Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala mi Twoj opis porodu napawa mnie optymizmem. Tez tak chce:)
Katis i Cath macie sliczne coreczki. Gratuluje z calego serducha.
Bietka jestes w takim razie nastepna, jak sie nic dalej nie ruszy naprawde bierz meza w obroty :p
Ja pol nocy spalam, potem przerwa od 4 do 7 i mala drzemka, mam dobra energie mieszkanie odkurzone mala sie wierci poza tym nic nowego.Bietka lubi tę wiadomość
-
MalaMi, też tak chcę
dobrze, że drugi porod "wynagrodzil" ten pierwszy :*
A jak Twój synek zareagował na braciszka? Ostatnio widziałam na grupie na fb listę książeczek dla starszego rodzeństwa z okazji narodzin braciszka/siostrzyczki. Jak chcesz to Ci pozniej podesle
U mnie macica w końcu zaczela cwiczyc - wzięła przykład z jej nosicielki, czyli mnie
Ja dziś plany wyjątkowo ambitne, bo planuje zrobic rosol i domowa pizze, uskutecznię spacer, bo śnieg spadł
Wieczorem P gra koncert "tribute to Amy winehouse", chętnie bym poszła, ale nie wiem czy mam siłę
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Dzieki Sue. Moj starszak sie podobno cieszy, choc wczoraj byl mocno zbuntowany z Tata
I nawet nie poszedl do przedszkola. Ma dostac zabawke od dzidziusia jak wrocimy ze szpitala. Bo w szpitalu raczej nie chce zeby nas odwiedzal- wiadomo jak to z zasmarkanymi przedszkolakami
-
Katiś, Cath śliczne macie dziewczyneczki! Cudowne
Ja dzis od rana na nogach, na 9:00 byłam u kosmetyczki na hennie i regulacji. Poszłam do piekarni po bułeczki i odebrałam paczkę z poczty z literkami nad lozeczko. A i w Rossmannie byłam po mała paczkę pampersow do szpitala.
Kupiłam tez pączka wiec do kawusi zjem
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn z objawami porodu!
-
Dzień dobry. Na mnie ta pełnia zadziała tak że spałam tylko z jedną pobudka. Właśnie się obudziłam... Idę złożyć mężowi życzenia z okazji 2 rocznicy ślubu. Prezentu w postaci naszego dziecka raczej dziś nie będzie.
Mała mi, super poród.
Gosiak, derii84, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mala Mi super szybki porod na prawde
Moja siostra pierwszy porod dlugi i ciezki, a drugi tez ekspres. Skurcze w momencie sie pojawily, dojechala do szpitala i zaraz urodzila.
To widze, ze ja pierwszych skurczy nie moge bagatelizowac bo jak cos to moj P musi dojechac z pracy do mnie (30min), musimy odwiezc mlodego do babci i do szpitala (30min). Damy rademala_mi1982 lubi tę wiadomość