Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla Sewerynki.
Śliczne te Wasze dzidziusie
Ja mam okropny ból głowy, w nocy przebierałam się 4 razy, budziłam się mokrusieńka.
Zapowiada się cudowny dzieńMąż w pracy, pewnie wróci o 20-stej, a ja sama i do tego chora
Moja mama już dzisiaj chciała brać urlop, ale powstrzymałam ją, jednak wole po porodzie żeby wzięła.
-
Piekne dziewczynnki;) tez juz chce i nie wierze ze bede miec;))
Powodzenja na wizytach!
Asia pewnie to Twoj dzien;))
Agaa mysle, ze sie niedlugo zacznie. Mysl pozytywnie i pamietaj ze mogl sue pomylic z waga. Konstancja miala wazyc ponad 4 kg. Ja zaraz ide sie myc bo pewnie po ktg beda mnie badac. Przezorny zawsze ubezpieczony;)) -
angelcia wrote:Megg wolalabym na plecach niz na brzuchu
chyba sie zakolegujemy i z Jaworzna do Chrzanowa bedziemy chodzic do siebie na nogach haha
dobry pomysł, nawet dalej bo mieszkam pod chrzanowem
a tutaj fajny tekst o bieganiu po ciązy wiec jak znalazl hehe
http://trenerbiegania.pl/blog/powrot-do-biegania-po-porodzie-kilka-praktycznych-wskazowek-od-agnieszki-kruszewskiej-senkWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:38
-
Cath malutka śliczna
Katiś twoje szczęście również:-*
Trzymam kciuki za rodzące dziś wkońcu luty się zaczoł to się sypiemy
U mnie jak narazie cisza i nic nie zapowiada szybkiego porodu. Większości z was to odchodzi czop a mnie nic może lekko więcej śluzu jest ale to wszystko
Trzeba grzecznie czekać na swoją kolej -
AsiaSzw oszczędzę tutaj opisywania jego konsystencji, zabarwienia itd.
Ale jedyne co- to był nawet zabarwiony krwiąTo oznacza podobno rychły poród
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:46
AsiaSzw, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Witam,
Ależ produkujecje, ale nie ma się co dziwić bo końcówka ciąży u większości:) ja dziś nadal pełną opiekę nad psem muszę sprawować, bo tesc nadal chory :-\póki co 1 spacer za nami i 4 przed nami, a poza tym planuje się oszczędzać żeby znowu po południu paniki nie robić, jutro ktg i wizyta ... Oby teść wyzdrowiał do porodu bo kto się psem zajmie:-\
U mnie przyjemny lekki mrozik, idealna pogoda na spacerki... A w nocy będzie pełnia;) a mój czop jak siedział tak siedzi ...
Cudnych chwil z maluchami, szybkich powrotów do domu, lekkich porodów i pozytywnych wieści na wizytach"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017