Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała mi,a mówiłaś, że poprzednią ciąże najpierw miałaś zagrożoną, a później przenosiłaś? o ile wywoływali Ci czy jak?
Ja nie chcę narzekać, bo szczerze też wolę raz a porządnie, ale nagle się chyba wyluzowałam i mi wszystkie bóle odeszły i już powoli psycha mi siada jak to będzie? -
Rzeczywiście sprzęt jest dosyć drogi ale wart swojej ceny. No właśnie dostałam tez książkę termomiks dla mlnajmlodszych z przepisami od 5 miesiąca życia.
Asiu zapis staje się niebezpieczny gdy tętno spada poniżej 100 tak mi powiedziała Pani na kto w sobotęAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Bagietki! Mam je na codzien i powiem szczerze ze gdzie tylko moge szukam chleba!!!
Angelique - szczescia na nowej drodze zycia!
Ja sie wczoraj czulam fatalnie;/ Wymiotowalam 8 razy chyba, nic nie jadałam a dzis troche mi odpusciloBylam z synkiem na zakupach pomimo deszczu , ale mysle sobie ze musze korzystac z "ostatnich dni wolnosci"
Angélique89 lubi tę wiadomość
-
Boszzz jak ja marze o Thermomixie. Nawet pol żartem pol serio mowilam mojemu M ze za urodzenie synka poprosze ten sprzet.
Mojemu wczoraj na KTG spadlo tetno 3 razy do 70 na sekunde doslownie. Gin nie mial zastrzezen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:47
-
Coś dziś tutaj spokojnie:)
Ją zaliczylam dziś mega dlugi spacer i tylko nogi w tylek mi weszły i żadnych skurczy ani bóli..
Od wczoraj mam mega parcie na Kubusie no muszę wypić jednego dużego bo inaczej mnie trzesie...
Justaa sliczny ten twój synek :* -
Francuska25 wrote:Bagietki! Mam je na codzien i powiem szczerze ze gdzie tylko moge szukam chleba!!!
Angelique - szczescia na nowej drodze zycia!
Ja sie wczoraj czulam fatalnie;/ Wymiotowalam 8 razy chyba, nic nie jadałam a dzis troche mi odpusciloBylam z synkiem na zakupach pomimo deszczu , ale mysle sobie ze musze korzystac z "ostatnich dni wolnosci"
Mialam to samo po kazdym pobycie we Francji. Prawda jest taka, ze nigdzie na swiecie nie ma takiego chleba jak w Polsce!asia888 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Katiś wrote:Dobrze, że mój kot to raczej z tych niskopodłogowych i nie skacze w górę wyżej aniżeli 1 m
Musi się zadowolić przestrzenią pod łóżeczkiem
Agaaa mnie kumpela trochę uspokoiła z tym śluzem, tzn, że jeżeli wody nawet będą się sączyć to na pewno jedna podpaska nie wystarczyTakże luuuzik
Mam ochotę na pierogi z tym, że leń zwycięży nad ochotą
Katisvmi dokladnie to samo powiedziala lekarkaKatiś lubi tę wiadomość
-
Suri ja właśnie zjadłam połówkę takiej upieczonej bagietki czosnkowej i 2 paróweczki z ketchupem na kolację
Lubimy z mężem taki zestaw. Jak paróweczki to zawsze bagietka czosnkowa.
Francuska, takie mam właśnie wspomnienia z pobytu we FrancjiGodzina ok 12-13 to jakaś przerwę mieli Francuzi, ja siedziałam w aucie i czekałam na rodziców i ciocię, a wszyscy na około chodzili z papierowymi torbami pod pachą z których wystawały bagietki
Suri97 lubi tę wiadomość
-
Kasia_10.02 wrote:Która mama zarządza forum https://luty2015.fora.pl/ czekam od dwóch dni na zaakceptowanie
Lara 82, ash, AsiaSzw, Januszkowa, LadyMK, asia888, Topola, Fedra lubią tę wiadomość
-
A mnie mój M. zabrał do wielkiego świata, namówił mnie na zakupy w Auchan, 3 tygodnie prawie nigdzie nie wychodziłam
Ale żeśmy nakupowali
Na trochę mamy zapasów - wody mi nie polecialyLara 82, dorocia2324, przedszkolanka:), AsiaSzw, derii84, Januszkowa, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jak byłam w szpitalu musiałam chodzić na badanie tętna co dwie godz. pomiędzy 6.00 a 24.00 i tętno dzidziusia zmienia się w ciągu dnia, w zależności od aktywności. Tak jak napisała Derii jest problem gdy spada poniżej 100-90. Oczywiście uwzględniając, że jest to realny spadek, a nie np. dzidziuś uciekł od KTG.
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Owszem, bo praktycznie Cię nie kojarzę, nawet nie napisałaś tu na ogólnym, że chcesz się dopisać, więc nie zaakceptowałam do tej pory.
Gosiak, ash, słoneczna 85, derii84, Januszkowa, LadyMK, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
ash wrote:Jestem po wizycie. GbS pobrany.
Młody waży ok 2655g. Ciśnienie dobre, wiec przynajmniej tu jest luzik. Szyjka długa i zamknięta.
Za tydzien w piątek mam byc na IP na KTG i iść do doktora na konsultacje.
Mam mało wód plodowychjesli okaże sie ze znowu ubyło to zostanę na oddziale
Będziemy ustalać kiedy cc, bo teraz to przyszły piątek o wszystkim zadecyduje.
Mam liczyć ruchy, na godzinę aktywności ma byc 6.
Podlamalam sie
A jaki u Ciebie powod cc? -
Gosiak wrote:A mnie mój M. zabrał do wielkiego świata, namówił mnie na zakupy w Auchan, 3 tygodnie prawie nigdzie nie wychodziłam
Ale żeśmy nakupowali
Na trochę mamy zapasów - wody mi nie polecialy
To ja wczoraj wieczorem zrobiłam sobie taki wypad z mężem do Kauflandu bo chyba na zakupach spożywczych byłam na początku grudnia, tak to tylko mąż z kartką. Ale wiecznie głodna kobieta w ciąży na zakupach to średni pomysłPękło prawie 400 zł, a nie kupowaliśmy żadnej chemii, ani mięsa. Ale za to mam zapas herbatników, biszkoptów, wafelków, chrupek bezglutenowych, wafli ryżowych itd. już nawet na po porodzie
No i zaliczyliśmy Maca: Two for you i zestaw z Big Mac'iem na pół z mężem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 20:16
Gosiak, megg, Januszkowa, Sue lubią tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Angelique gratulacje
dziewczyny a jak mialyscie KTG to tętno trzymało się jednej normy np 120 do 130 czy przy ruchach skakalo np 145, 128, 155 cholera martwie się, pomimo tego że lekarz stwierdzil że zapis jest prawidłowy
Z tego co mi wiadomo to przy ruchach nawet powinno przyspueszac i u mnie jest tak za kazdym razem