Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie z rana. Nie mogę już zasnąć, a nie powiem żebym byla wyspana. No nic, będę odsypiac po sniadaniu.
Mierzycie sobie jeszcze obwód brzuszka, i wazycie się. Ja od ostatniej wizyty 17 stycznia odpuscilam sobie. Stwierdziłam że nie ma sensu juzvsie stresować, ile by mój klocuszek nie ważył, muszę go urodzić
Trochę się martwię że nic mi jeszcze z skutków nie poleciało, jedynie piersi urosły.
Czy czujecie ból piersi, taki jak przed okresem, kiedy robią się twarde i nabrzmiale. Nie wiem czy to jest objaw zbliżającego sie porodu, czy mój organizm pamięta że to w normalnym stanie dzień okresu. Może te ostatnie dni to był PMS a nie stres przedporodowy?Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Aagnieszkaa wrote:Trochę się martwię że nic mi jeszcze z skutków nie poleciało, jedynie piersi urosły.
Czy czujecie ból piersi, taki jak przed okresem, kiedy robią się twarde i nabrzmiale. Nie wiem czy to jest objaw zbliżającego sie porodu, czy mój organizm pamięta że to w normalnym stanie dzień okresu. Może te ostatnie dni to był PMS a nie stres przedporodowy?
Ja obwodu brzucha nie mierzyłam w ogóle. Na wagę wchodzę, bo co tydzień mam wizyty i inaczej u położnej bym musiała wchodzić w ubraniach i butach
Piersi mnie nie bolą jak na okres.
-
U mnie też nic nie leci, a hartowałam ostatnie trzy dni, i ani kropli więc widać nie musi, oby tylko potem było.
Całą noc nie spałam, bóle jak na okres ale to nie takie powalające jakie chyba powinny być, ale spać nie dały. Nie wiem czy to sygnał do czegoś czy nie. O 12 dziś jadę znów na masaż szyjki, może drugi coś rozkręci. Całą noc mam jakiegoś rodzaju skurcze ale nie liczyłam częstotliwości ani długości bo to chyba nie te, przecież mówią że "te" już mnie mają na kolana zwalić więc czekam. Już sama nie wiem o co kaman -
Witam
ciąża donoszona
I odliczamy do cc: 10 dni ♥
Gosiak a ty dziś rodzisz. ? Od dziś juz wszystkie lutowki:) ależ te dzieci nasze grzeczne
padam po wczorajszym dniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 08:12
Penelope, Gosiak, kasia_1988, Lara 82, Januszkowa, asia888, bella84, słoneczna 85, juska19, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość
-
To wyczekiwanie to chyba najgorsze z tego wszystkiego. Dodam że skurcze jak na @ miałam już wcześniej od czasu do czasu, ostatnie dni żadnych, ani jednego, cisza Kompletna była od przynajmniej tygodnia, spałam spokojnie miedzy wizytami w toalecie, dziś ewidentnie wróciły. Tylko żebym ja wiedziała co one ze ze sobą przyniosą, czy cokolwiek... Hmmmm I weź tu człowieku bądź mądry.
Gosiak, kasia_1988, megg lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Gosiak, no jeszcze jak Ty mnie wyprzedzisz z Janką to ja się wypisuję, pierdziele, nie rodzę!!!!
-
AsiaSzw wrote:Penelope, Cath przestancie marudzic. Zapisalyscie sie na forum lutowe i narzekacie ze nie urodzilyscie w styczniu. No pieknie.
Moze musicie sie naprawde wyciszyc. Jakies spa, masaz prenatalny...