Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AsiaSzw wrote:Boszzz ja wieczorem to juznie moge sie ruszac
czy wy tez tak macie. Czuje sie jakbym ważyła 100kg. Rano leciutka jak piorko a popoludniu kloc nic tylkow lozku lezec. Masakra.
I jak siedze to brzuch juz mi sie opiera na udach
Oj kochana dobrze to znam! Ja mam jeszcze takie wrazenie jakbym byla spuchnieta pomiedzy nogamichyba maly jest juz tak nisko i tak wyprostowac sie nie moge.
Tez tak masz? -
My dziś zaliczylismy długi spacer jak pan dr kazał ,kupilam ta herbatę z lisci malin zobaczymy jak smakuje:/
Cath gratulacje ważne że mała jest z wami czekamy na zdjęcia .. Noo i wcale taka dużą nie jest jak zapowiadali.. -
Cath gratuluję!! :*
witamy na świecie Konstancję
a z tym serduszkiem to chyba nic poważnego co?
-
Suri97 wrote:Cath gratulacje coreczki!
A co z tym serduszkiem? Bo nie wiem co myslec po tym jak napisalas ze odmowilo wspolpracy? Czy to cos powaznego?
Konstancja caly czas spi. A jak nie spi to pięknie ssie pierś! Polozne mówią ze dawno tak grzevznego dziecka nie widzieli
Przepraszam ze tak chaotycznie pisze ale mam trzy kroplówki i jeszcze mala przytulamdorocia2324, pudel22, słoneczna 85, LadyDi, Sue, Gosiak, agaaa28, 1kasiulka1, asia888, megg, Penelope, Aagnieszkaa, LadyMK, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cath witaj w klubie, u nas ta sama historia.
Gratuluję nowym mamusiom. Ja po cc już zpionizowana. Chodzę chociaż okrutnie boli, ale Pole mam przy sobie a ona wynagradza ból. Boże jak pięknie jest być mamapudel22, Sue, Maarta:), kasia_1988, ash, asia888, Januszkowa, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Dobrze ze juz wszystko ok :* Cath jeszcze raz gratuluję!
dużo zdrówka dla Was i zbierajcie siły po tym ciężkim dniu
czekamy na zdjęcia
-
Cath kochana najważniejsze, że jesteście razem i że wszystko się dobrze skończyło. Bardzo mi przykro, że musieliście tyle stresu przejść, ale teraz już tylko uśmiech i głowa do góry.
Czekamy na zdjęcia Twojej kluseczki
Docierajcie się, buziaki i uściski od cioci Lary.
GRATULUJĘ