Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySloneczna a wiesz co jest najgorsze? Ze przez te tygrysie pasy juz nigdy nie zaloze dwuczesciowego stroju kapielowego... No bez jaj... A jak czytam ile kosztuja zabiegi na te cholerstwo to dostaje bialej goraczki, swietnie, wspaniale...
Na lewym boku mam tragedie, na prawym lekkie i brzuch zaczyna swedziec wiec juz wiem co sie swieci...
Rozumiem, ze ciaza zmienia cialo i w ogole, ale ryje przede wszystkim mozg - albo tylko moj, bo swiruje, po prostu swiruje..
-
Maarta:) wrote:Sliczne macie brzuszki:) zrobie fotke to i swoj wstawie.
A ja mialam ostatnia miesiaczke 5maja, a termin 12.02 to juz nie wiem czy jest prawidlowa data. Oby cos sie wczesniej ruszylo, ale podobno jak sie bardzo chce to nie dziala -
angelcia wrote:Sloneczna a wiesz co jest najgorsze? Ze przez te tygrysie pasy juz nigdy nie zaloze dwuczesciowego stroju kapielowego... No bez jaj... A jak czytam ile kosztuja zabiegi na te cholerstwo to dostaje bialej goraczki, swietnie, wspaniale...
Na lewym boku mam tragedie, na prawym lekkie i brzuch zaczyna swedziec wiec juz wiem co sie swieci...
Rozumiem, ze ciaza zmienia cialo i w ogole, ale ryje przede wszystkim mozg - albo tylko moj, bo swiruje, po prostu swiruje..
angelcia tego nei bedzie widac pozniej! ja kupie taki preparat pharmaceris na istniejace rozstepy.
naprawde to pozniej blednie.
-
Katiś wrote:Słoneczna a jakże
jedno co mi się pojawiło to rozowy śluz z notkami krwi. Ale ja już się niczym nie jaram
dzielnie rozwiązuje krzyżówki
a to jak rozowy sluz to juz zaraz..
kurcze z jednej strony Ci zazdroszcze ze jestes w spzitalu bo badaja tetno ciagle a od wczoraj bardziej sie stresuje i tylko ciagle sprawdzam czy sie rusza!
-
Ja jesli mam rozstepy to ich nie widze, bo nie mam w domu pelnowymiarowego lustra. Wiekszosc z nas z czyms sie zmaga. Ja nie mam rozstepow i nie mola mnie plecy, ale za to mam masakryczny tradzik i kolki zamiast nog.
Angelcia moja apka ciazowa raz miala w poradach, aby patrzec na rozstepy jak na blizny po walce - szlachetne znamie, ktore dowodzi twej ofiary, aby wydac na swiat nowe zycie. Czy jakos tak :]słoneczna 85, Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Angélique89 o widzisz, wiec moze urodzimy w jednym terminie. Choc nie wiem czy tak sie moze zdarzyc, bo kazdy organizm jest inny a data porodu tylko orientacyjna.
Suri97 jednak to wlasciwa akcja! Powodzenia!
Wlasnie moje dziecko mialo czkawke, odczuwam to pierwszy raz odkad jestem w ciazyAngélique89, Penelope, asia888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:a moje mialo czkwawke na ktg,
czy to wtedy wciaskacie jako ruchy? bo ja nie ale moze to tez trzeba wtedy wciskac??
-
nick nieaktualny