Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:A właśnie.. na którą Gosiak miała wizytę?
Jutro mam jeszcze zrobić badania moczu i wątrobowe - dla pewności, że wszystko jest ok. Moja ginka z tych dmuchających na zimne. -
Wiem właśnie, już kiedyś pisałam - jak mój narzeczony każe mi się spieszyć jak gdzieś wychodzimy to mu mówię
"Nie poganiaj, bo będzie wolniej"
W ogóle lutowe dzieci już od początku pokazują charakterki
No, no dziewczyny, czeka nas niezła zabawa z nimiGosiak, pudel22, angelstw, derii84 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:
Doszłam do wniosku, że jak się będę nakręcać, to mogę osiągnąć odwrotny efekt. Zobaczymy co powiem bliżej 40 tygodnia i terminu
Póki co, Tomasz bardzo dobitnie mi pokazuje, że nie jest mu już wygodnie w brzuchu
A wiesz że pomyślałam dziś rano o tym samym jak się obudziłam ?kurcze ale jakoś nie mogę przestać o tym myśleć
i tylko zastanawiam się co by tu robic by czas szybciej leciał
-
Gosiak no to widze ze twoja mała to uparciuszek. Dobrzej z mamunią
Ciekawe co u Belli. ok 10 miała mieć cięcie.
Mnie za to boli brzuch, ciekawe czy cos jest z ta pełnią haha ale jaja by byly gdybysmy sie na hura zaczeły rozpakowywackto by na forum został??
-
Gosiak wrote:Na 8:30 KTG i 9:00 wizyta, już w domu jestem. Na 15:30 mama fryzjera, a potem córko, możesz się szykować.
Jutro mam jeszcze zrobić badania moczu i wątrobowe - dla pewności, że wszystko jest ok. Moja ginka z tych dmuchających na zimne.
Gosiak, wywołałam Cię prawie swoim postem
Charakterna ta Janeczka
Ginka zdziwiona Twoim widokiem? Jakieś zapowiedzi porodu czy coś?Gosiak lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Mnie za to boli brzuch, ciekawe czy cos jest z ta pełnią haha ale jaja by byly gdybysmy sie na hura zaczeły rozpakowywac
kto by na forum został??
-
pudel22 wrote:A wiesz że pomyślałam dziś rano o tym samym jak się obudziłam ?
kurcze ale jakoś nie mogę przestać o tym myśleć
i tylko zastanawiam się co by tu robic by czas szybciej leciał
Wiesz, może dzięki temu, że mamy ten ślub w piątek, musimy odebrać kwiaty, obrączki, spodnie itd itd to nie myślę o porodzie, bo póki co, stresuję się piątkiem. Może dlatego łatwiej mi wyluzować i nie skupiać się na szukaniu objawów porodu
Pia Gizela, Gosiak, pudel22 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:No właśnie nic, od dziś 3 kubki herbaty z liści
I masaże 2 razy dziennie.
Gosiak - popatrz na mój suwak! Tego Ci trzeba!!!
Nam położna wczoraj powiedziała - "chcecie urodzić 16.02? To w niedzielę czerwone wino i opanujcie sypialnie. Już Wam chyba nie muszę mówić, co tam macie robić. Dobry masaż piersi, trochę sexu i o 4 widzę Was na porodówce"Pia Gizela, Gosiak, AsiaSzw, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Gosiak - popatrz na mój suwak! Tego Ci trzeba!!!
Nam położna wczoraj powiedziała - "chcecie urodzić 16.02? To w niedzielę czerwone wino i opanujcie sypialnie. Już Wam chyba nie muszę mówić, co tam macie robić. Dobry masaż piersi, trochę sexu i o 4 widzę Was na porodówce"
o jaaaa ja tez chceSue lubi tę wiadomość
-
Oja Cie dziewczyny ale szalejecie z tymi porodami ,wczoraj kladlam sie spac byla cisza a teraz czytam takie wiadomosci
Grastuluje Dziewczynyyyy :*
Trzymam kciuki za pozostale dziewczyny
Ja nocke mialam z glowy syn zapalenie pluc wiec druga noc zarwana plus idzie mi zab madrosci wiec nie mam jak jesc spuchlo mi dziaslo w nocy koszmar nie moglam nawet zasnac ..
Za to odliczam dni do cc a zostalo ich 9Juz sie doczekac nie moge zazdroszcze juz mamusiom rozpakowanym heheh
-
Sue wrote:Wiesz, może dzięki temu, że mamy ten ślub w piątek, musimy odebrać kwiaty, obrączki, spodnie itd itd to nie myślę o porodzie, bo póki co, stresuję się piątkiem. Może dlatego łatwiej mi wyluzować i nie skupiać się na szukaniu objawów porodu
No tak to fakttyle na głowie jeszcze że myślami jesteś już na ślubie
-
nick nieaktualnyOjoj widze ze grupowe porody sie zaczely
Trzymam kciuki za ridzace i gratuluje rozpakowanym
My wychodzimy juz dzisiaj po poludniu. Lekarz powiedzial ze nie maja nas po co dluzej trzymac jak wszystko jest w najlepszym porzadku. A na oddziale zaczyna brakowac miejsc bo tyle dzieciaczkow sie rodzi.Juz sie nie moge doczekac jak bedziemy w domku
Sue, angelstw, pudel22, Gosiak, dorocia2324, ash, Januszkowa, Maarta:), Fedra lubią tę wiadomość
-
Suri97 wrote:Ojoj widze ze grupowe porody sie zaczely
Trzymam kciuki za ridzace i gratuluje rozpakowanym
My wychodzimy juz dzisiaj po poludniu. Lekarz powiedzial ze nie maja nas po co dluzej trzymac jak wszystko jest w najlepszym porzadku. A na oddziale zaczyna brakowac miejsc bo tyle dzieciaczkow sie rodzi.Juz sie nie moge doczekac jak bedziemy w domku
Suri rodziłaś w końcu w wojewódzkim w Bielsku?
Nie strasz że tyle porodów
super że wychodzicie, jednak nie ma to jak w domuSuri97 lubi tę wiadomość