Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj chyba na Canalu zaczełam w nocy ogladac z ciekawosci film Kwiaty na poddaszu, zainteresoealo mnie bo przeczytalam cala sage z tej serii, szczerze zalamalam sie. Film opowiadal pieresz czesc i szczerze tragedia po prostu beznadzieja, ksiazki piekne chwytajace za serce ale film musialam przestac.
Greya tez przrczytalam w calosci, no i jestem ciekawa filmu ale niestety jeszcze mi sie nie zdazylo aby mi sie spodobal film gdy juz przeczytalam ksiazke, no chyba ze na odwrot. A jesli zrobia ten film jak te kwiaty na poddaszu to moze byc kiepsko. No zobaczymy, czekam na pierwsze recenzje.
Ale ksiazki fakt zabraly mnie w inny swiat pomimo wielu slow krytykiJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o ebrzozowską to jeśli nie pamiętacie kogoś, a chcecie sobie przypomnieć to jest coś takiego na Belly jak ZNAJDŹ na górze po lewej stronie (z lupą) i tam wpisujecie np. ebrzozowska i jak już wyskoczy to na jej nick kliknąć i pojawi się na jakich wątkach się udzielała. Ja tak zrobiłam i na naszym wątku pisała tylko 1 raz, wiadomość o treści-
Wysłany: 17 lipca 2014, 16:52
Hej, sorki za przerywnikDołączam do forum jako kolejna lutowa mama, z terminem na 05.02.2015, dopisałam się też do listy w Google Docs i witam Was serdecznie
-
Janszkowa, ja chyba odpuszcze oglądanie porodów przed porodem:))
U mnie na obiad makaron ze szpinakiem, ktory miał byc wczoraj
Ja już po spacerku:) piekna pogoda! Witaminy D troche załapałam.
Na deser kawa i pączek:) kiedy wypada tłusty czwartek?
Coli mi sie chce, a zapomnialam kupic!!Gosiak lubi tę wiadomość
-
No to witamy sie lutowo! Nie moge uwierzyc, ze to juz ten miesiac!
Chcialo mi sie czegos na mleku na sniadanie, a mleka nie ma :[
Derii 2-3 dni fajnie. Mnie pewnie wysla do domu tego samego lub nastepnego dnia!
derii84 wrote:LadyDi dlatego wkurza mnie to w Skandynawii, że jesteś 2-3 doby w szpitalu i do domu, tzn z jednej strony super, ale z drugiej ta zoltaczka cholerna. Mój pierworod miał dopiero w 5 dobie zoltaczke, mam nadzieje, ze berbec się nie zalapie08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
LadyDi wrote:Nie mogę czytać tego co piszecie. Wy po obiedzie a ja jeszcze bez śniadania! :p i te pysznosci, jakieś ciasta, nawet chipsy i hamburgery wydają mi się mega smaczne! Jejuu...
Lady, uwierz mi, każda z nas chciałaby być już na Twoim miejscu i móc tulić swój skarb
Ash, ja poziom AFI, mam na poziomie niewiadomymOstatnie usg miałam 15.12 i wtedy było w normie.
ash lubi tę wiadomość
-
Ladi Di super ze tak fajnie ci z malutka. Jest piekna.
Ja mam AFI 14.
Kircze nadal uwazam ze takie osoby ktore tylko raz napisaly albo nawet kilka usunac z listy. Ostatecznie to forum tworzymy MY te ktore pisza tu niemalże bez przerwy. Wtedy dopiero widac by bylo ile nas jest. Ale to tylko moje zdanie.Gosiak, ash lubią tę wiadomość
-
Boroniówka wrote:Dziewczyny mam pytanie, bo mimo,że jestem pod małopolskie to wybieram się rodzić do Katowic bo mam tam lekarza,a do Krk dalej ,tylko,ze wymagają czegoś takiego jak karta ubezpieczenia NFZ, oczywiście ubezpieczona jestem,ale takiej karty fizycznie nie posiadam, mogłąby mi któraś udzielić jakiejś info czy to faktycznie muszę mieć czy wystarczy dowód i umowa o pracę w razie czego jako dowód,że składki są płacone?
ja pisalam do ZUs zeby mi odesalali zaswiadczenie i w tydzien juz je mialam:) tez potrzebuje do Tych bo nie mamy u ans tej karty
w pismie napisz: w jakim celu chcesz zaw, dane pracodawcy, twoje dane i z ajaki okres chcesz zeby ci wystawili ze s skladki zdrowotneBoroniówka lubi tę wiadomość
-
No jak nic bardzo grzecznie te lutowe dzieci w brzuszkach siedza. 2100 stron, a Katis nadal w dwupaku! ;]
Ja za kazdym razem jak korzystam z WC, to patrze czy cos nowego w sluzie, ale zupelnie nic.
Bede dzis robic rosol. Kocham rosol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:15
Sue, Penelope lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Spokojnie dziewczyny juz niedlugo. To Was nie ominie, po kościach się nie rozejdzie :p
Ja pomimo tego, ze mam to za sobą nie mogę uwierzyć ze to dziecko będzie juz z nami cale życie. Wiem, ze to brzmi glupio, ale tak jest. I taki smutek mnie ogarnia jak sobie myślę, ze mialoby jej z nami nie być...
Tak przy okazji to: dziewczyny hartujcie sutki!Carola55 lubi tę wiadomość
-
Czyli dobrze ze nie kojarzylam bo duzo bylo osob jednopostowych
A jeszcze wiecej czyta a w ogole nie pisze ..
No to nie wiem po co tak??
Moj synio znowu ma czkawke;) czyli spokoj;))
Jeju u nas tez mecz w drugim pokoju i slychac nawet jak sasiedzi kibicuja!!!