Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Tak, używam, dzięki!
ja kupilam pomadke ochronna do ust- i fajna jest. taka tlusta, powiedzialabym ze lepsza od neutrogeny.
no i w saszetkach peeling morelowy i maske taka blotna to tez fajna skora po tym byla:)
tylko ta maska to taka skorupa zielona.
krem do buzi tez kupilam za pare zl ale no tez fajny:) zapakowalam do szpitala to juz balsamu nie bede brac tylko tym kremem i mam saszetki balsamu.
ok ide moze poczytam gazete?Gosiak lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam newsa, wygrzebałam na stronie jednej douli:
Łagodny Poród
Zdrowa przekąska pomagająca uniknąć indukcji porodu.
Daktyle są nie tylko doskonałym źródłem błonnika w czasie ciąży, ale również, jak wykazały badania, jedzenie ich w ostatnich 4 tygodniach zmniejsza prawdopodobieństwo konieczności wywoływania porodu i skraca jego czas.
"Kobiety, które jadły 6 daktyli dziennie w ciągu ostatnich 4 tygodni ciąźy miały większe rozwarcie w momencie przyjęcia do szpitala, w porównaniu z kobietami, które nie konsumowały daktyli (3.52 cm vs 2.02 cm, p < 0,0005).
Poród rozpoczął się spontanicznie u 96% matek, które jadły daktyle , w porównaniu z 79% kobietami nie jedzącymi tych owoców w ciąży "
Smacznego Moje Drogie !
słoneczna 85, AsiaSzw, asia888, Aagnieszkaa, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:on jest od rana bo obchod jest o 9 zawsze. mam byc w srode na ktgi mowil zeby po ktg do niego podejsc okolo poludnia wiec podejrzewam ze do 13 na pewno jest ale czy pozniej to nie wiem..
tylko nie wiem jak to zrobic jak sie idzie na ktg- bo dzis poszlam i wzieli mnie na IP. a potem czekalam na dr dyzurnego zeby zerknal na ktg i pogadal ze mna. wiec nie wiem? czy dadza mi zapis ktg do naszego dr? bo znowu mi kaza isc do dyzurnego..
Ash, Agaa jak wy robicie??? -
słoneczna 85 wrote:Tez mam karteczke to moze powiem zeby dali mi ten zapis. Ja ide jeszcze w czw na wizyte!!
Kurcze tak w dole mnie kluje- to pewnie ta szyjka. U mnie pewbue bedzie tak ze chlusna mi wody i pojadePola
Hania -
Suri trzymam kciuki!!!
Mi czop caly czas odchodzi i to niesamowite ilości! Masakra! Ale dalej jest przezroczysto żółtawy (jak duza czesc odejdzie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:13
Katiś, asia888, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Ależ te nasze lutowe dzieci są uparte!! Chodzenie, seks, nawet kroplówka z oxy na nie nie działa - charakterek pokazują od samego poczatku:)
Suri, nie wiem czy pisałam, ale trzymam kciuki!! Dasz radę!
Szybkiej akcji :*
Ja już wróciłam, bardzo fajnie było, nazbierali ładna kaskę dla dzieciaków