Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelique, jak będziesz mieć zdjecia, to wrzuć koniecznie -
Chociażby na to prywatne forum:)
Ja skończyłam prasować, jutro nastawiam kolejne pralki, żeby mieć wszystko na bieżąco i na cito wyprane i wyprasowane, po porodzie pewnie czasu na to nie bedzie
Zapomnialam o siemieniu dziś, zaraz muszę zaparzyć, bo musze przyznać, że działa - pieknie mnie przeczysciło:) wybaczcie dosłownośćGosiak, Lara 82, dorocia2324, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Oby mu te pory aktywności nie zostały
Janeczka grzecznie śpi.
Dobra, postaram się zasnąć, jeszcze raz ponawiam mój apel: proszę rodzić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 03:16
Sue, megg, dorocia2324, Maarta:), justta, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak, ten apel to mam nadzieję, nie do mnie:)
Penelope, zapomnialam napisac wcześniej - trzymam kciuki, żeby się coś ruszyło. Wierzę, że masz dosc, bo ja pewnie za dwa tygodnie jak nic się nie ruszy, to będę chodzić po ścianach już.
Niby tak blisko, a jednocześnie tak daleko. I się dłuży:/
Ja się odmeldowuję, dobranoc:)Gosiak, Penelope lubią tę wiadomość
-
Ha to juz dzis! Dzis dzien terminu! A moje dziecię śpi i najwyraźniej ma nas wszystkich w dupce bo wychodzić nie ma zamiaru
zazdroszczę wam tego cc pod względem ze wiecie kiedy juz bedzie maleństwo na świecie
megg, bella84, Sue, derii84, słoneczna 85, Bietka, juska19, Aagnieszkaa, Lara 82, dorocia2324, asia888, agaaa28, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosia moze to proroczy sen
Cath no termin cc ma swoje plusychociaz ja nie wiem jak te 2 tyg pociagne.
Dzis czuje sie mega przeziebionamasakra. A jeszcze mam za godzine klientke i zawsze tak jest ze jak mam rono cos ogarnac to nie spie w nocy i jestem nad raniem zoombie a jak ni c nie musze to wtedy wyspana sie budze i krew mnie zalewa. Grr
Dziewczyny ktora rodzi dzisiaj?? Nuda tu wieje ze ho hoGosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
U mnie już też po spaniu:) a Tomek śpi, wykapany tatuś - w nocy nie śpi, a potem odsypia do 12-13:)
P. wlasnie pojechał do Gdyni, wiec ja rodzić nie mogę, bo wraca jutro dopiero:)
O, wlasnie się Tomasz przekręcaczyżby mnie szykował już na brak spania?
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Moja macica także odmawia współpracy, tak jak narobiła alarmu noc wcześniej, tak dzisiejszej wyluzowala. Chyba wzięła sobie do serca, co lekarz wczoraj powiedział
Ale bynajmniej się wyspalam,wiec dzisiaj posprzątam sobie, żeby jutro mieć mniej.
Cath, nie znasz dnia ani godziny,może jeszcze coś się rozkręci.
No kobitki brać się za porody,bo od gorącego 28go znowu cisza.... Heh, Penelope??Gosiak, Penelope, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
No to sie ciesze ze jestes calkiem zadowolona z wizyty
wazne ze Cie nie zbyl jak zabul i masz juz termin
a nie kazal Ci przyjsc w czwartek za tydzien by zobaczyc jak sytuacja postepuje czy nie trzeba przelozyc na 8go ew 6 go z rana?
Mnie od rana kotka molestowala biegala w ta i sporotem podgryzala i do buzi podlazila polizac.. Wiec juz mi sie schoz wlaczyl ze chce nalac... M juz juz wkurza ze tak nie moze byc... No nic... Dalismy jej jesc i ciszapoki co bez niespodzianek kolejnych.. Korzysta z kuwety.. M wyszedl z zalozenia ze ma to gdzies poki znowu nie naleje a wtedy da jej w dupe i juz zacznie cos z tym zrobic..
Wczoraj zaliczylam kolejna pozycje zarcia z mojej listy :p ostre fajitasalez mi ono dogodzilo
Do porodu 4 dni wiec chyba zalicze cala liste :p
Na spotkanku wczoraj 2 kolezanki ktore rodzily jakis czas temu mialy problemy z laktacja ale dzieki laktatorom dawaly rade wiec strasznie sie ciesze ze go kupilam teraz a nie po porodzie
Stwierdzilam tez ze skoro i tak wiem kiedy rodze to z wietrzeniem materaca i praniem poscieli nie bede czekac na wypad do szpitala a w weekend zrobimydzisiaj tez ma przyjsc material na zaslony do malej wiec bede w koncu mogla go zaniesc do uszycia..troche lipa bo wychodzi ze za ok 2 tyg bedziemy mieli zaslony do sypialni i malej i karnisze.. Wiec wiercenie bedzie jak ona w domu juz... Mam nadzieje ze jej to nie bedzie zbyt mocno draznic
dzisiaj tez musze lamki nocne do nas zamowic i w koncu sobie ubezpieczenie grupowe zalozyc :p od roku to robie i jakos ciagle wypada mi z glowy... M ubezpieczony na kilka frontow a jak mi sie cos stanie to on nic nie dostanie :p ups :p
derii84 lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Sue a co twoj piekny w naszych stronach bedzie robił?
Ogarnelam kuchnie, plecy mi odpadna
Gra z jakimś hip hopowym składem, ale nie pamietam co za zespół
Z tego co wiem, to za tydzień jest w zielonej górze w sobote i jeszcze gdzies w niedziele, ale nie pamietam gdzie
Dziś niskie cisnienie, więc bedziemy się czuć jak zdechlaki