Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyangelstw Nie wiem nic na temat remontu. Tam gdzie ja bywalam w szpitalu zadnego remontu nie zauwazylam.
co sie dzisiaj z tymi avatarkami dzieje? mi tez teraz zniknal
My witamy sie juz z domku chociaz te zdjecia jeszcze ze szpitala. Malej tak sie spodobalo lozeczko ze po chwili w nim zasnela.
http://www.iv.pl/images/9332381084302766956_thumb.jpg
http://iv.pl/images/679157066897086442.jpegWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:42
pudel22, Januszkowa, AsiaSzw, angelstw, Lara 82, Maarta:), Penelope, słoneczna 85, asia888, Patrycja20, maja35, LadyDi, Bietka, Sue, truskawkax25, megg, derii84, Kathy's, marcela29, kasia_1988, Asiaa1201, dorocia2324, mala_mi1982, Boroniówka, kafabi, Angélique89, Topola lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Chałupy?
Do nich mam niedaleko
Mieszkam w StrzelnieGosiak, AsiaSzw, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Boroniówka wrote:ja też znienawidziłam lato i słońce, mogłaby być cały czas jesień ! bo teraz mi zaś za zimno ;/
Dokładnie! Nkech nastanie jesień!
Kurcze,a mi cały czas gorąco.. mam takie napady że szok i często się pocę. I tak zastanawiam się czy nie jest to po prostu spowodowane ciążą? Bo przed tak nie miałam
a przed spaniem wietrze pokój bo po kąpieli oszaleć mogę i tak mi ciepło i leże odkrytaa mężuś zakryty kołdrą po szyję
-
Suri97 piękna jest !!
zakochać się można!
oj też już chcę mieć synusia przy sobie
Suri97 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam ze jest naprawde duzo pracy z takim malenstwem ale jestem tak szczesliwa ze nie da sie tego opisac. Wszelkie zmeczenie, niewyspanie i problemy schodza na dalszy plan.
Ona jest teraz dla mnie wszystkim
pudel22, angelstw, Sue, marcela29, kasia_1988, Boroniówka, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:No to pozdrawiamy z Gdańska
to nie tak dalekorównież pozdrawiamy
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Ludzie mi dzisiaj strasznie dzialaja na nerwy. Zero kultury, zero wyczucia czy taktu. No bo jak mozna sie komus obcemu wpieprzac w przestrzen osobista w sytuacji, kiedy zachowanie prywatnosci jest najwazniejsze? Bo ona k***a musi juz teraz natychmiast podejsc, nie poczeka 10 sekund, za wazna jest na to! Ugh!
A w ogole to zjadlam wczoraj Big Maca z frytkami i tym samym po 3 tygodniach chcicy zaspokoilam w koncu moja jedyna zachcianke kulinarna pt. "koniecznie zjesc przed porodem" hehehe ;]
I nadal mnie cisnie w szyjce.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Cześć dziewczyny
Za mną długi dzień i na pewno nie zdążę Was nadrobić.
Widziałam tylko, że Katiś urodziła.
Katiś gratulacje !!!!!
Czy jeszcze coś mnie ominęło?
Ja byłam na ktg i co - skurczy brak, za to Kuba podobno 3800. Kolejne ktg już w szpitalu, gdzie ma odbyć się poród za tydzień.
Jeśli chodzi o badanie to od zeszłego tygodnia nic się nie zmieniło, więc ciekawe, kiedy urodzę... i wielkość Kuby zaczyna mnie przerażać na maksa... -
Suri piekna corcia! Zazdroszcze:)
To prawda ze lutowki rodza dzieciaczki z bujnymi czuprynami, ciekawe jak bedzie u mnie, ja i moj M. nie mielismy zbytnio wlosow jak sie urodzilismy.
Laurka a Ty do samego porodu musisz pracowac?
Ostatnio zaczynamy rodzic raczej w nocy, wiec ciekawe co dzis sie wydarzy. A znalazlam dzis pieniazka na szczescie idac chodnikiem, ciekawe czy to jakis znak?
Teraz oprocz boli klujacych nie mam zadnych objawow. -
Sue wrote:Suri, śliczna ta Twoja córeczka!! I jak śpi sobie słodko
Słoneczna - rzeczywiście, wszystkie te dzieciaczki mają takie ładne, ciemne włoski
Ciekawe jak Tomek
Tak ja też jestem ciekawa jak będzie z włoskami u naszego Tomusia