Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AsiaSzw wrote:O ktorej wasze małże do domu wracają po pracy ???
)
Jak pojedzie wcześniej, to jest w domu wcześniej, nie jest pracoholikiem na szczęście, więc siedzi średnio 8h dziennie. -
Hey.
Już po wizycie. Trochę się rozczarowałam bo usłyszałam, ze moja szyjka jest jeszcze niedojrzała. Można włożyć jeden palec ale to nie jest całkowite rozwarcie na jeden palec, nie jest jakby na wylot. Lekarka nie chciała za dużo gmerać, żeby krwawienia nie powodować. Nie wiadomo kiedy szyjka dojrzeje, to może być dziś w nocy ale i równie dobrze, za tydzień, dwa...
Plus, ze badanie w poszukiwaniu bakterii i mikrobów (prawdopodobnie ten GBS) dał wynik negatywny. Serduszko bije sprawnie. Niestety nie miałam usg.
Jak nie urodzę do 19 lutego (ich wyznaczony termin 41-tygodniowy) to mam wpaść na wizytę kontrolną.
-
Moj wraca ok 18. Weekendy ma wolne.
Brzuch mi sie napina.
Zrobilam dzis te kotlety i plecy mnie bola.
Ciezko mi stac w ogole przy zlewie bo brzuch wchodzi na szafkewiec oddalam sie i garbie.
Kiedy bedzie juz ten moj syneczek??agaaa28 lubi tę wiadomość
-
Moj maz jeździ do pracy najcześciej na 9 a wraca ok 19, a czasami i o 23 jak maja zamknięcie miesiąca.
Praca w korpo nie jest lekka. W poprzedniej pracy zdarzało sie ze był w pracy po 19h/ dobę w busy seasonie. Masakra!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:51
agaaa28 lubi tę wiadomość
-
No my dziś z P. postanowiliśmy, że 13.02 jeszcze pojedzie zagrać do Kalisza, bo to blisko. Pojedzie swoim samochodem, więc w razie czego, szybko dojedzie do mnie
No chyba, że będę czuć wcześniej, że coś się dzieje, to wtedy szybko wyśle zastępce
W marcu od poniedziałku do czwartku będzie we Wrocławiu, chyba, że jeszcze jakieś inne grania będą
-
nick nieaktualnyDziewczyny najgorzej z nieobecnością Męża ma chyba Bella - wyjeżdża na kilkutygodniowe wyprawy, masakra na dodatek jest cały czas na wodzie.
Przepraszam, że o niej piszę, ale tak sobie przypomniałam jak Bidulka odliczała do jego powrotuBello mam nadzieję, że nie będziesz zła, że o Tobie wspomniałam w takim temacie, a raczej o Twoim Mężu.
-
Dzis o 14:55 przyszła na swiat Konstancja waga 3675g i 57 cm. Poród zakończył się cc ponieważ serce mojego dziecka odmówiło współpracy. W 2 minuty bylam przyhotowana do cc. Ale pozwólcie ze nie opisze naszego porodu! Bylo to straszne!
dorocia2324, Angélique89, MoniaP, pudel22, kasia_1988, ash, Boroniówka, Lara 82, Katiś, przedszkolanka:), słoneczna 85, Sue, LadyDi, mala_mi1982, agaaa28, derii84, asia888, angelstw, megg, Januszkowa, Topola, Penelope, juska19, Malenq, Stokrota :), Fedra lubią tę wiadomość