Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż się sobie dziwie ale mimo niskiego ciśnienia mam dziś nadprogramowa energie:) rano co prawda była kawka bo ja jestem z tych cisnieniowcow 90/60 albo i mniej wiec nie ma dnia bez kawy, ale zaliczyłam juz garmazerke po pierożki, targ po pieczywo, rossmana, potem pojechalam do galerii kupić mężowi spodnie bo on sam sobie to tylko buty, skarpetki i kurtki kupuje, zrobilam zakupy w auchanie (spelnilam zachcianke na pamelo i karmi zurawinowe), teraz smigam z psem na spacer i aż się boje co jeszcze;)
Słoneczko mam za oknem"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Ja też jestem fanką jajek od szczęśliwych kur
Jajka takie do jedzenia to muszą być tylko takie od rolnika. Najczęściej mam od babci, cioci, albo ich sąsiadek kupujemy, to wiemy co jemy
Do pieczenia kupuję ekologiczne, ale to też nie to samo, co takie wiejskie jaja
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A moim zdaniem lekarze bez sensu tak gadają - mnie by to zestresowało, a jak wiemy stres blokuje cała akcje.
A takie gadanie "no jeszcze z tydzien pani pochodzi tylko" albo "raczej do 20.02 to pani nie urodzi" to jak wróżenie z fusów.
Ja tam lekarza nie słucham w tym wróżeniu:) nie ma się co nastawiać, bo potem się tylko człowiek denerwuje
My z Tomkiem mamy deal na 14.02, ojciec dwa joby odpuścił i zastępstwo dał do neo, więc nie może być inaczejGosiak, Pia Gizela, Penelope lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:A moim zdaniem lekarze bez sensu tak gadają - mnie by to zestresowało, a jak wiemy stres blokuje cała akcje.
A takie gadanie "no jeszcze z tydzien pani pochodzi tylko" albo "raczej do 20.02 to pani nie urodzi" to jak wróżenie z fusów.
Ja tam lekarza nie słucham w tym wróżeniu:) nie ma się co nastawiać, bo potem się tylko człowiek denerwuje
My z Tomkiem mamy deal na 14.02, ojciec dwa joby odpuścił i zastępstwo dał do neo, więc nie może być inaczej -
Gosiak wrote:Co racja to racja, każda z nas jest inna, ja już od 03.01 mam skróconą szyjkę i jakąś tam - rozpulchnioną - i nic z tego nie wynika totalnie.
Trzeba się wyluzować i tyle Wam powiem.Gosiak lubi tę wiadomość