X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka wrote:
    Sue a widzialas w Internetach zdjecie malego bobaska Djokovica ogladajacego tate grajacego w tv? Rozkoszne! :-D

Widziałam to zdjecie na tweeterze :) jak bedzie Roland garros to ja sobie takie zrobię:)

• mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie. Dzieć ma 3400 g (tydzień temu 3000 g), jest spory...
    No i najlepsze - na ktg wychodzą mi często mega skurcze (odczuwam tylko twardnienia)nawet sporo powyżej 100. Czy tez tak macie? Bo ja jestem zdziwiona wykresem :/ Szczególnie, że nic szczególnego się nie dzieje.

Chciałam pokazać zdjecie wykresu ale nie umiem załaczyc.

derii84, truskawkax25, dorocia2324, megg, Penelope, Januszkowa, asia888, Fedra lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta, te stópeczki mnie rozłożyły na łopatki!!
    Ja też już chcę...!

Bella, co Ty sobie znow wkreciłaś :) gdyby to było szkodliwe, to lekarze nie robiliby cc przed terminem.
    Pisałam jakiś czas temu - moja koleżanka miała cc 10 dni przed terminem i maluszek jest oazą spokoju, rozwija się pięknie:)
    Nic się nie stresuj, bo dziecko tylko stresujesz kochana. :*

Już niedługo wszystkie będziemy tulić takie maluszki, ja w to nie mogę uwierzyć!! :)

derii84, Boroniówka, Lara 82, bella84, Fedra lubią tę wiadomość

• Maarta:) Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_mi w takim razie jestes szczesciara i nie odczuwasz.. niektore kobiety juz te na 60-80 odczuwaja jako bol, wiec sie ciesz:) Moze porod juz blisko :D

Zeby wstawic zdjec mozesz wejsc np. na fotosik.pl i potem stamtad wziac linka wstawiajac go tutaj na forum jako fotke:)

derii84 lubi tę wiadomość

oar843r8kh12ukn4.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to juz sama nie wiem co sobie myslec i czego sie spodziewac. Kiedy moj porod nastapi? Wiekszosc z Was odczuwa jakas zwiekszona wilgoc, ma wrazenie, ze cos cieknie, saczy sie lub wyplywa lub ma jakies skurcze. U mnie ani zmian w sluzie, ani podejrzanej wilgoci ani skurczy. To co? Dopadnie mnie jak grom z jasnego nieba????

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki MArta :)

Próba:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8dda3ad277dfc39e.html

• mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maarta:) wrote:
    Mala_mi w takim razie jestes szczesciara i nie odczuwasz.. niektore kobiety juz te na 60-80 odczuwaja jako bol, wiec sie ciesz:) Moze porod juz blisko :D

Zeby wstawic zdjec mozesz wejsc np. na fotosik.pl i potem stamtad wziac linka wstawiajac go tutaj na forum jako fotke:)

No nie wiem czy taka szczęściara ze mnie... Mam już jeden poród za sobą i takie bólu to do tej pory nie zaznałam ;)

• ash Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka u mnie żadnych objawów oprócz sporadycznych boli miesiączkowych.
    Doktor tez powiedział ze gdyby nie ubytek wód plodowych to powinnam na luzie dotrwać do terminu.

ug3715nmrb0zdbvc.png

• derii84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Justta, te stópeczki mnie rozłożyły na łopatki!!
    Ja też już chcę...!

Bella, co Ty sobie znow wkreciłaś :) gdyby to było szkodliwe, to lekarze nie robiliby cc przed terminem.
    Pisałam jakiś czas temu - moja koleżanka miała cc 10 dni przed terminem i maluszek jest oazą spokoju, rozwija się pięknie:)
    Nic się nie stresuj, bo dziecko tylko stresujesz kochana. :*

Już niedługo wszystkie będziemy tulić takie maluszki, ja w to nie mogę uwierzyć!! :)

Sue uwielbiam Twoje pozytywne posty :-) Emanuje z Ciebie taka pozytywna energia :-*

Sue lubi tę wiadomość

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka wrote:
    Ja to juz sama nie wiem co sobie myslec i czego sie spodziewac. Kiedy moj porod nastapi? Wiekszosc z Was odczuwa jakas zwiekszona wilgoc, ma wrazenie, ze cos cieknie, saczy sie lub wyplywa lub ma jakies skurcze. U mnie ani zmian w sluzie, ani podejrzanej wilgoci ani skurczy. To co? Dopadnie mnie jak grom z jasnego nieba????

Nic się nie martw :) Na pewno urodzisz, a czasem lepiej jak weźmie z zaskoczenia :) Ja tak miałam i nie narzekam :) Po prostu bez żadnych objawów chlusnęły mi wody i poszła akcja! Dlatego teraz taka trochę zdziwiona jestem tymi skurczami przepowiadającymi :)

derii84, Sue lubią tę wiadomość

• Boroniówka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę,że nie tylko ja mam humor skiszony i strach na końcu tyłka..ale jak widze takie zdjecia to mi chyba troche przechodzi !;) Justa śliczności :):):) marzę żeby już być na takim etapie ...

justta lubi tę wiadomość

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mam skorcz to cUje mega napiecie brzucha i zaraz mi sie goraco robi. Wlasnie teraz to mam. Az gorace poliki. Fatalne uczucie

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    derii84 wrote:
    Sue uwielbiam Twoje pozytywne posty :-) Emanuje z Ciebie taka pozytywna energia :-*

Deri, bo generalnie mam bardzo pozytywne nastawienie do życia:)
    Tak łatwiej i milej się żyje:)

derii84, Gosiak lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie! Angelique już pewnie mężatką jest!
    Szczęścia i milosci na nowej drodze życia :)
    Oby było zawsze dobrze! <3

Angélique89, Gosiak, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi czy wasi mężowie / partnerzy tez zaczynają cos podlaczac/skladac bez instrukcji? :/

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Powiedzcie mi czy wasi mężowie / partnerzy tez zaczynają cos podlaczac/skladac bez instrukcji? :/

Oczywiście, i zazwyczaj coś spiepszy hihi ;-)

Sue dokładnie, pewnie już po obiedzie, delektuja się z mężem pierwszym poslubnym wieczorem ;-)

Angelique wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia @):-

Angélique89 lubi tę wiadomość

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz gotowa. Zbieram sie. Musze sie zawieźć do mojego ukochanego. Grrr jakos ostatnio nie przepadam za jezdzeniem autem wieczorem szczegolnie :-(

Angelique <3 <3 <3 wszystkiego najlepszego.

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • kasia_1988 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja Was w przerwach poczytuje.
    Sylwia kciuki zaciśnięte.

Cały dzień latam. Zakupy spożywcze, kosmetyczny, poczta a później gotowanie w termomiksie. Dostałam od rodzeństwa na parapetowke. Zajebisty sprzęt. Można w nim zrobić elwszystko polecam.

derii84 lubi tę wiadomość

8tc
    9tc
    10tc
    17tc
    relgh37106b9h52t.png
    f2wli09kel1p6uqt.png
    1usal6d80v7jp3t1.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelique gratulacje ;)

dziewczyny a jak mialyscie KTG to tętno trzymało się jednej normy np 120 do 130 czy przy ruchach skakalo np 145, 128, 155 cholera martwie się, pomimo tego że lekarz stwierdzil że zapis jest prawidłowy

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Sue Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się wlasnie popłakałam ze śmiechu a później ze wzruszenia;

http://youtu.be/jOSl0FND_ys

Pewnie znacie, ale obejrzycie:)

Lara 82 lubi tę wiadomość

‹‹ 2048 2049 2050 2051 2052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