Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath, Katiś gratuluje pięknot!!
są cudowne!!
mi chyba zaczął odchodzić wczoraj wieczór czop. Mówię chyba bo pojęcia zielonego nie mam jaki on powinien być. Wieczór przy podcieraniu się zobaczyłam na papierze taki śluz jak płodny, rozciągliwy i ciągnący się, miejscami galaretkowaty, przezroczysty.
Nigdy w czasie ciąży takiego nie miałam, więc wydaje mi się że to jest właśnie czop.
Młody w brzuchu od 2 dni nad wyraz spokojny.
dziś o 10:30 wizyta więc zobaczymy co ginka na to powiepudel22, agaaa28 lubią tę wiadomość
-
Katis Polcia jest cudowna!
oj nie moge sie doczekac kiedy ujrze Tomusia
Trzymam kciuki za dzisiejsze karmieniepowodzenia kochana!
Dziewczyny ja to juz tak mysle o porodzie ze snilo mi sie ze czop mi odszedlale niestety to tylko sen
w nocy nic sie nie dzialo.
-
angelstw wrote:Cath, Katiś gratuluje pięknot!!
są cudowne!!
mi chyba zaczął odchodzić wczoraj wieczór czop. Mówię chyba bo pojęcia zielonego nie mam jaki on powinien być. Wieczór przy podcieraniu się zobaczyłam na papierze taki śluz jak płodny, rozciągliwy i ciągnący się, miejscami galaretkowaty, przezroczysty.
Nigdy w czasie ciąży takiego nie miałam, więc wydaje mi się że to jest właśnie czop.
Młody w brzuchu od 2 dni nad wyraz spokojny.
dziś o 10:30 wizyta więc zobaczymy co ginka na to powie
ja niekiedy na wkladce mam taki sluz galaretkowaty, ale malo taki przezroczysty wiec tez nie wiem co o tym myslec
Ale za to Tomasz szaleje caly czas -
Dziewczyny chyba ja też dziś zostanę mamą
czekam na obchód i decyzję mojego gina
a od rana położne Do mnie przychodA i: i co rodzimy dzis co?!AsiaSzw, Gosiak, Lara 82, dorocia2324, megg, Januszkowa, Patrycja20, słoneczna 85, Aagnieszkaa, Sue, kasia_1988, agaaa28, ash, Angélique89, LadyDi, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cath, Katiś, słodkie te wasze dziewczynki!
Gratulacje dla Sewerynki!
Podczytywałam was w nocy, ale nie miałam sił pisać z telefonu
Ja już po śniadaniu. Musiałam zrobić porządek w lodówce, bo mi ręce opadły jak to wszystko niepoukładane po mojemuPoślubiony dba o zawartość lodówki, ale nie o logiczne ułożenie
-
Dzien dobry Kobietki
Gratuluje Mamusiom
Cath córeczka pięknaKatiś Twoja też
ale beda randki za pare lat
Mi też czop odchodzi od wczoraj...gęsty brązowy śluz ze śladowymi ilościami krwi
ja jeszcze wczoraj o 24 kazałam mojemu R sciagać firanki i zasłony, własnie wstawiłam do pralki...bede przebierać nasze pośćiele itd...dziś mnie nabrało na ostatnie porzadki, zeby pachniało czystościa jak wrócimy z Maleństwemhehe matka polka- rany boskie
Wczoraj moj R mowi tak " hmmmm wiesz, w następnym tygdniu już we trójkę bedziemy oglądać M jak Miłość" hehehe ale mialam ubawGosiak, Januszkowa, słoneczna 85, Penelope, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Kobietki
Gratuluje Mamusiom
Cath córeczka pięknaKatiś Twoja też
ale beda randki za pare lat
Mi też czop odchodzi od wczoraj...gęsty brązowy śluz ze śladowymi ilościami krwi
ja jeszcze wczoraj o 24 kazałam mojemu R sciagać firanki i zasłony, własnie wstawiłam do pralki...bede przebierać nasze pośćiele itd...dziś mnie nabrało na ostatnie porzadki, zeby pachniało czystościa jak wrócimy z Maleństwemhehe matka polka- rany boskie
Wczoraj moj R mowi tak " hmmmm wiesz, w następnym tygdniu już we trójkę bedziemy oglądać M jak Miłość" hehehe ale mialam ubawPia Gizela, pudel22 lubią tę wiadomość
-
pudel22 wrote:Cath widze avatarek !
