak grom z jasnego nieba????
Nic się nie martwNa pewno urodzisz, a czasem lepiej jak weźmie z zaskoczenia
Ja tak miałam i nie narzekam
Po prostu bez żadnych objawów chlusnęły mi wody i poszła akcja! Dlatego teraz taka trochę zdziwiona jestem tymi skurczami przepowiadającymi
derii84, Sue lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Powiedzcie mi czy wasi mężowie / partnerzy tez zaczynają cos podlaczac/skladac bez instrukcji?
Oczywiście, i zazwyczaj coś spiepszy hihi
Sue dokładnie, pewnie już po obiedzie, delektuja się z mężem pierwszym poslubnym wieczorem
Angelique wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia @):-
Angélique89 lubi tę wiadomość
-
Kochane ja Was w przerwach poczytuje.
Sylwia kciuki zaciśnięte.
Cały dzień latam. Zakupy spożywcze, kosmetyczny, poczta a później gotowanie w termomiksie. Dostałam od rodzeństwa na parapetowke. Zajebisty sprzęt. Można w nim zrobić elwszystko polecam.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Angelique gratulacje
dziewczyny a jak mialyscie KTG to tętno trzymało się jednej normy np 120 do 130 czy przy ruchach skakalo np 145, 128, 155 cholera martwie się, pomimo tego że lekarz stwierdzil że zapis jest prawidłowyAngélique89 lubi tę wiadomość