Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia gratulacje!!!
Jestem zła, bo zamiast w ostatnich dniach ciąży wysypiać się i odpoczywać to mnie teraz dopadła bezsenność. Wczoraj zasnęłam o 4 nad ranem, wstałam o 8, w tym były jeszcze dwie pobudki na WC, przez dzień nie zmrużyłam oka i co prawie 1 w nocy jest, a spać się nie chce
Mam nadzieję, że rano będą pozytywne wiadomości od Suri i Asi, a u Katiś może też się coś ruszy. Powodzenia kochane!!! -
Laktacja jeszcze może się rozkręcić u niej, nie można się poddawać. Słyszałam o wielu przypadkach, dobry doradca laktacyjny plus przystawianie maluszka - trzeba walczyć. Ponoc tylko 1% kobiet nie miże karmić piersią, to są przypadki jakichś chorób i niedożywienia. To, że dziecko płacze przy piersi nie oznacza braku pokarmu, tylko np. złego przystawiania. Warto poczytać:
http://www.benc.pl/czytelnia/27/laktacja-fakty-mity-trudnosci/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 00:47
asia888, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Sylwia gratulacje!! Opisz wrazenia i porod jak bedziesz juz na chodzie
3,5 kg to dosyc zacnie
Ja dzis mialam leniwy dzien, wstalam o 11 a zasnelam ok 19, maz mnie niedawno obudzil bym poszla do sypialni i teraz musze chwile zmeczyc oczy i dalej spacnie wiem co sie ze mna dzieje ale spie i spie
moze to tak na zapas na rok :p
No i mamy lutyteraz sie za zacznie chyba u nas co? Toz to juz czas