mala jest sliczna!
aaa jaka mala ksiezniczka
ja rowniez bede rodzic w Wejherowie. Mowisz ze jestes zadowolona z opieki?
mialam dwie studentki! I nie zaluje. Jedna byla o rok młodsza!
ordynator uratował moja córcię wiec tez wspanialy człowiek ! Szybka decyzja i pach pach i zrobione! Polozne na poporodowych tez mega! Nie no polecam! Nic żadnych zastrzeżeń nie mam!
AsiaSzw, Gosiak, pudel22, dorocia2324, słoneczna 85, Sue, agaaa28, Angélique89, LadyDi, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cath wrote:Opieka nie do zastąpienia! Ludzie cudowni! Położne wspaniale. P. Ania z ltora miałam rodzic silami natury najwspanialsza kobieta na świecie a jajcara ze nawet w bolach sikalam ze śmiechu!
ordynator uratował moja córcię wiec tez wspanialy człowiek ! Szybka decyzja i pach pach i zrobione! Polozne na poporodowych tez mega! Nie no polecam! Nic żadnych zastrzeżeń nie mam!
Oh to mnie uspokoilasdziekuje
chociaz moja bratowa tez rodzila w Wejherowie i byla zadowolona
. A moj ginekolog ktory tam tez pracuje smial sie ze bede miala chody bo ordynator ma takie samo nazwisko jak ja
hihi jakie tam chody przeciez sie nie znamy
-
cath wrote:Opieka nie do zastąpienia! Ludzie cudowni! Położne wspaniale. P. Ania z ltora miałam rodzic silami natury najwspanialsza kobieta na świecie a jajcara ze nawet w bolach sikalam ze śmiechu!
A jesli chodzi o tych studentow to musialas wyrazic zgode na to by byli przy porodzie? -
Dzień dobry
Ojeju same księżniczki tu dzisiaj
Cath,Katiś śliczne còrcie,gratuluję jeszcze raz
Sewerynce synusia ròwnież!
Asia,Rudasku,Francuska to teraz kolej na Was
Angelcia zrzucisz szybko,spokojniewiesz ile roboty będzie przy Adzie?:p
My prosimy dzisiaj o kciuki bo mamy wizytę i zobaczymy kiedy nasza kolej
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:51
Gosiak, pudel22, dorocia2324, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka to trzymam mocno kciuki!
powodzenia na wizycie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Witam
Matko jakie te wasze dziecinki sa slodziutkie!! Czlowiek by mogl godzinami sie w nie wpatrywac. Oj oj niech juz moje sie pokazuje mamusi
Francuska (nie wiem czy dobrze napisalam ) meega kciuki!!
Agaaa i Asiaa zeby sie cos rozkrecilo!!
Ja ta noc bardzo dobrze przespalam, pewnie dlatego ze bylam bardzo zmeczona.
Ja mam 14,5 kg na plusie. Z synkiem 13 kg przytylam przez cala ciaze.
Przedszkolanka kciuki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:56
-
pudel22 wrote:A jesli chodzi o tych studentow to musialas wyrazic zgode na to by byli przy porodzie?
pudel22 lubi tę wiadomość
-
Cath i Katis piekne księżniczki:)
Bella pokaz swoja:)
zycze wam duzo sil i wszytskim naszym mamusiom
Asia to powodzenia dzis!
Aga i Francuska trzymam za Was kciuki:)
Cath gratulacje tez dla Sewerynki, a ona jest w tym szpitalu co ty?