Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaSzw wrote:Do mnie przychodzi we wtorek pani posprzatać. Co jakis czas korzystam z takiego rarytasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 13:05
-
Angelcia, moja położna też mi odradzala ten żel. I też liczę na poślizg dzięki siemieniu i wiesiolkowi. Już od ponad tygodnia zapodaje go sobie dopochwowo. I tak jak u Gosi, wszystko pięknie się wchłania. Za tą kasę lepiej kupić coś ładnego albo pysznego
Gosiak lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Cześć cześć. U nas nic sie nie rusza!
dalej mój wczorajszy dzien sie ciągnie. Takiego humoru jak dzis i wczoraj nigdy chyba nie mialam
Nie powiem bardziej mnie brzusio pobolewa a w nocy krzyż bardzo. Ale nie ma skurczy! Po odejściu tego czopa mam bardzo dużo śluzu ale nie są to wody.
Megg wszystkiego co najlepsze
Katis ah ta wasza Pola tylko straszy!!megg lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Ja chyba nie mogłabym kogos wynająć. Denerwowaloby mnie, że rusza moje rzeczy i pewnie bym poprawiła
Ale to chyba wina charakteru, też mam fiola na punkcie sprzątania -
I w końcu dzięki styczniówkom trafiłam na bawełniane biustonosze bez fiszbin do karmienia, takie na noc - ponoć ich 75B to normalne 80D, więc mogłabym spokojnie zamówić sobie 80G i by pewnie pasował.
Podobno czasem nie da się spać bez stanika i wkładek laktacyjnych a w fiszbinach mi się spać nie uśmiecha...
Gdyby któraś z Was szukała: http://www.sklep.naturana.pl/pl,prod,biustonosz_100_bawelna_5089_-_bialy,1,22,22.html -
Gosiak wrote:I w końcu dzięki styczniówkom trafiłam na bawełniane biustonosze bez fiszbin do karmienia, takie na noc - ponoć ich 75B to normalne 80D, więc mogłabym spokojnie zamówić sobie 80G i by pewnie pasował.
Podobno czasem nie da się spać bez stanika i wkładek laktacyjnych a w fiszbinach mi się spać nie uśmiecha...
Gdyby któraś z Was szukała: http://www.sklep.naturana.pl/pl,prod,biustonosz_100_bawelna_5089_-_bialy,1,22,22.htmlmama mi wczoraj kupiła i pasuje idealnie,jednak co babskie oko to babskie oko
-
Ja też
chyba wymodlilam ten poród! Bo dosyć miałam lazenia jak słoń hehe
już sama stąd nie wyjde pewnie
już 1,5 godziny jestem pod KTG i sprawa się wyprostowala, moje dziecko poprostu spało wcześniej hehe
i jakbym dziś urodziła sprawdziło by się z pierwszym terminem z usg
mala_mi1982, megg, przedszkolanka:), asia888, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A z tym żelem to też słyszałam, że to ściema i ze to troche taki lubrykant.
Ale słyszałam też, że jest jakiś zel, ktorym smaruje się szyjke (bez masażu) z prostaglandyna (czy jakkolwiek sie to nazywa) - przyspiesza skracanie szyjki a nie powoduje tak bolesnych skurczy jak oxy. Nam na sr to położna polecala, zeby wypróbować przed oxy, ze moze zadziałać
-
Co do biustonosza do spania to raczej wogole nie ma opcji spania bez podczas karmienia. Przede wszystkim aby nie zgnieść piersi bo potrafia sie stany zapalne zrobic.
Ja kopsne sie do Faschion House i kupie sobie jeden taki z triumpha wlasnie do spania. Wiekszy aby kapuche zmiescic do niegoGosiak, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość