Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Co do chleba, to ja mam domowy, bo mój P piecze:) i żaden inny mi nie smakuje.
Tylko jak wymiotowalam, to mnie odrzuciło i jedyne co wchodziło to biała buła z żółtym serem:)
I tak mówicie o tym maku, że też mi się zachcialo
Dobranoc dziewczyny!
A jutro powodzenia na wizytach! -
Francuska25 wrote:Bagietki! Mam je na codzien i powiem szczerze ze gdzie tylko moge szukam chleba!!!
Angelique - szczescia na nowej drodze zycia!
Ja sie wczoraj czulam fatalnie;/ Wymiotowalam 8 razy chyba, nic nie jadałam a dzis troche mi odpusciloBylam z synkiem na zakupach pomimo deszczu , ale mysle sobie ze musze korzystac z "ostatnich dni wolnosci"
Ps. Z chlebem mam tak samo :@) -
Sue ja bede wiedziała dopiero 6.02 kiedy mam cc. Dam znac oczywiście!
Dzięki dziewczyny za kciuki, wierze ze bedzie ok i jeszcze troszkę posiedzimy w dwupaku.
Angelique GRATULACJE!!!! Najlepszego dla Was!!!!
Uciekam do spania. Trzymam kciuki za wszystkie z oznakami porodu.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 23:46
megg, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:AsiaSzw, czyli Tobie na liście termin zmienić na 15.02? Bo chyba jest 14.02, ale nie pamietam dokładnie.
I komu jeszcze termin zmienic? Bo dziś któraś pisała, ale zabijcie, nie pamietam - agaa? Czy ash?
mnie na 11.02
to koniec tematu pepowiny bo sie mamuski stresujemy
dobranoc -
Pia Gizela wrote:Angelique gratulacje! Dużo miłości i zrozumienia dla was!!!
Dziewczyny, które biorą (brały) luteinę - takie coś mi wypływa grudkowate, jakby rozpuszczona tabletka, to normalne? Może za płytko wkładam? Ale ja się boję dotykać, nie mówiąc o wkładaniu! -
megg wrote:ale popisalyscie!
Angélique89 wszystkiego naj na nowej drodze zycia!
Lara nie martw sie bedzie ok! mysl pozytywnie
Sylwia zyzce rozkrecenia akcji i szybkiego porodu
Justta piekny Leos
LadyDi zazdroszcze malutkiej juz przy Was
Penelope zycze zeby sie po masazu cos ruszyło
a ja po big mac-u mniaaaaaaam
megg lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Justta jaki piękny Leoś, nie mogę uwierzyć, że u mnie w brzuszku też są takie stópki
Sylwia trzymam kciuki! Będzie dobrze kochana!
Angeliqe gratulacje mężatko
Lara ja po dzisiejszej wizycie czuję się o wiele lepiej jeśli chodzi o moją psychikę. Moja lekarka jest bardzo pozytywną osobą. Mówiła, że nie będzie tak źle, że wszystko jest do przeżycia. Ktoś nad nami czuwa, są leki przeciwbólowe, ZZO, gaz.
MałaMi ja pojadę na Ujastek jeśli zabraknie miejsc. Mówiła, że w tym tyg.nikogo nie odsyłali.brzmi trochę jak... staruszko
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Helo, ja po spotkaniu ze znajomymi
ale bylo super:) normalnie tak towarzyskiego tygodnia jak ten to dawno nie mielismy
jutro i w weekend tez :p hehe
Asia a czemu dopiero 15 go Cie zapisal a nie wczesniej? Bo Ty myslalas ze wczesniej bedziesz miala przeciezto bedzie Twoj 38 tc 6 dn jak dobrze licze? Wg om? Czy wg neagelego? A poza tym jak wrazenia? Dal Ci dojscdo slowa ?:p
-
asia888 wrote:Kurcze Sylwia kciuki zeby szybciutko sie rozkrecilo!
Lady Di super informacje
Przedszkolanka ja tez nie mam jeszcze wozka, ma dotrzec w przyszlym tyg do mnie
Ash kciuki zeby wszystko okazalo sie dobrze!
Angelique duzo szczescia i slodyczy na nowej drodze!
Zgadzam sie jesli chodzi o chleb! Dobrze ze u mnie PL sklep pod nosem bo bym nie zniosla zycia na tym ich pseudo chlebie a bagietki tez juz nosem wychodza)
Kurcze ja tez nie moge czytac o pepowinie tak sie schizuje:(
Jeszcze moj maly caly dzien dzis sie rusza,non stop, a zwykle jest wrecz przeciwnie, i oczywiscie glupia naczytalam sie w internecie strasznych rzeczy i teraz schizuje eh:( -
ash wrote:Sue ja bede wiedziała dopiero 6.02 kiedy mam cc. Dam znac oczywiście!
Dzięki dziewczyny za kciuki, wierze ze bedzie ok i jeszcze troszkę posiedzimy w dwupaku.
Angelique GRATULACJE!!!! Najlepszego dla Was!!!!
Uciekam do spania. Trzymam kciuki za wszystkie z oznakami porodu.
Dobranoc