Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Zabijcie mnie ale kto to jest ebrzozowska??
Ja nie kojarzę niestety, może udzielała się tu na wątku wcześniej. Katiś dziś napisała, żeby dodać do listy informację o Piotrku. A na liście była, więc pisać musiałasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszko mam tak samo jak Ty - piersi znowu pełniejsze i obolałe jak przed miesiączką.
Boroniówka jak nie masz karty śląskiego funduszu zdrowia to musisz mieć kwit, że jesteś ubezpieczona
Teraz czas na narodziny dziewczynki, bo chłopcy coś terroryzują
Ebrzozowska się udzielała, pamiętam ją.słoneczna 85, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Boroniówka, ja bym w szpitalu zapytała. Lepiej się upewnić. Bo jak mówią co kraj, to obyczaj. Zakładam, że tak i co szpital, to inaczej.
U nas dziś leniwie. Brzuszkowy się przeciąga. A ja albo coś oglądam z Poślubionym, albo przysypiam. To samo co ja, robi Norka
Nawet za obiad Poślubiony wziął się dopiero teraz, bo nikomu się jeść nie chciało.
Dziś na obiad będą kulebiaki z łososiem od Lidla. Tak mi ten łosoś pachnie już, że nie mogę
Sylwia gratuluję synka!!!
Okropnie się cieszę, że już luty a my dalej w dwupakuTeraz jeszcze niech wytrzyma do terminu mój Brzuszkowy i będę szczęśliwa
Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Czyli jest duża szansa, że maluszek nie będzie mieć celiakii.
U mojej koleżanki też wyszło jakoś 3-4 lata temu, że nie toleruje glutenu. Zawsze się śmieje, że nietolerancja glutenu pojawiła się u niej zanim było to modne
Widziałam produkty bezglutenowe, bo są jakoś specjalnie oznaczone. Moim zdaniem to, że są droższe wynika niestety z tej "mody" na bezglutenowe odżywianie. A ludzie nie rozumieją tego, że człowiekowi, który celiakii nie ma, gluten jest potrzebny.
Niestety ale teraz jest moda na bio i bezglutenowe produkty tylko szkoda ze osoby, ktore nie moga innych produktow najbardziej przez to dostaja po kieszeni. Mamy nadzieje, ze nasza coreczka nie bedzie miec celiakii -
nick nieaktualnyJa na obiadek miałam fileta z kurczaka duszonego z cebulką, ziemniaczki i marchewkę duszoną.
Teraz piję sok z jabłek, bo robiłam szarlotkę i dużo go powstało - mniam!
Wybaczcie, że tak drastycznie Wam coś napiszę i to w porze obiadowej, ale po prostu śmierdzi mi wkładka za każdym razem, już jakieś kilka dni - czy ja sobie popuszczam? Co pójdę do WC to czuję to coś! Wkładka troszkę mokra i żółtawa, śluz się pojawia jakiś gęsty.
Nie znoszę takiego zapachu jeszcze z okolic intymnych, bo mam wrażenie jakbym o higienę nie dbała, a tak nie jest!słoneczna 85, Pia Gizela, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
My juz po spacerze, piękna dzis pogoda!
Byliśmy w Kościele, młody takie wygibasy robił podczas mszy ze po cichu sie zasmiewalam pod nosem.
Obiadek zjedzony, kurczakowe piersi w ziołach ze szpinakiem.
Na deser szarlotka i pomarańcze
Słoneczna, myślałam ze tylko ja nie kojarzę o kogo chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 14:52
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
My już po obiedzie. Zjedliśmy zupę jarzynową z makaronem, miałam od wczoraj, a na drugie steki wołowe, ziemniaczki i buraczki.
Niestety nie smakowało mi
Mój mąż ogląda dzisiaj jakieś mecze, nienawidzę tego, jakieś finały chyba są. Musiałam przenieść się do innego pokoju.
Przeziębienie nie odpuszcza.
Rodzice chcieli mnie zabrać do kina na Wkręconych 2, ale muszę się wygrzać dzisiaj, nigdzie nie wychodzę. Szkoda, bo prędko do kina nie pójdę, chyba, że na Greya- obowiązkowosłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boroniówka wrote:W tym na Raciborskiej , Leszczyńskiego, nie wygląda ona za ładnie z zewnątrz,ale w środku jest super no i moja gin tam dyżuruje
Kolezanka z czeladzi rodzila tam, nie majac tam lekarza prowadzacego i byla zadowolona, fakt u niej bylo na spokojnie bo miala wywolywany porod po terminie i lacznie z malym byla tam prawie 2 tyg., ale dostala zoo i spokojnie urodzila, poloznej tez nie miala oplaconej ani nikomu nic nie dawali. Po wszustkim po porodzie kupili tym najmilszym osobom po paczuszce rafaello. Takze dobry wybor tam mysle.Pia Gizela, Boroniówka lubią tę wiadomość
-
My po obiadku
Pyszne było! Opiłam się sokiem z marchewki, jabłka i pomarańczy
Teraz ciastko i film.
I mogę odhaczyć z mojej listy jedzeniowo przedporodowej: chipsy i colęA wieczorem odhaczę jeszcze gorące truskawki z lodami i bitą śmietaną
Januszkowa, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od wtorku o 21 na Polsat Cafe będzie nowy program.
Uwaga!- jest napisane- Program rozrywkowy- "PORODY" :d
http://www.polsatcafe.pl/Nasze_Programy,2927/Porody,1336189/index.htmlFedra lubi tę wiadomość