Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, maly kryzys za nami...
Nie spalam juz 6 nocy, po godzinie moze tylko...caly czas patrzylam na dziecko.
Maly sie leczy, wychodzimy w niedziele. Escherichia coli w moczu.. 20 crp
Mielismy dzis wychodzic no i dupaale lepiej podleczyc Maluszka do konca i bedzie ok miejmy nadzieje...
Mialam nawal pokarmu, ze caly oddzial moglam wykarmic... I nakarmilam Gabrysia do oporu...
O masakra... Dziecko darlo sie w nieboglosy cale popoludnie i pol nocy
Juz nie karmie na moje zadanie.... Dzis karmie na zadanie Malucha i zjadq co 2 godziny a pozniej dobrze przesypia.
Takze wczoraj darlismy sie oboje.. Bo dostalam jeszcze kolki nerkowej, hormony uderzyly mi do glowy, nawal pokarmowy i sie dzialoo.
Jednak poczatki sa ciezkie, no ale dopiero sie poznajemy
przepraszam, ze tu nie zagladamnie mam kiedy, naprawde... Nie uda mi sie na bank Was nadrobic
pozdrawiamy i calujemy wraz z Gabrysiem < 3
gratuluje nowym mamusiom !!!!trzymam kciuki za przyszle
DobranocBoroniówka, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Hej ... u mnie dziś straszny dzień do tego cisnienie niskie ...
Mała moja od 3 dnia aktywnie strasznie jest i czkawki też niema ,albo jej nie wyczulam... zacZyna boleć mnie coś w krzyżu tylko ból jest stały.
Katis powodzenia teraz już wyjdziesz że swoim szczesciem że szpitala..
Cath mam nadzieję że już lepiej jest a deser poprawil ci humor)
Patrycja przeurocze to twoje szczescie:))
Nam na szkole rodzenia polozna mowila że jak zaczną się skurcze to spokojnie kapiel kolacja i można jechać ale jak wody odejdą to przyjechać jak najszybciej bo mieli różne przypadki..Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCholera, nie wiem... zmieniam podpaskę i sory za dokładność, ale są brązowe plamy, biały śluz i ogólnie mokro? To dobrze czy źle?
Z wrażenia strzeliłam sobie domową lewatywę, bo mi jakoś tak cięzko było, dla mnie to buła z masłem, nic strasznego. Czas chyba na relaksującą kąpiel.laureczka25 lubi tę wiadomość
-
Patrycja, jaki slodziak!! :* do zacalowania
Angelcia, u Ciebie jeszcze troche czasu do terminu, co Ty taka niecierpliwa:)
A może zaczął Ci odchodzić czop?
Czytałam ostatnio jakiś artykuł o oznakach porodu i tam było napisane, że jeśli czop odchodzi zabarwiony krwią, to porod moze się rozpocząć w ciagu 24h.
Czyżby u Ciebie się zaczynało?
Ja oglądam Koraline i zaczarowane drzwi - wtf? To jest bajka dla dzieci?Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze ze dwa dni chociaz;)) do lutego;))
No straszne to bylo. Tak nisko ...
Zaraz sprobuje sie wykapac bo to niwiadomo ..
Moze juz szyjki nie mam?
Jak sie zacznie to plakac nie bede;)
Dzis imieniny Macieja;)) ale juz sie nie wyrobimy;)Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue jestem niecierpliwa, bo już mi cholernie cięzko, to chyba wszystko z bezradności.
Swoja droga... Po tej mojej super kąpieli mam ból okresowy - wiecie, że ja to lubie? Teskni mi sie juz za tym!
Okołoporodowe majaczenie chyba mi się załącza! Tylko, że u mnie to około może potrwać jeszcze 25 dni. -
Patrycja piekne jest Twoje szczescie:) gratulacje i powodzenia dla Was.
Groszek jestes dzielna, wszystkiego dobrego i zdrowka dla Ciebie i dzieciatka.
Mam nadzieje ze od niedzieli zaczniemy sie juz tak naprawde rozpakowywacPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
Bietka, polubiłam ale wcale nie lubię
KATIŚ, trzymam kciuki i już czekam na kolejne wieści od Ciebie, Was
Bietka wrote:Penelope moja siostra też mieszka w anglii i termin miała na zeszłą niedzielę. Do tej pory cisza. jest umówiona na masaż szyjki na pon i jeżeli do tej pory nic się ruszy to na wywołanie. -
nick nieaktualnyDziewczyny 25 ze względu na termin (9 luty) + 14 dni ewentualnej przedłużki do 42tc
Slyszalam o tej kobicie z Zabrza, swoja droga... Jak dziecko w niej już nie żyło 12 dni... [?] to powiedzcie mi, nie martwiło by Was nie czucie ruchów przez tyle czasu? :o
-
nick nieaktualny