Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podatek od ziemi zdaje się zależy od jej wartości? Moja mama ma jakiś 1,2 hektara, ale to taka jakaś łąka i w dziurze zabitej dechami, i jak dobrze wiem kosztuje ją ten podatek 60 zł.
Ale do KRUSU nie należy, bo normalnie pracuje, zresztą ziemia ta leży odłogiem. -
słoneczna 85 wrote:Agaa ktg zrobilas na ip i poszlas na gore? Mierzyl Ci dr nasz Kubusia w szpitalu? Moze on zle mierzy?
) bo ile Ci ostatnio mowili??
Tak, idziesz na ktg, potem telefon do niego i pójdziesz na górę to Cię zbada i powie co dalej. Tydzień temu robił mi usg i wychodziło 3630, więc to bardzo prawdopodone, że teraz Kuba ma około 3800. Bardzo mnie ta waga martwi, zwłaszcza, że moje słoniątko ma krótkie nóżki, więc błąd w dół raczej odpada -
Laurka, ja też Cię podziwiam. Dziś poza domem kilka godzin i to tak naprawdę głównie w samochodzie, bo w korkach spędziliśmy więcej czasu i jak wracałam do domu, to ze zmęczenia płakać mi się chciało.
Dlatego dużo sił Ci życzę na te ostatnie tygodnie, bo to w sumie już niedługo
-
Słoneczna kiedy idziesz na KTG?
Mi tez kazał po KTG przyjść na gore do niego. Rozumiem ze IP jest na parterze?
Byłam tylko w jego gabinecie.
Agaaa no to faktycznie Kubuś spory bedzie!
U mnie młody raczej drobny. Tydzien temu miał ok 2650g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:14
-
AsiaSzw wrote:Boszzz ja wieczorem to juznie moge sie ruszac
czy wy tez tak macie. Czuje sie jakbym ważyła 100kg. Rano leciutka jak piorko a popoludniu kloc nic tylkow lozku lezec. Masakra.
I jak siedze to brzuch juz mi sie opiera na udach -
Marta, Sue podziwu godne to sa raczej te z Was, ktore obecnie studia robia lub do slubu sie szykuja, bo do tego nikt nie zmusza, a ja do tego kieratu to jestem zmuszona. Z wlasnej nieprzymuszonej woli bym tego nie robila ;-P
Juz sie nie moge doczekac jutrzejszego USG, zeby sie dowiedziec jak jest moje dziecie ulozone i ile wazy i mierzy!megg, Lara 82, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja jestem ciekawa, ile ten mój Karateka waży
Na ostatnim usg wyszło, że ma długie nogi i szczupły brzunio, więc może być u mnie pomyłka w górę?
Laurka, ten ślub tak późno to tylko z czystej głupoty, bo mieliśmy mnóstwo czasu, żeby to załatwić szybciej, tylko my takie łajzy, że wszystko na ostatnią chwilę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:36
Gosiak lubi tę wiadomość
-
No nie powiem ale czuje sie pocieszona Gosia i Pia
Ja staram sie jeszcze tyle zrobic aby tych moich chlopakow odciazyc. Wlasn=ciwie ten nastoletni to caly dzin poza domem jest bo ferie sa ( smutne to na marginesie ), a ten stary to ja zaszczyci mnie swoja obecnoscia o 20 to jest git. To jak mam mu kazac jeszcze cos robic ??
O ktorej wasze małże do domu wracają po pracy ???
Co z tymi marcówkami??? Dopiero 3.02 Hola Hola nie tak prędko!!