Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaa pokaże WAm co wczoraj Tatuś kupił Synciowi
http://wrzucaj.net/images/2015/02/04/butki.jpgPia Gizela, dorocia2324, Maarta:), Angélique89, Januszkowa, Sue, Penelope, Lara 82, mala_mi1982, megg, pudel22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Myślę, że Wasz dzidziuś chce poczekać przynajmniej do jutra, a dzisiaj z okazji Waszej rocznicy daje Wam jeszcze trochę luzu
Asia trzymam kciuki i myślę cały czas o Was!Penelope lubi tę wiadomość
-
Francuska, ja miałam takie wycieki w 26 bodajże tygodniu i w sumie też nie wiem co to było bo jak dla mnie to nie siuśki. Uznali, że to nic i tez dali mi ten Spasfon. Oni tu go w ogóle zapisują jak cukierki. Od samego początku mi go wciskali, nie brałam. Później jak miałam problemy z twardnieniem brzucha i skurczami to brałam. Pomaga lepiej niż No-Spa ale na takim etapie ciąży to nie wiem po jaką cholerę miałabyś to brać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 12:07
-
Dziękuję dziewczyny za życzenia
Właśnie dzwoniła położna i na niedzielę rano umawia mnie do do szpitala na indukcje brrrr. No nic, jak będzie trzeba to nic nie poradzę. Siostra jutro rano wyjeżdża, staram się dziś być silna bo nie chce żeby ten dzień był smutny, wiec się postaramsebza lubi tę wiadomość
-
Penelope, wszystkiego dobrego. Asia kurde niech się ruszy w końcu!!! Laski my po badaniach, Pola zdrowa, uszka zdrowe
Sue, Lara 82, Pia Gizela, Januszkowa, kasia_1988, ash, megg, Penelope, dorocia2324, Angélique89, słoneczna 85, kafabi, mala_mi1982, AsiaSzw, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Angélique89 wrote:Kręci mnie w nosie i ciągle kicham ;-( Zarazki mojej połówki chyba chcą mnie dopaść ;-(
Kochana jedz cos od razu nie czekaj az sie chorpba rozwinie....ja od tygodnia jestem przeziebiona, dzis troche ozyłam...ale z nosa dalej leci....zaraz sobie własnie aplikuje cos do noska, kolejna dawka syropku i ide do łozeczka na chwilke:)
Wygrzeje sie i strzele jakąś drzemke:)Angélique89 lubi tę wiadomość
-
Mam zalamke... W piatek zostawie dziecko na 4h. Nie moge zrezygnowac ze specjalizacji... Chyba sie zalamie... Nie wiem jak to bedzie...
jak odciagnac pokarm by nie zaburzyc procesu laktacji??
Cos mi sie z rana dzieje po nacieciu...
Maly w nocy koncerty odwala.
Padam.
To nie takie proste. Baby blues na calego.
Karmie piersia, brodawki sie zahartowaly juz tak nie bola.. Choc jeden plus.
Jak u Was???
Dobrze wszystko??
Ktos sie rozkreca?
Pozdrowionka od Groszka i Gabrysia