Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja!
Mam propozycje, moze po prostu nie piszmy tu i nie wrzucamy linków do takich tragedii?!
Nie jest nam teraz potrzebny stres, a jak widze większość panikuje... Ze mną na czele.
Staram sie omijać te posty ale nie zawsze sie udaje!
Asiaa1201, Januszkowa, AsiaSzw, Boroniówka, Gosiak, Lara 82, słoneczna 85, Sue, Topola, megg, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Matko moze nie piszmy lepiej o takich rzeczach bo ja to odcrazu tak zaczynam schizowac... sluchajcie czuje ze bede nastepna na porodowce i taki strach mnie oblecial... nie wiedzialam ze taka bojaca jestem.
słoneczna 85, Sue, Topola, Fedra lubią tę wiadomość
-
zgadzam sie z przedmowczyniami i pomimo ogromu wspolczucia dla osob przezywajacych takie tragedie bo jest mi teraz strasznie przykro wrecz slabo mi sie zrobilo, jest dla mnie skrajna nieodpowiedzialnoscia wpadanie na forum 60 czy wiecej oczekujacych mam z takimi tematami, no sorry. Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam postem bo nie taka moja intencja, poprostu az mi slabo. Takze milego weekendu ale bezemnie. Trzymam kciuki za rodzace.
Sue, AsiaSzw, megg, asia888 lubią tę wiadomość
-
Sorki nie chciałam was wystraszyc.
My na szczęscie szczesliwie urodzimy i zaczniemy pokazywac nasze maluszki.
Moja dzisiaj tak wariuje,ze udało mi sie nawet pierwszy raz nagrac fajny filmik,bo zawsze jak próbowałam,to cisza była.
Pozdrowionka od Emmy
http://youtu.be/6LimVwAQ6iM
-
Powodzenia wszystkim rodzacym!
Moja Zoja taka grzeczna dziewczyna, ze szok! Spi tyle, ze musza ja az budzic. W nocy obudzila mnie tylko raz, o 2, a potem przed 7.
Dopiero drugi dzien a ja juz mam masakre z sutkami. Bol okropny, krew sie leje ;/ Az mi lzy leca jak ja przystwiam. Siedze teraz z zimna pielucha na cyckach.
W ogole to chcialam Wam powiedziec, ze to tantum rosa jest super! na prawde pomaga, taka ulge przynosi, az milo.
Co do tych podkladow bella mamma to mam slabe zdanie. Powinny byc bardziej chlonne no i miec jakis klej od spodu chociaz. Dobrze, ze w szpitalu dali mi pampersy, to te najgorsze dni jakos przezyje.
Lece ja spac, bo nie wiem o ktorej dzis mnie moje szczescie obudzi, a jutro jedziemy do szpitala na badanie sluchu, ale ja wiem ze wszystko jest ok, bo jak cos uderzy to Mloda podskakuje az.
No i macie tutaj fotke mojej kochanej Pysiulinki!(trzeba kliknac by powiekszyc)
http://iv.pl/images/44493868011723714433_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 00:01
agaaa28, Gosiak, laureczka25, Januszkowa, słoneczna 85, AsiaSzw, juska19, kasia_1988, Lara 82, kafabi, Patrycja20, angelstw, Katiś, marcela29, megg, Pia Gizela, Bietka, dora8201, dorocia2324, Boroniówka, LadyMK, Maarta:), Penelope, gusiaa, ash, maja35, Angélique89, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Kurcze co chwile sprawdzam czy maly sie choc troche rusza!! Mimo ze chyba bedzie spal. Matko juz bym chyba wolala lezec w szpitalu do rozwiazania!!!! Przynajmniej tetno sprawdzaja co 2 h
No ja tez teraz tylko o tym mysle, ale Sloneczna bedzie dobrze bo czemu mialoby byc inaczejjeszcze troche i bedziemy tulic nasze malenstwa.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Powodzenia wszystkim rodzacym!
Moja Zoja taka grzeczna dziewczyna, ze szok! Spi tyle, ze musza ja az budzic. W nocy obudzila mnie tylko raz, o 2, a potem przed 7.
Dopiero drugi dzien a ja juz mam masakre z sutkami. Bol okropny, krew sie leje ;/ Az mi lzy leca jak ja przystwiam. Siedze teraz z zimna pielucha na cyckach.
W ogole to chcialam Wam powiedziec, ze to tantum rosa jest super! na prawde pomaga, taka ulge przynosi, az milo.
Co do tych podkladow bella mamma to mam slabe zdanie. Powinny byc bardziej chlonne no i miec jakis klej od spodu chociaz. Dobrze, ze w szpitalu dali mi pampersy, to te najgorsze dni jakos przezyje.
Jest przecudownai te wloski
Lece ja spac, bo nie wiem o ktorej dzis mnie moje szczescie obudzi, a jutro jedziemy do szpitala na badanie sluchu, ale ja wiem ze wszystko jest ok, bo jak cos uderzy to Mloda podskakuje az.
No i macie tutaj fotke mojej kochanej Pysiulinki!(trzeba kliknac by powiekszyc)
http://iv.pl/images/44493868011723714433_thumb.jpgLadyDi lubi tę wiadomość
-
Lara, polubiłam nie za to, że odpuszczasz na weekend. Ja też napisałam, żebyśmy się nie straszyły takimi historiami.
Teraz wyczekujemy wieści od Katiś i Sylwi, ktore wlasnie są na porodowkach!!
LadyDi, wniosłaś dużo radości tym postem. A Zojka jest prześliczna!! I te włoskiLara 82, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Jeju ale śliczne dzieci mamy na forum
nic tylko patrzeć
Katiś daj znać rano jak sytuacja
Cath czop to dobry początek
Sylwia jak u Was?
Penelope dzielna i wytrwała
Gosiak nie ma co wywoływać za wczasu
Pia i jak po wizycie?
Ale historie tu piszecie...też dzisiaj o tych płodach w słoikach czytałamwrr to nie dla nas!
Żegnam się ze skurczami jelit i biegunką :o
Dobranoc
PS. Ciąża donoszona!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 00:23
Laurka, LadyDi, megg, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja mam propozycje - nie piszmy tu o żadnych strasznych historiach, ktore sie nie nam nie przytrafiły.
Pamietajmy, że codziennie rodzi się mnóstwo zdrowych, ślicznych dzieciaczków, bez żadnych komplikacji. To normalne, że media pisza i mówią o tragediach. Ja panoramę przelaczylam, na wiadomosc w necie tez trafiłam przypadkiem, ale nagłówek wystarczył.
Zdecydowanie dla kobiet w ciazy powinna byc cenzura jakas!!
Kurcze, Katiś się nie odzywa, czyżby akcja się rozwinęła tak szybko?
Witam się w przedostatnim (teoretycznie) tygodniu ciąży:)Gosiak, Topola, kafabi, Boroniówka lubią tę wiadomość