Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie od zawsze mdli od krowiego mleka i nie lubie od dziecka, szczegolnie cieplego, odrazu mi niedobrze... i jest mi znacznie lepiej od kiedy pije sojowe, czy to z płatkami czy w ogóle, sojowe jest zdrowsze i moim zdaniem smaczniejsze ale troche drogie bo karton 10zł około firmy Alpro
wiem ze w biedrze są tansze napoje sojowe ale to chyba jest cos innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 16:49
-
a ja chyba sie za szybko pochwalilam brakiem wymiotow...
zjadlam kaalrepe ze smakiem no ale .....
Przedszkolanka- wczoraj zalozylam venflon i mialaam 2 kroplowki
dzis zrobie jedna
i jakos zyje:) ale zoladek i moj tez jakis taki wrazliwy- jak u Ciebie- to bym chciala i tamto a tak naprawde nie moge
piszecie o obiadach z kasza i mizeria- o miesie nie mowiac..
a ja? ja gotuje zupe jarzynowa, no wrzucilam pare kurek:) no i mam nadzieje, ze bedzie sie przyjmowac przez 3 dni bo robie duzy gar:) tak sie umeczylam nad ta zupa- mecze sie teraz strasznie!!!!!
-
Groszek chyba cos ostatnio pisała, o ile dobrze pamietam:)
Angelcia sie nie odzywa juz z miesiac chyba, od kiedy trafiła do szpitala.
Ona slub miała brać jakoś teraz, wiec moze nie ma czasu na forum:)
A rudaska i kasiatoja nie było juz baaaardzo dawno
-
My powiedzielismy w 8 tyg jak widzialam ze serduszko jest i bije ja nie mialam troche wyjscia w rodzinie mamy male dzieci a ja mam zakaz dzwigania a i tak sie okazalo ze szwagierka sie ze szwagrem zorienowali znajomym nie mowimy chyba ze ktos sie zapyta
Co do ubranek nie ogladam i nie kupuje ale tylko dlatego ze u szwagierki czekaja na mnie gory ciuszkow...
Co do wozka typo nie mam zadnych musi byc lekki, poreczny i latwo sie skladac i bzpieczny reszta jest bez znaczenia...
Co do jedzenia tez jade na samych zupach slodyczy nadal nie moge ani tlustych rzeczy i miesa
Cos mialam jeszcze napisac i nie pamietam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja za to nie mam problemu z nabialem mogłabym kilka razy dziennie. Za to odrzut mam na mięso i kiełbasę każda choć ostatnio szynki troszkę zjadlam więc może te mdłości pomału odchodzą. A i słodyczy i kebabow nie znoszę a przed ciąża uwielbiałam. Ale źle nie jest.
Wspieram Was
Jutro już wizyta coraz bardziej się spinam a z drugiej strony doczekać się nie mogę by ujrzeć malenstwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:21
-
Katiś wrote:Gratuluję nowej mamie bliźniąt Opowiedz jaka była Twoja reakcja na dwa serduszka Macie w rodzinie jakieś bliźniaki, czy to przypadek?
Gratuluje również dobrych wyników USG
w nocy nie mogłam spać z emocji bardzo się cieszyłam:)zawsze marzyłam i mówiłam, że ja to bym chciała bliźnięta:) ale myślałam, że to niemożliwe, bo z mojej strony nie ma bliźniąt, mąż ze swojej strony nie kojarzy, mówi, że chyba jakaś starsza ciotka miała, ale chyba nieprzeżyły, dokładnie nie zna tej historii
jeszcze nikt nie wie o ciazy poza mna i mężem, rodzice możliwe, że się już domyślają i rodzinka też troszę podejrzewa, bo nie piłam na rodzinnym spotkaniu, ale bankowo nikt nie spodziewa się, że to ciąża dubeltowa, ale o tym, że bliżnięta to raczej po usg powiemy, jak najtrudniejszy okres minie i usłyszymy serduszka - taka druga niespodzianka będzie dla czekających przyszłych dziadków:) -
Hej Mamusie, jako że jestem już Mamusią i po ciąży zostały mi witaminki chciałabym je odsprzedać tabletki Omega med optima, nowe opakowanie 60 tabl(30+30), data ważności 31.12.2014, moze któraś z mam będzie zainteresowana:)
mam tez oeparol femine.
Cena bardzo korzystna proszę pisać na priv:) -
chociaż dopiero oczy otworzyłam jak lekarz opisał mi pokrótce czemu ciąża bliźniacza jest zwiększonego ryzyka... wystraszyłam się nawet bardzo....
ale jeszcze nie wiem co mnie czeka, także mówię sobie, że w ciążach pojedynczych też jest wiele komplikacji i różnie się kończą, tak samo różnie przebiegają ciąże mnogie, jedne idealnie inne z problemami
i mimo że jestem taką kruszyną w całej rodzinie to mi się bliźnięta trafiły i muszę nabrać sił aby je nosić, donosić i dbać o nie:)
dużo zdrówka dziewczyny dla was i waszych pociech pod serduszkiem:)MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
hej kobietki wlasnie wrocilam od lekarza wszystko dobrze ale serduszka nie slyszalam bo lekarz stwierdzil ze jeszcze za wczesnie (taki sprzet maja w gp )powiedzial ze jak pojdziemy na usg 8 sierpnia wtedy napewno bede miala usg i uslysze serduszko teraz probowal sprawdzic czy bedzie slychac bo sie uparlam ze powinno ale tylko bylo pokazane ze bije 125
Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Alternatywa też marzylam o bliźniakach może następnym razem się uda. U nas babcia z bliźniąt byla i teraz kuzynka jest w ciąży z parką Gratulacje i zdrowia dla trojeczki;)
Ja ciuszkow też nie kupuje bo siostra ma po synku a gdy będzie cora to będę wtedy myśleć. Ale oglądam sobie na allegro bo serduszko cieszy. Myślę natomiast jak to będzie się pomieścić w naszych skromnych dwóch pokojach a z budową dopiero będziemy ruszać więc może przy drugim dzieciątku będzie już przestronniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:34
alternatywa lubi tę wiadomość
-
Juska rozumiem twoja złość sama bym była wściekła gdyby nie chciał sprawdzić serduszka i dobrze że die uparlas bo oni traktują choć nie wszyscy jak kolejna osobe do realizacji na dzień a nie pomyślą jak my czekamy by choć przez kilka sekund usłyszeć lub zobaczyć serduszko. Ale najważniejsze że jest dobrze
juska19 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka, dzięki za wieści od Rudaska! Pozdrow ja:)
Ja własne zjadłam niewyobrażalnie ostry makaron z kurczakiem z chinola przepyszny, żałuje, ze kupiłam mały kubelek:)
Jutro ide na wesele, to tez pojem same smakowitości
A jak wroce do Wrocławia, to sama zrobie taki makaron:)
Ponoc na poprawinach ma byc pizza, wiec w ogole szaleństwoSewerynka lubi tę wiadomość
-
Lekarze ponoc niechętnie włączają te aparaturę, bo głowica sie nagrzewa i to niedobre dla Maluszka.
Moj gin na drugiej wizycie włączył na chwile dosłownie, biło jak dzwon. Tez chciałabym usłyszeć, wiec nie dziwie sie, ze sie wkurzyłas:)
W ogole podoba mi sie jak moj gin sie do mnie zwraca, o dziecku mowi Maluch, wiec nie traktuje go bezosobowo:)
My musimy czasami walczyć o swoje, bo dla ginekologa jesteśmy kolejna pacjentka, dla nas, dziecko jest najważniejsze na świeciejuska19 lubi tę wiadomość