Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
witamy się z czkawką malutkiej
Megg sto latek i oby poród był szybki i lekki
ciekawe jak tam Cath
Katiś, Pola moja chyba też taka uparta będzie
no no, jutro już lutydo dzieła!
dziewczyny z cc spokojnie, dacie sobie na pewno radę
Pia dzięki za wieści !
miłego dniamegg lubi tę wiadomość
-
No to chyba będę następna drogie Panie, nie chcą mnie wypuścić 3 cm rozwarcia trzymać kciuki
AsiaSzw, Boroniówka, przedszkolanka:), kasia_1988, Bietka, Sue, juska19, Pia Gizela, Angélique89, bella84, Gosiak, mala_mi1982, Katiś, derii84, angelstw, megg, Januszkowa, ash, agaaa28, LadyMK, Penelope, Lara 82, asia888, LadyDi, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bella pod prysznicem dobrze wymyj woda z mydlem, a potem położne i tak co jakis czas psikaja octeniseptem. Ja chyba i tak jeszcze swoj wezme na wielki W.
A mnie zastanawia która lutówka urodzi jako ostatnia
Asia1201 trzymam kciukasy za szybka akcje !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 12:26
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Topola ja mam niestety tak samo 2dni jeszcze jakos ok, ale na trzeci dzien jest tragedia i zadne szampony, odzywki, kuracje nie pomagaja. Oby tylko po ciazy nie zaczely do tego mega wypadac.
Asiaa powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 12:28
-
Megg Wszystkiego Najlepszego :*
Asia trzymamy kciuki :*
Kochane dzis zaczynam 37 tcjejku a tak sie balam ze nie wytrwam a tu juz 12 dni do cc no nie wierze
U mnie wiecznie cos sie dzieje remoncik zakonczony poprzestawiane jak bym chciala maz z moim bratem troszkie sie nalatali przy tym bo co chwile cos zmienialam ale teraz jeste pieknie
Asiaa1201, megg, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Jezusie, P. wraca wlasnie z Gdańska (nie z Gdyni) włączam wiadomosci a tak jakis news o wypadku busa i przewrócony biały bus. Prawie zawału dostałam, ale po chwili info, ze to Bielsko-biała, że 20 osób jechało.
Zawsze jak wraca skądś a ja słysze o wypadku to tak mam
-
A mi minęła ciężka noc. Mały znów miał napad wiercipięctwa. Nie wiem skąd to dziecko ma tyle energii.
Strasznie kopał a kiedy to robi pcha się tak strasznie na dół jakby chciał już wyjść. Ten ból jest nie do wytrzymania. Ból z krzyża przez miednicę aż do kolan, przy każdym ruchu. Jakby ktoś obręcz mi zaciskał. Oczy wychodzą mi na wierzch i mam wrażenie, że zaraz zwymiotuję z bólu.
Zaczęło się koło 22.00 i trwało aż do rana.
Nie jestem jakaś strasznie delikatna, jestem w stanie wytrzymać naprawdę silny ból ale jeżeli to tak boli to zaczynam wątpić jak ja zniosę poródWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 12:52
-
nick nieaktualnyZalamalam sie - u mnie Femaltiker kosztuje 33zł, to samo Espumisan dla Kinderki! Porażka, nawet w Gemini bym z wysyłką zaoszczędziła.
Byłam dziś oglądać porodówkę - Położna porażka, mam nadzieję, że na nią nie trafię. Swoją drogą, mówili Wam na bloku porodowym o żelu poślizgowym/łagodzącym ból? Mi powiedziała o NATALIS - 180zł ZA TUBKĘ 15ML. Któraś z Was będzie to brać? Można przynieść swój?
Od 4 rano nie śpie, bezsennośc on air. KTG prawidłowe, jednak tętno młodej w okolicach 156, chyba byłam zestresowanaa skurcze na 20? Czyli brak!
Megg tort piękny, sto lat kochanazdmuchnij wszystkie świeczki!
Dzieciaczki są cudne...
Dzisiaj na obiad kotlety mielone, ziemniaczki i mizeria - mniam!
Trzymam kciuki za rodzące.megg lubi tę wiadomość
-
Angelcia, ja kiedyś pytałam tutaj o ten żel, ale to ponoć pic na wodę. Lepiej pić siemię i wtedy tam masz poślizg. Wiele dziewczyn pytało na SR - to strata kasy podobno.
Ja od wczoraj stosuję też dopochwowo wiesiołka i jestem zdziwiona, że nic nie wypływa, musi się cały ładnie wchłaniać. -
Angelcia, to nie stresuj się tak, bo dziecko też zestresowane pozniej. Porod nadejdzie, prędzej czy później:)
A espumisan dla niemowląt mozna dopiero po 1 miesiącu, wiec moze nie musisz teraz kupowac?
Jak będziesz potrzebować, to męża wyslesz albo rodziców poprosisz:) i juz masz jeden wydatek mniej teraz:)
U mnie dzis brak pomysłu na obiad, wiec bedzie makaron ze szpinakiem
Wlasnie się zabieram za porządki, bo kurz znowu... Codziennie odkurzanie a ten i tak jest - skąd?
-
nick nieaktualnySue ja lubię mieć wszystko pod ręką, nie prosić sie nikogo o nic
Kupiłam i o, mam
Jestem zadowolona. Niby podaje się od 1mż, ale wiadomo, róznie bywa.. Podobno lekarze pozwalają, ja jednak wolałabym tą buteleczkę wyrzucić nieotwieraną niż korzystać - chyba tak jak każda z Nas.
EDIT: Wg mnie to też ten żel to pic na wodę. Na internecie jest jeszcze dopisane, że najlepsze działanie po 2 tubkach (2x180zł :o) to już lepiej kupić/wypożyczyć swojego TENSa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 13:03
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Asia trzymam kciuki,forumowe ciotki czekają z niecierpliwością na dzieciaczki
Angelcia,spokojnie, może ten Espumisan nie będzie Ci potrzebny?
Wszędzie chcieliby, żeby tylko swoje przynosić, kupować za swoje, a składki na ZUS są należycie płacone i jeszcze, co niektóre z Was mają pakiety. Kuzwa,tragedia, skąd na to wszystko nabrać tych pieniążkó?
Cudowne zachęcanie kobiet do zachodzenia w ciążę i rodzenia, nie ma co