Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kochane piszę w przerwie na drzemkę Leośka
Która następna do rozpakowania? Jakieś przeczucia?
Katiś trzymam kciuki żeby wszytko było ok
A mogłybyście jeszcze raz podać tą listę co można jeść, a co nie podczas karmienia, bo nie mogę znaleźć
Pozdrowionka od nas i czekamy na następne maluszkiAsiaSzw, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ale produkcja stron
nie dam rady się z tym ogarnąć
Któraś z dziewczyn pojechała po Maleństwo,czy dalej czekamy?
U mnie dziś naleśniki na słodko
Śnił mi się dziś mój Mały, takie miał piękne wielkie niebieskie oczka po tacie i czarne włoski po nasale bym już chciała Go mieć przy sobie .. dopakowałam dziś torbę,choć na pewno czegoś zapomnę.
Widziałam gdzieś po drodze listę i nie ma mnie na niejwięc się przypomnę,że termin mam na 21 luty z usg choć jestem pewna,że moja szyjka zleci niebawem ..
-
My po KTG
skurczy jak nie było tak nie ma, jeszcze jutro KTG i pewnie w poniedziałek na oxytocyne..
Bardziej się tej oksytocyny obawiam jak swoich własnych naturalnych skurczy ..
Zaczęłam się bać, dziś wracając z KTG zeszłam piętro niżej na blok porodowy chciałam zerknąć jak to mniej więcej wygląda, nie zdążyłam dobrze wejść a tam z oddali ''....jeszcze jeszcze jeszcze...'' mój Ty Boże jakaś kobieta rodziła a ja az blada !!
Niewiem czy dam radeAngélique89 lubi tę wiadomość
-
A ja kaszę jaglaną od niedawna jem z mlekiem. Zaczyna się ją gotować tak jak Gosiak napisała na wolnym ogniu ok 20, 30 min. ja dodaje do tego po jakimś czasie zacierkę (taką makaronową) - bo nie potrzebuje tyle czasu co kasza, gdy wody jest już mało wlewam mleko, to wszystko się zagotuje i jest pyszne. Ja to solę, niektórzy słodzą
Moja babcia zapodała mi ten sposób.
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
megg wrote:mamusie bo chyba przeoczylam- jaka lista jedzeniowa od Asi? poprosze tez na @ [email protected]
a truskawki uwielbiamz tym i z czekolada jak Lara bd miala problem
Lara a jakie to chrupki bezglutenowe kupilas?
Chrupki kukurydziane Tygryski bezglutenowe i wafle ryżowe sonko bezglutenowemegg lubi tę wiadomość