Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AsiaSzw wrote:Boszzz ja wieczorem to juznie moge sie ruszac
czy wy tez tak macie. Czuje sie jakbym ważyła 100kg. Rano leciutka jak piorko a popoludniu kloc nic tylkow lozku lezec. Masakra.
I jak siedze to brzuch juz mi sie opiera na udach
Oj kochana dobrze to znam! Ja mam jeszcze takie wrazenie jakbym byla spuchnieta pomiedzy nogami
chyba maly jest juz tak nisko i tak wyprostowac sie nie moge.
Tez tak masz? -
My dziś zaliczylismy długi spacer jak pan dr kazał ,kupilam ta herbatę z lisci malin zobaczymy jak smakuje:/
Cath gratulacje ważne że mała jest z wami czekamy na zdjęcia .. Noo i wcale taka dużą nie jest jak zapowiadali.. -
Cath gratuluję!! :*
witamy na świecie Konstancję
a z tym serduszkiem to chyba nic poważnego co?
-
Tętno zwolnili bardzo i kto wie co by bylo gdyby czekali 5 minut! Masakra ryczałam przed ryczalam w trakcie i ryczałam po. Moj mąż tez plakal! Najpierw panika co sie dzieje a potem jak juz mloda mu przywieźli mowi do mnie ze jest piekna i plakal!Suri97 wrote:Cath gratulacje coreczki!

A co z tym serduszkiem? Bo nie wiem co myslec po tym jak napisalas ze odmowilo wspolpracy? Czy to cos powaznego?
Konstancja caly czas spi. A jak nie spi to pięknie ssie pierś! Polozne mówią ze dawno tak grzevznego dziecka nie widzieli
Przepraszam ze tak chaotycznie pisze ale mam trzy kroplówki i jeszcze mala przytulam
dorocia2324, pudel22, słoneczna 85, LadyDi, Sue, Gosiak, agaaa28, 1kasiulka1, asia888, megg, Penelope, Aagnieszkaa, LadyMK, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cath witaj w klubie, u nas ta sama historia.
Gratuluję nowym mamusiom. Ja po cc już zpionizowana. Chodzę chociaż okrutnie boli, ale Pole mam przy sobie a ona wynagradza ból. Boże jak pięknie jest być mama
pudel22, Sue, Maarta:), kasia_1988, ash, asia888, Januszkowa, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
Pola

Hania

-
Dobrze ze juz wszystko ok :* Cath jeszcze raz gratuluję!
dużo zdrówka dla Was i zbierajcie siły po tym ciężkim dniu
czekamy na zdjęcia
-
Cath kochana najważniejsze, że jesteście razem i że wszystko się dobrze skończyło. Bardzo mi przykro, że musieliście tyle stresu przejść, ale teraz już tylko uśmiech i głowa do góry.
Czekamy na zdjęcia Twojej kluseczki
Docierajcie się, buziaki i uściski od cioci Lary.

GRATULUJĘ

[/url