Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Penelope Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!
Dziewczyny ja już mam głowę umytą, prysznic wzięłam, mąż poinformowany, ze ma czekać na info a skurcze nadal nieregularne... Myślałam, że będą mniej boleć
W ogóle teściowa dzisiaj do mnie dzwoniła i powiedziała, ze ma przeczucie, że dzisiaj urodzę...ciekawe czy się sprawdzi ;p
słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
Asia, mam nadzieję, że zadziałają szybko lekarze! Może mąż z mamą ich pogonią
Groszku, rozumiem, że ci ciężko. Ale pomyśl, że robisz to też dla maluszka, żeby miał jeszcze mądrzejszą mamęA pokarm odciągniesz, może już próbuj go karmić z butelki.
Brzuszkowy dostał czkawki po mlecznych bułeczkach na 2gie śniadanie
-
Groszek odciagnij swoj pokarm, dadza Gabrysiowi z butelki. Ja tez po porodzie bede musiala bardzo szybko jechac na zajecia do szkoly na kilka godz. Trzeba dac rade!!
Asiaa to daj znac co doktor postanowi, ale Cie biedna mecza!
Pia my jeszcze do konca nie mamy wybranych imion dla dzidziusia
Bietka kciuki!!Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela, nasz nie ma imienia. .. Jest nadal kilka ale jednomyślności brak. Mąż najbardziej by chciał imię James, ale u mnie ono nie wchodzi w grę. Drugie imię jakie będzie na 100 procent to Andy. Na liście są:
1. Vincent Andy
2. Lawrence Andy (czyt. Lorens)
3. Russell Andy (czyt. Rasel)
Dodam że nazwisko jest angielskie i ojciec też. Tu mieszkamy I tu mieszkać będziemy, nie chciałam pols
Pia Gizela wrote:Sue, dzięki!
No właśnie, który dzieciaczek nie ma jeszcze imieniaPoza naszym
Bella czyj typ wygrał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:10
Januszkowa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Dokanczam. Nie chciałam polskiego imienia bo sama takowe miałam i wiecznie problem i pytania jak się wymawia. Jego pierwszym językiem będzie angielski i obywatelstwo, nie chcę żeby się wyroznial specjalnie polskim imieniem. Te imiona mój mąż zaakceptuje, tylko ja się waham które z tych trzech.... Najbardziej zdania są podzielone przy Vincent i Lawrence. ..
-
Sue ja jestem w niej zakochana po uszy
. Asia co to za ciulata oxytocyna! Nie dziwię Ci się kochana ze masz dość. Kurze niech ta Twoja macica zaskoczy ze ma się skurczac!!!
Penelope fajne imionka, teraz wywołań syna żeby już wychodził
I mamy maluszki sukces. Pola dziś pociagla z cycka . Pojawiła się nadzieja. Nie poddam się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:42
Penelope, Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Rudasek wrote:Kochana jedz cos od razu nie czekaj az sie chorpba rozwinie....ja od tygodnia jestem przeziebiona, dzis troche ozyłam...ale z nosa dalej leci....zaraz sobie własnie aplikuje cos do noska, kolejna dawka syropku i ide do łozeczka na chwilke:)
Wygrzeje sie i strzele jakąś drzemke:) -
A mój M. od wczoraj przemawia do brzucha: Janeczko, jak wyjdziesz, to my tutaj będziemy o Ciebie bardzo dbali, nie bój się. Może się boisz, że Ci tu nie będzie dobrze, ale będziemy nawet bardziej dbali niż teraz, więc możesz się śmiało szykować...
Pia Gizela, 1kasiulka1, truskawkax25, Asiaa1201, Sue, angelstw, Penelope, słoneczna 85, marcela29, dorocia2324, Aagnieszkaa, megg, Angélique89, pudel22, AsiaSzw, LadyDi, Fedra lubią tę wiadomość