Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczna ja 2 tygodnie temu to takie bole mialam i caly dzien i dalej nic...choc i wlasnie tak moze sie zaczynac.
Sue rozwarcie tylko zewn tez chyba nic nie oznacza. Ja mam szyjke kolo 2 cm przepuszczajaca palec do pecherza i to tez nadal szyjka niedojrzala do porodu, jeszcze ciazowa -
nick nieaktualny
-
Megg poki vo karmie sama, i sie chyba udaje bo mala cos tam ssie i potem przestaje plakac, choc np o 21 to ssala chyba z godzine potrm plakala i ssala na zmiane wiec watpilam ale w koncu zasnela... Choc troszke to trwalo, w prawej poersi mam siare wiec prosze o przystawianie do prawej bo z lewej to jakos nie lecialo nic nawet jak sie sciskalo... Wiec poki co maltretujemy prawego cyca... Jutro sprobuje z lewym ale jetem pelna nadziei co do kp poki co
byc moze zasluga oxy
megg lubi tę wiadomość
-
Ja nie puchnę na szczęście, ale mam za to taką zgagę, że czasami wieczorem w ustach przypomina mi się co zjadłam na śniadanie
Dziś kupiłam sobie kapcie to szpitala. Myślałam, że japonki wystarczą, ale położna doradziła kapcie, bo w trakcie porodu może być w stopy zimno, poza tym, nie lubię japonek.
Zastanawiam się czy nie kupić sobie takich dwóch dresowych sukienek z jakimś rozpinanym dekoltem. Nie wyobrażam sobie łazić cały dzień w różowej koszuli nocnej w kropki z kokardkąWiem, że pewnie nie będzie mnie interesować jak wyglądam, ale może nie będę się czuła tak "w szpitalu".
Zastanowię się, najwyżej podjadę do sklepu w przyszłym tygodniu.
jakie macie koszule do szpitala?