Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:A z tym żelem to też słyszałam, że to ściema i ze to troche taki lubrykant.
Ale słyszałam też, że jest jakiś zel, ktorym smaruje się szyjke (bez masażu) z prostaglandyna (czy jakkolwiek sie to nazywa) - przyspiesza skracanie szyjki a nie powoduje tak bolesnych skurczy jak oxy. Nam na sr to położna polecala, zeby wypróbować przed oxy, ze moze zadziałać -
Ja biustonosz do spania też kupię, żeby mi się zwisy nie zrobiły no i zeby mlekiem wszystkiego nie brudzić
Z okazji przedostatniego (prawdopodobnie) tygodnia ciąży przesyłam Wam domek Tomka:)
AsiaSzw, Angélique89, Januszkowa, Katiś, agaaa28, megg, Lara 82, derii84, Bietka, Aagnieszkaa, gusiaa, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cath, moze miała takie cos jak moja koleżanka, cos jalby cewnik? Nie wiem, u niej to przyspieszyło bardzo, bo z braku rozwarcia sie zrobiło 5. No ale ona przechodziła 8 dni po terminie:)
Wiadomo, że każdy tez inaczej reaguje - jednej nie rusza skurcze po oxy, a inna powala na glebę. To jest nieprzewidywalne i nie wiadomo co wybrać
-
Sue, śliczny brzucholek.
Przedstawiam Wam i moje brzucho pod koniec 39 tygodnia.
http://iv.pl/images/91104784313681574965.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 13:50
Gosiak, Januszkowa, Katiś, Sue, megg, juska19, Penelope, derii84, Lara 82, asia888, Bietka, Aagnieszkaa, gusiaa, kasia_1988, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
A to moj z wczoraj
http://www.iv.pl/images/65975407181933322466_thumb.jpg
Angelique jaka pileczka boska.Angélique89, Januszkowa, Sue, megg, juska19, Penelope, derii84, asia888, Bietka, Aagnieszkaa, gusiaa, kasia_1988, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asia, przecież Twój brzuszek to też szkrab malutki!!
Angelique i Asia, wyglądacie jakbyście połknęly tylko piłeczkęszczupłe, tylko taki brzuszek fajny:)
Chyba każda kobieta tak ma, że jej brzuch wydaje jej sie najogromniejszy na świecie:)
Pieknie wyglądacie!!Angélique89 lubi tę wiadomość
-
A my po ktg. Dlugo czekalam...
Zapis prawidlowy ale skurcze sie nie pisza!
Przyszla polozna i z kola wyliczyla ze termin mam na 18!!! A nie 15!!! A w karcie mam 15!!!
Nic sie nie zapowiada!!!!!!
Kebab zjedzony;))ash, Sue, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
a maly tak fikal i tak glosno dudnilo ze hej:))
no nic to 5 lutego wizyta, zobaczymy czy jakies rozwacie juz bedzie..
to mam termin na 18?
SUe Ty kiedy mialas OM? bo ja 11 maja i termin mam w karcie na 15 i dzis mi pwoeidzial inny dr ze moj sie musial pomylic..
to ja juz nic nie wiem.