Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaaa28 wrote:Słoneczna, teraz umówiliśmy się, że jak nic się nie wydarzy to ktg w terminie, czyli 10 lutego. No ale rozmawialiśmy też że lepiej, żeby je już wykonywała w szpitalu, w którym ma być poród.
moze i tak.
ja dzis slabo ruchy czulam po obiedzie- poszlam zjesc kasztanka i bylo lepiej a potem nie moglam serialu obejrzec bo tak wystawial nozke / raczke?)
-
słoneczna 85 wrote:a tak w ogole to pare dni temu Agaaaa wyslalam Ci wiadomosc:) ale fakt ze ta kopertka miga kiedy jak chce i jak chce:)
a jakie mialas dzis rozwarcie?Penelope lubi tę wiadomość
-
Januszkowa, myślę, że u mnie to suche powietrze może być - zasnęłam, obudziłam się z taką saharą w gardle, że to może być przez to.
ja mam pytanie o to rozwarcie - jeśli mam zewnętrzne tylko a od środka wszystko trzyma, to raczej nie ma się co nastawiać nie?
-
Musialam tu jeszcze na wieczor zajrzec, bo sie nie moglam doczekac wiadomosci od Cath i dobrze zrobilam!
Cath gratulacje! Twoja coreczka jest na swiecie i jest z Wami! I nawet nie jest taka kluska jak Ci zapowiadali, ale w tych 57 cm to chyba najwiecej te dlugie nogi zajmuja, co? ;] Witamy Konstancje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 23:24
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya