Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Ja sie martwię co z Sylwia, bo nic sie nie odzywa
Chociaż, moze nie ma Neta w szpitalu.
Nie ma nikt jej nr telefonu?Sue, derii84 lubią tę wiadomość
-
A mnie znowu kluje tak nisko! Nie moge chodzic!
Nie wiem czy to szyjka? No masakra tak jak wczoraj..
A Asia termin ma na juz??
Gosiak moze niech Twoj MAZ zrobi Ci masaz persi) to szybko pojdzie;) i jutro moze ruszy;))
Sutki- pamietaj;dderii84 lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw, Ty to chyba nie za bardzo możesz, bo jeszcze się rozkręci akcja przed zaplanowanym CC, co?
Słoneczna, ja tam w sumie już kompletnie nie mam ciśnienia. Rwa kulszowa przeszła, jak córa chce posiedzieć jeszcze, to niech siedzi. Cycki będziemy miętosić może po terminieBo to w sumie też wywoływanie trochę - jak TENSEM.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, mnie też dzisiaj kłuło..
A na koncercie jak było głośno, to tak mi się brzuch spiął a młody z bańki w szyjkę, że aż podskoczylam.
A Ty jestes drobna, Maciek jest duzy i po prostu Cię tam ciśnie. Nic sie nie stresuj, jestes juz w terminie, wiec w kazdym momencie możesz rodzić
Ja padam na twarz, może dziś zasnę wcześniejsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Angelciu ja w dniu terminu porodu idę na KTG, mam skierowanie. Decydują po KTG co dalej, chyba, że się jest po terminie (w przypadku szpitala, który wybrałam) 7 dni, to wtedy na patologię i pewnie wywołują.
Myślę, że Sylwia nie ma internetu, często udzielała się na forum, na pewno napisze za jakiś czas. Ja też nie mam internetu w tel. wyłączyłam na czas ciąży, dzisiaj próbowałam go uruchomić, dzwoniłam nawet do PLAY i coś jest nie tak, nie chce się włączyćW moim szpitalu nie ma Wi-Fi więc z mojej strony relacji online nie będzie. Jedynie sms do Gosi, Fedry albo Katiś.
-
agaaa28 wrote:Słoneczna, Ash co do ktg i wizyt to wygląda tak, że położna przy zapisie pyta, czy będzie się szło do naszego dr czy czekamy na dyżurnego.
A kiedy teraz idziecie na ktg?
Co do ruchów to mi nasz dr mówił ze ma byc min 6 ruchów po posiłku jak lezysz