Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Boroniowka zdjecie jest mega! no chyba az ja sie w koncu zmobilizuje i zrobie jakies foty
Angelcia ja wlasnie mam dlugie cykle i niewiadomo ocb z tym wyliczaniem u mnie,
Sloneczna ja kupilam czarny fredzlowany bo lubie takie wlochacze
U mnie z wizytami niezle bo tu ubezpieczenie duzo zwraca wiec wychodzily po ok 50-80zl, 140zl prywatnie
ale witaminy to juz koszmar 80zl za miesiac -
nick nieaktualny
-
Suri97 wrote:Chyba zaczyna sie cos dziac.
Od ok.15 mam regularne i bolesne(!) skurcze. Co 15 minut sa. Ale serio bola tragicznie. Jezeli porod bedzie bolal jeszcze bardziej to watpie za dam rade.i wszystkie takie szczęsliwe
myśl o Maleństwie, trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.
Boroniowka jak by sie dalo, to polubilabym Twoje zdjecie dwa razy - dodatkowo za rozaniec na kciuku ;]Cudne foto.
Gdybym ja strzelila takie zdjecie, to musialoby byc obrobione w photoshopie, bo mam wypryski nawet na brzuchu :[ Przezywam nastoletni koszmar na nowo - pryszcze mam po prostu wszedzie (poza twarza)
Boroniówka lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Dzien dobry.
Boroniowka jak by sie dalo, to polubilabym Twoje zdjecie dwa razy - dodatkowo za rozaniec na kciuku ;]Cudne foto.
Gdybym ja strzelila takie zdjecie, to musialoby byc obrobione w photoshopie, bo mam wypryski nawet na brzuchu :[ Przezywam nastoletni koszmar na nowo - pryszcze mam po prostu wszedzie (poza twarza)
bez różańca się nie ruszam , tymbardziej teraz
-
Boroniowka sliczna fotka:)
Suri97 naprawde sie zaczelo, badz dzielna pamietaj ze wszystko jesz w glowie i niedlugo zobaczysz dzidzie:)
Macie tez takie bulgotanie/burczenie w brzuchu? Bol podczas sikania taki klujaco-ciagnacy? Czy to sa objawy na krotko przed porodem? -
Suri trzymam kciuki!
Asia wlochacza mam w drugim pokoju i dalam za niego jakos tysiac zlotych! ale tak mi sie podobal i to z pierwszej wyplaty go kupilam:)))
teraz kupie tanszy ikeowski:)
chyba sie przejde do sklepu po mleczko w tubce i jakas gazetke
tak mi sie zachcialo..
a potem moze ugotuje barszczyk na jutro taki zabielany:)asia888 lubi tę wiadomość
-
Widze, ze tu pokolenie-Ikea domiuje ;]] Dla mnie moglaby nie istniec. Nic mnie w niej nie kreci, chociaz te hot-dogi sa dobre. No ale ja uwielbiam hot-dogi tak czy siak ;]
Ja pewnie bede dzisiaj ogarniac chalupe i znowu nie odpoczne. Teraz szukam w Internecie pediatry i nie wiem czy szukac blizej domu czy naszego szpitala.
U mnie tylko dol brzucha twardy i napiety i wlasnie sie dziecku czkawka lekka wlaczyla. Ja na bank bede w tej samej grupie co Penelope i Cath.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 17:40
Penelope lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka mnie też Ikea nie kręciMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g