Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:no ale wiecie moj maly podobno jest spory az brzuch mi peka a a ja jestem mala i sie boje ze potem bedzie ciezko..
no nic, trzeba czekac:)) od jutra intensywne spacery:))
hehe, ja cały czas chodzę, sprzątam, zakupy robiędzisiaj 5 km.mam zamiar przejść plus duże zakupy
Gosiak lubi tę wiadomość
-
hej
Asiu powodzenia!
Suri jesli te bole z krzyza lapia i puszczaja to jedz na porodowke bo to juz porod moze byc! moja kumpela tak miala! bole w krzyzu ktore sie nasilaly od rana, a pod wieczor nie dala rady chodzic i plakala! i oprocz tego zadnych innych dolegliwosci
Meg wszystkiego najlepszego i zeby Twoj prezencik chcial szybko i bezproblemowo sie rozpakowac
My bylismy dzis w Ikei, a teraz odpoczywam zmeczona, pol nocy nie przespalam przez historie wyczytana wczoraj tu na forum, tez przylaczam sie do reszty dziewczyn i apeluje zeby nie pisac tu takich strasznych rzeczy bo to nikomu w niczym nie pomaga, dziala bardzo negatywnie i psuje nerwy a chyba powinnysmy tutaj sie wspierac i dopingowac i pozytywnie nastawiac a nie straszyc nawzajem i stresowac
Gosiak, Sue, megg lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:no właśnie ja wypiłam i teraz mam (pierwszy raz piłam) a za chwilę na zakupy chciałam jechać
no cóż, mała się kręci, może wykręci coś
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A do nas wczoraj przynieśli ulotkę z KFC, że dowożą. Chyba sobie zamówię kubełek, a co
tak mi tu smaka narobiłyście. Będzie na kolacje
Bóle krzyża jak sobie przypomnę z porodu... brrr, nie będę lepiej opowiadaćMój M miał wtedy zakaz mówienia i dotykania mnie, hihih.
Tym co się martwią brakiem skurczy na KTG - ja miałam częste, duże, ponad 100 w czwartek. I co? I nic! Ciągle takie mam
No i uważam, że to niesprawiedliwe, że wszystkie kobiety rodzą podobne wielkością dzieci, nawet te drobne kobiety. Ja mam 160 cm, przed ciążą 46 kg, biodra na granicy normy, a lekarz na USG mi mówi, że mam duże dzieckoJezuu, jak ja go wycisnę?? Mój pierwszy miał 3400 g jak się urodził, a urodziłam go ledwo żywa z wysiłku, co zresztą później odchorowałam. Ehh. SOrki, że ględzę, ale stres mnie nachodzi i strach chyba. Nie mówię, że większe mamy mają łatwiej, ale takie mnie jakieś myśli naszły
-
nick nieaktualny
-
mala mi to ja mam podobnie i podobne obawy..ze nie wypchne.
a brzuch mi juz peka mimo ze smaruje...
no nic moze pozniej zbledna te rozstepy- narazie tylko pod brzuchem i na bokach ale juz lada dzien bedzie na brzuchu.
ide chyba polezec bo plecy mnie bola.
juz jutro moge rodzic bo luty:)) -
słoneczna 85 wrote:ale czasem mam taki dziwny bol przez chwile jakby mnie rozrywalo i tak w odbycie tez....
nie wiem czy to takie skurcze tez?
nie wiem czy wiece o co mi chodzi..słoneczna 85 lubi tę wiadomość