Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu, fajna wiadomość z tymi daktylami. Uwielbiam je, więc. od jutra będę się nimi zajadać. Mam nadzieję że pomogą.
No chyba że to taki psikus z Twojej strony żebyśmy były jeszcze większe, no bo daktyle są raczej kaloryczneMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Angelcia, rozumiem Twoje wkurzenie z powodu rozstępów. Słabo to natura wymyśliła, muszę przyznać. Bo kilogramy przeżyje, bo nie problem ich się pozbyć, ból też przeżyje, i wszystkie inne dolegliwości. A na rozstępy nie ma sposobu.
Od jakiegoś czasu jestem na okrągło tłusta od olejków, kremów, i innych specyfików. Brzuch mnie swedzi, ale póki co nic jeszcze nie wyskoczylo. Tylko ze on nie chcę przestać rosnąć, i wiem że w końcu skóra nie wytrzyma.
Musi wytrzymac jeszcze tydzień!Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
nick nieaktualnyCześć. W piątek o 22.14 urodził się synek. 3.5 kg 54cm w 38tc. Poród opiszę jak będę w domu i będę miała normalny internet. Jak wszystko będzie ok to w poniedziałek idę do domu. Ogólnie maluch spokojny. Trochę terroryzuje bo ciągle chce być przy mnie. Naet jak jest najedzony.
gusiaa, Gosiak, słoneczna 85, ash, laureczka25, LadyDi, agaaa28, Penelope, Lara 82, Januszkowa, Katiś, bella84, Sue, Topola, Laurka, Aagnieszkaa, kasia_1988, mala_mi1982, AsiaSzw, megg, Patrycja20, Bietka, Maarta:), dorocia2324, asia888, przedszkolanka:), weronika86, juska19, kafabi, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aagnieszkaa wrote:Gosiu, fajna wiadomość z tymi daktylami. Uwielbiam je, więc. od jutra będę się nimi zajadać. Mam nadzieję że pomogą.
No chyba że to taki psikus z Twojej strony żebyśmy były jeszcze większe, no bo daktyle są raczej kaloryczneAagnieszkaa lubi tę wiadomość
-
Raczej bym nie zwiała bo tylko doktorowi ufam. Położną bym wzięła i walczyła w Praskim.
Brzydki to brzydki, ale opinie ma bardzo dobre. A to sie liczy!
Polecam wpis o diecie matki karmiącej
http://www.hafija.pl/2013/08/dieta-mamy-karmiacej-piersiajedz-co-chcesz-obalamy-mity.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 00:13
słoneczna 85, Gosiak, Gosiak lubią tę wiadomość